Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak jsem minule psal že končím s provlékáním vrškú,tak to jsem se teda pěkně mýlil.Některé vršky maj náskok i 10 centimetrú.A že je jich tam.
Teď už v tom mám jasno...max 3-4 dny a musí se na kontrolu a provlékat a provlékat a furt to nějak štelovat
Fuj..dnes sem předhodil svoji krev mračnu komárum víc jak na hodinuale bylo to nutné.Tak půlka vrškú je na ůplně jiném místě.
Nato že větvička na první fotce už několikrát cestovala pletivem nahoru a dolú,tak je celkem ve skvělé formě.A to má očko na pletivu jen 5cm a je hnusně rezavé
Z fotky nejde rozdíl moc vidět ale je tam.Většinou uprostřed.............. (óóó jak to bylo před zápasem ještě pěkné)
tohle je fotka po zápasu už skoro potmě (taková tma ještě nebyla.foťák na telefonu to zbytečně dramatizuje
Radši to budu kontrolovat častějc než abych stím pak musel bojovat a bát se o zlomeniny(samozřejmě ty těžší)...
No po minulém tvrdém zápase je kytííz ve skvělé formě a pořád po mě požaduje formování do oček a dnes dokonce nějaká těžítka pro lepší pozice bez nutnosti protahování.
Těžítko je z kamene omotaného drátem a na něm háček.To celé je pověšené na stonek výhonku který se tak ohne na požadovanou pozici a zastaví se o pletivo(příště nafotím).Tohle bude na finální nastavení screenu docela luxusní pomúcka.Je stím skvělá,rychlejší,přesnější manipulace a kytíz tak netrpí.
Ta zelenina kolem kytíz samozřejmě odstraněna(né že bych měl něco proti kopřivám ale kolem jich je na poprlení stále dost)
fotky jsou před dalším provlékáním a jinou manipulací
To pletivo je koukam fakt dobrej nápad na zavětrování kytek
............to aby lépe odolávaly povětrnostním živlům
každopádně sleduju TVUJ LETOŠEK !!!!!!!!!!!
aŤ SE DAŘÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
Dnes jsem to neměl v plánu ale splašil jsem foťák který nemá tak omezené možnosti jak telefon a šlo se fotit.Taky mě zajímalo jestli se výhonky narovnají už za jeden den.Bylo to hodně zalété takže podle předpokladu ANO už za jeden den je to všecno stejně rovné.
Mám v plánu armádu vojákú a už se pomalu srocuje.
Taky jsem zase (víc jak hodinu) ladil seskupení.Protahoval,přichytával,zatěžoval.Pořád by to chtělo ladit a ladit.Vyplňovat volné místa a uvolňovat místo pro přecpance kterejch je dost.
Po akci to vždy vypadá hrozně nefotogenicky,tak to ani nefotím(ůplně něco jiného jak na fotkách).
Ale když se to za jediný den srovná tak proč to nezohavit že
Už aby to jelo v květu nebo se do toho tak zapletu že už nevylezu
Táákže od minula je vidět velkej pokrok.Chce se to ale pořádně podívat na rozdíl fotek.
Uspořádání výhonkú pomalu finišuje.
Jak de vidět tak zaplnění prostoru se hodně posunulo k lepšímu.
Opozdilci se už tlačej s ostatníma a pomalu si všichni začínají zvykat na svoje místečko.
Sice došlo ještě k malému polohování ale to už jsou jen malé změny v rozmezí 10cm.Tahle ůprava snad bude finální a bude se maximálně zastrkávat dolú k dosažení stejné víšky výhonkú(vojákú).
Taky proběhla snaha o odštípnutí všech spodních výhonku mezi listem a stonkem ale 100%ní to asi nebude.
Jestli si stím někdo chce dát tu práci,tak mě může spočítat kolik tam těch vojákú asi bude.
Teda chlape .......ty jedno zfiře.......
ten tfuj dvoreček tak krásně kfete.
máš to dost zajimavý.........ten zelenej KOBEREC pod tim pletivem
se ti pomalu začíná vymykat kontrole
je těm paličkám se do toho zatim moc nechce......
....ale voni to určitě doženou
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
hele čertiskočertovo proč myslíš že se začíná vymykat kontrole?
Já bych spíš řek že se mě vymyká z kontroly to nad pletivem.
Když příjdu tak jenom listy musím 10 minut strkat pod vršky aby to ostatním nedělalo stín před sluncem.Budu muset dojít na zpúsob jak aspoň ty větší udržet pod vršky.Furt se potvory derou nahoru.