Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. indoor 600w na indiánském pohřebišti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Hlína 1. indoor 600w na indiánském pohřebišti Příspěvek č. 1

Box: Homebox XL

Ovětlení: 600w MH (Venture Sunmaster)
600w HPS (už si bohůžel nepamatuju co to bylo...)

Stínidlo: Adjust-A-Wings (large)

Zvlhčovačka: G.I.B na 6l

Vzduchotechnika:
Odtah: Zatim provizorní co jsem asi v 17ti odštíp ve škole na hajzlu (věděl jsem, že se někdy bude hodit). Do tejdne bude nějaký ufo okolo 700m3/h, pak zedituju.
Přítah: pasivní
Ofuk: 2x klipsňák, 1x otočnej větrák

Květináče: 11L

Hnojky: Metrop (MR 1, MR 2, Calgreen, Bloom stimulátor)
Advance hydroponic (Enzymy)
B"cuzz (Root stimulátor)

Substrát: 2/3 growmix, 1/3 batmix, na dně květníků vrsva keramzitu.

Osazenstvo:
4x Jack Herer
3x S.A.G.E.
3x Mountain jam
5x Northern lights

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 23-08-2009 v 10:08 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

2/18 Příspěvek č. 2

Teplota: 25-27 ve dne, 23 v noci
Vlhkost: 70-80%

Zalito vodou s root stimulátorem- pH 6,0

Jednu kytičku jsem při přesazování asi zabil- myslim, že už to nerozdejchá, ale co 15 stačí!

Mr.DámTo

Old Post 23-08-2009 v 10:14 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

Zdravim,čím snižuješ PH?kys.fosforečnou? Jsem zvědavej jak ti to na Metropu pojede a budu sledovat. Hezkej boxík K+

Old Post 23-08-2009 v 11:00 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Čus! pH snižuju na růstu kys. dusičnou a na květu budu používat kys. fosforečnou. Jinak rady a připomínky vítány!

Mr.DámTo

Old Post 23-08-2009 v 11:32 AM
Host
Host

Příspěvek č. 5

Kolik zhruba přidáváš na Litr? Mam totiž jen aqua test a ten je dost obecnej, původní PH vody mam ale 7,2. Ještě by mě zajímalo jak vysoko máš lampu.A jestli ty přez ty pasivní průduchy nejde ven světlo.Díky

Old Post 23-08-2009 v 12:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Hele jelikož necháváme odstát vodu v barelu, kterej nevim kolik má litrů a rovnou do toho dávám tu kys. tak nemám představu... No lampa je co nejvejš to de a taky tam bude do tý doby než uvidim, že se řezy nechytily. A co se týče prosvítání průduchama, jo no prosvítá to, naštěstí mně to vůbec nevadí!

Mr.DámTo

Old Post 23-08-2009 v 12:25 PM
Klimes
Stálý Člen

Karma uživatele Klimes - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

hlavne aby to prosvitani nevadilo kytkam ...

Old Post 23-08-2009 v 12:32 PM
Klimes je offline   Profil uživatele Klimes   Find more posts by Klimes   Foto galerie člena Klimes   Click here to Send Klimes a Private Message   Add Klimes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el Magicooo
un uomo d´onore

Karma uživatele el Magicooo - 76% PěstitelskáKarma uživatele el Magicooo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Ahoj, jak je to s tim indiánskym pohřebištěm? Nikde o něm nevidim ani zmínku...peace

Old Post 23-08-2009 v 19:23 PM
el Magicooo je offline   Profil uživatele el Magicooo   Find more posts by el Magicooo   Foto galerie člena el Magicooo   Click here to Send el Magicooo a Private Message   Add el Magicooo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

7/18 Příspěvek č. 9

Tááák, kytkám prosvítání vadit nebude- průduchy jsou pod úrovní květináčů tak až to trochu zaroste nebude problém, navíc ten pokoj je temnej jak bizoní prdel za bezhvězdné prérijní noci!
Proč indiánský pohřebiště? Já ten indoor pěstuju pro kamarády- snažim se to naučit a zároveň to naučit je. Ta místnost, ve který to je, tak tam bydlí kamarád a když jsme tam dřív kalili tak jsme z něho měli prdel, že bydlí na indiánskym pohřebišti- temno, vlhko, snad ani pod kobercem neni nic jinýho než hlína, no prostě strašidelná místnost, hehe.
Jinak na kytkách je vidět, že už se pomalu chytaj a začínaj růst!
Zálivka tak jednou za tři dny-zatim jen rootstimulátor. Odešel nám pH metr, takže Ph neznámé. Lampa snížena tak o 20cm. (musim koupit metr...) Zatim jinak vše ok.

Vlhkost: 80%
Teplota: 27-28

Mr.DámTo

Old Post 27-08-2009 v 19:16 PM
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Můžu se jen zeptat proč máš Adjust-A-Wings ten největší nestačil by jen medium?
Trošku už opožděná otázka, ale vidím že se tam ten velký skoro ani nevejde.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 27-08-2009 v 19:29 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Jo jo jasný, že můžeš- kupoval jsem ho z bazaru tady a byl za daleko menší cenu(děkuju) než jsem sehnal ten medium. Poradil jsem se tu s pár lidma a řikali, že je to ok a vypadá to zatim, že je...

Mr.DámTo

Old Post 27-08-2009 v 19:34 PM
Časlove
Stálý Člen

12/18 Příspěvek č. 12

Dnes jsme ke kytkám aplikovali trichodermu, tak snad to bude fungovat i v indooru... Dokoupili jsme diamantovou reflexní folii a ufo 680m3/h, ale když jsme ho chtěli namontovat, tak jsme zjistili, že máme malej průměr flexa, tak ještě musíme koupit nový flexo!
Jinak některejm řezum trvalo dýl něž se chytily, ale už snad všechny v pohodě. Zatim hnojeno jen rootstimulátorem a občas enzimy.
Lampa snížena na 75cm (níž to bez novýho odtahu nejde).
Vlhkost 70-80%
Teplota 27-29

1) Celek

2) Taky celek

3) Mutantní Jack Herer

4) Mountain jam

Mr.DámTo

Old Post 02-09-2009 v 18:10 PM
kombík
Stálý Člen

Karma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

mas to hezky...jak velkej mas vnitrni prostor? a co planujes za techniku? nakej bush? s 15 kytickama to bude celkem divocina

Curing - zaklady a druhy
Kombíkův indoorek 600w + 250w Sage & PPP
Mobile Box 600w drip, Sensi Star, White Widow, Budha
400w soil hydro drip PRIBEH POSLEDNIHHO MOHYKANA
CannalyseTestKit - hracicka pro hracicky

Old Post 03-09-2009 v 14:34 PM
kombík je offline   Profil uživatele kombík   Find more posts by kombík   Foto galerie člena kombík   Click here to Send kombík a Private Message   Add kombík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

19/18 Příspěvek č. 14

Ahoj všichni!
Prostor je 120x120x200. No po pravdě se v těhle in názvech moc nevyznám, prostě to nechám ještě tak cca 10 dní na růstu a pak přepnu.
Jinak dnes poprvé pohnojeno MR1 asi tak 1ml na 1l, Callgreen 0,5ml a asi už naposled Rootstimulátor 2ml. Lampu jsem snížil na 35 cm od vrcholků, díky klipsňáku připlýho na stínidlo klesla teplota o 3 stupně.

pH 5,8
Teplota 25-27
Vlhkost 80%

1) Celek i s novym ufem 680m3/h na regulátoru otáček.

2) Kytičky

3) Proč na tomhle NL roste jednocípej list?

Mr.DámTo

Old Post 09-09-2009 v 22:37 PM
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

nemas zac, bude slapat dobre, jede ti to zatim pekne, akorat kamarade zapomen na to ze to nechas jeste 10 dni na rust, ja to vidim tak na 3-4 dny do prepnuti, za 1. jich tam mas 16, coz je sakra ranec, a hlavne za 2. vicemene sativy, takze nevahej a prepinej uz pomalu..

jeste jedna otazecka, k tomu mhacku by bohate stacilo 400w, ktera de v pohode zazehnout v 6OOw predradniku, ale k veci, kde si sehnal tu 600w MH? nikde sem ji nemoh sehnat, vsechno jenom 400... diky za odpoved Caslave a at to dopadne jak venku tak doma
sai

edit:
ted kdyz na to koukam tak bych to prepnul uz dneska, 10 dni nechal MH a pak nasadil sodik.. optimalka, ver mi posledni veci je rozmisteny kyticek, mas jich tam 16, coz je presne 4X4 tak je seskup takle zvlhcovacku vykopni do haje, tak uz tam ted stejnak akorat zabira prostor, a vetrak nasteluj do prostoru nad kytky aby foukal treba zezhora, nejak ho tam umotej treba za snuru na pradlo, takle sem to videl u kamose a pohoda jazz.

Naposledy upravil saiklon 10-09-2009 v 13:16 PM

Old Post 10-09-2009 v 13:10 PM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

citace:
Původní příspěvek od saiklon
nemas zac, bude slapat dobre, jede ti to zatim pekne, akorat kamarade zapomen na to ze to nechas jeste 10 dni na rust, ja to vidim tak na 3-4 dny do prepnuti, za 1. jich tam mas 16, coz je sakra ranec, a hlavne za 2. vicemene sativy, takze nevahej a prepinej uz pomalu..

jeste jedna otazecka, k tomu mhacku by bohate stacilo 400w, ktera de v pohode zazehnout v 6OOw predradniku, ale k veci, kde si sehnal tu 600w MH? nikde sem ji nemoh sehnat, vsechno jenom 400... diky za odpoved Caslave a at to dopadne jak venku tak doma
sai

Hmmm to zase tak sativoidní geny nejsou.600W MH třeba Sunmaster(delaj i Gibaci svoji tuchám) se normalne prodává už nejakej pátek.

To NLko mi delalo uplne stejne,bůh ví kde je problem...

Jaky ec delá 1ml/l MR1?

Old Post 10-09-2009 v 13:14 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás