Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od method7 Čau máš fakt moc pěkný out, mohl bys mi řict prosím tě jak máš velký květináče taky jedu out mám 11 litrové květináče a zdá se mi že to holkám nestačí akorát se bojím že by se nemuseli vzpamatovat z přesazení protože už týden kvetou co myslíš mohl bych je přesadit aniž by jim to uškodilo???
Zdravim pratele dobreho huleni
Prinasim dalsi update meho growu. Musim rict, ze holky mi delaji neskutecnou radost! Vypada to, ze ted kdyz maji rovnocenne podminky tak zavodi kdo bude vetsi A ikdyzjedna mela vetsi kvetinac driv, je kupodivu druha pac to co predvadi "cerstve" presazena je peklo
Bohuzel nemam fotak abych udelal foto
Jinac jsem chvili dal na radu zkusenejsich a nehnojil, ale momentalne jedu v plnem proudu a davam jim plnou davku a vypada to ze zadnej problem!
Akorat me strasi, ze kdy jim zaleju, necham den na sucho a treti den uz jsou zase sveseny. Clovek aby jim furt nalejval nedej boze abych se nekam ztratil na dyl...
tot pro dnesek vse a zatim
Ahoj,
lidicky mam dotaz, zda se mi, ze kytky jsou uz dost velky a premyslim nad tim ci nezvysit hnojeni? Myslite, ze staci 4ml/l jak se pise na obalu alga grow? Koukal jsem, ze treba Yagoman hnoji sice stejnou davku, ale trikrat tydne....
A dalsi dotaz Neni divny, ze jeste nekvetou? Co tak koukam do ostatnich profilu tak hodne lidi uz ma kvetouci kviti a ja porad nic...Myslite, ze stihnou vykvest i bez zatmivani? S tim souvisi otazka zda bych nemel prejit na Alga bloom misto grow??
Jinak dneska mi konecne prijel fotak tak zitra hodim nejaky novy fota. Predem diky za rady
Mám uplně stejnou situaci, kytky mi taky nenakvítaj, ale prej to vůbec nevadí , nakvetou později, jinak to hnojení bych nepřekračoval víc jak píšou. Já hnojim v každý zálivce takže 5x týdně a vůbec jim to nevadí, řek bych že naopak, když je zaliješ zálivkou s hnojivem a den na to čistou vodou tak akorát propláchneš to co si do nich předchozí den dal.
Takhle aspoň reagujou moje kytičky.
čus parde
to, že hnojím 3x týdně je odvozeno od každé zálivky, tzn. po, st, pá, v neděli čistá voda v poloviční dávce ať jsou zas připravené na pondělí, (ale taky hodně záleží na počasí)... taky záleží kolik vody tam leješ...
je to takový můj zaběhlý systém, né rada
a tady se Plechh trochu seknul to co do nich dáš předešlý den nepropláchneš, jelikož každý květináč má svou podmisku a ta zadrží vodu, kterou následně přes otvory ve dně saje zpátky do půdy, takže ke ztratě živin nedochází...
jinak se drž hnojení dle návodu výrobce a neboj vlka nic jednou vykvetou
ať se daří čest
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
hojec, no tak to jsem asi spatne pochopil...no tak snad zvladnou dve davky za sebou jinac ja podmisky oddelal prave kvuli tomu, aby se tam ta voda nezdrzovala a neuhnily mi koreny no nic, zustanu asi u myho zabehlyho systemu.....
Jinac jsem konecne vyfotil po delsi dobe zavinene absenci fotaku kyticky tak kouknete jak se jim dari Dneska jsem se navic rozhodnul, ze je opet trochu prihnu, protoze zacaly bejt moc velky a nemuzu si dovolit aby byly videt pres zed...teda aspon ne moc Pro zajimavost jsem udelal foto pred a po
A kdyby se vam zdalo neco spatne nebojte se dat vedet diky!
Jinac preju pekny pocasi a pohodovy grow
čau hawkere tak co jak ti jdou už jsi dlouho nehodil žádný info , zajímalo by mě jestli už ti začali kvést mám to tak asi podobný jako ty a furt nic tak jsem začal zatemnovat a uvidím, jinak máš je moc pěkný pěstu zdar
ahoj,
moc se omlouvam, ale cekam na fotak abych to taky vyfotil konecne...nebo pokud to neva, hodim sem jenom nejaky psany info
Kyti porad nekvetou zda se mi ale zatemnovat nehodlam, protoze na to neni cas ani chut, verim Yagovi a doufam, ze to zvladnou samy
Bohuzel mi kytky napadl nejaky skudce, ale zatim nevim co to je...Jakoby mi vyziraji kousky listu...napadeny misto je takovy do seda uplne,suchy... Doufam, ze se to moc nerozleze. Nejvic postizeny listy jsem utrh...Kdyz jsme u tech listu tak mi taky zacinaji zloutnout, nejspis je to tim, ze se na ne jednodusse nedostava svetlo pres to mnozstvi novejch listu..
Hned jak sezenu fotak tak hodim nejaky fota..Pestu zdar
jinac me jeste napadla otazka, zda-li by kytky nedostaly impuls ke kveteni pouzitim hnojiva na kvet? Ja myslim,ze ne, ze je to zavisly hlavne na svetelne periode, ale nejsem si jistej Aby ne po speku na vyhlidce tak mi pls poradte diky
Původní příspěvek od hawker jinac me jeste napadla otazka, zda-li by kytky nedostaly impuls ke kveteni pouzitim hnojiva na kvet? Ja myslim,ze ne, ze je to zavisly hlavne na svetelne periode, ale nejsem si jistej Aby ne po speku na vyhlidce tak mi pls poradte diky
no jasně normálně už to začni hnojit na květ... BLOOM
tím kytku stimuluješ...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited