Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně se to trochu pohnulo a někdo se o tuhle problematiku začal zajímat ale myslím, že tvrdé drogy by mohli vynechat.
K té travce - 50g MJ s 3g učinné taky není nic moc, protože to znamená, že by musela obsahovat jen 6% THC což není moc. Třeba takového matroše s 20% THC bys mohl mit jen 15g...
Ale buďme rádi aspoň za to i když to ještě není finální verze zákona...
Původní příspěvek od 'grass' Konečně se to trochu pohnulo a někdo se o tuhle problematiku začal zajímat ale myslím, že tvrdé drogy by mohli vynechat.
K té travce - 50g MJ s 3g učinné taky není nic moc, protože to znamená, že by musela obsahovat jen 6% THC což není moc. Třeba takového matroše s 20% THC bys mohl mit jen 15g...
Ale buďme rádi aspoň za to i když to ještě není finální verze zákona...
Chapes to spatne. Nejdriv se resi jestli si prekrocil 50g. Pokud ne, tak v pohode - prestupek. Pokud ano, tak to teprve poslou do laboratore, kde se zjisti, jestli to ma jako celek vic nez 3g cistyho thc. A opet, ne - prestupek; ano - pruser.
Extáze- více než 5 tablet nebo 1 gram substance s 0,015 až 0,6 gramů účinné látky podle druhu
Marihuana - více než 50 gramů s minimálně 3 gramy účinné látky
Heroin - více než 5 gramů s minimálně 1,2 gramů účinné látky
LSD - 5 papírků či tablet s minimálně 0,00025 gramů účinné látky
Pervitin - více než tři gramy s minimálně 1,8 gramů účinné látky
Lysohlávky - více než 40 plodnic s minimálně 0,05 gramů účinné látky
Kokain - více než 3 gramy s minimálně 1,8 gramů účinné látky [/B]
muzu u sebe mit 5g heroinu ale 41 klobouku ne? divny....
ale tech 50g ganjy jde, jsem cekal ze ta hranice je niz.
Zdravim, jako každý den jsem navštívil tn abyc si přečetl nějaký novinky a vykouknul na mě nadpis "Omyl. Policisté zlikvidovali vědecké rostliny, spletli si je z konopím", tak jsem na to kliknul. Opravdu jsem se u toho začal smát.
Nejvíc mě v tom článku zaujala tato věta.. Lidé, kteří od Richarda Nixona prosazují válku proti drogám, jednají na základě přesvědčení, že poptávku lze potlačit eliminací nabídky. To je opravdu legrační logika. Poptávku lze potlačit eliminací nabídky.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!