Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem byl dneska zkontrolovat a kytky a White Rhino x Orange Bud začal kvést Ostatní ještě ne, ale snad to každou chvíli začne. Jinak Na květ budu teďka pořizovat Biobizz-Bio Bloom,dál se rozoduju mezi doplňkem Vermesifuid a bio algeen 90 jestli mi můžete doporučit co bude lepší na květ k tomu hnojivu ?? máte s nim někdo ňáké zkušenosti???
Edit: Dneska 12.8.09 jsem byl na poli zkontrolovat jestli je všechno v pořádku + jsem dal keramzit okolo kytek kvůli vláze.
Fotky:
1. Celkovej pohled
2. Květ WRxOB
3. PPP
4. WRxOB
5. NoName
Aktualizace + fotky 20.8.09
Konečně jsem tady s novou aktualizací !!a taky mi konečně dneska přišli hnojiva : takže na květ biobizz bloom + final solution. Jinak OBxWR hezky kvete jenom z tý fotky to neni moc poznat a ostatní kytky nemaj ani bliznu. Je to celkem divný když maj všechny stejný podmínky. zatim ať to kvete
Fotky:
1. WRxOB už pěkně kvete
2. WRxOB
3. PPP nechce začít kvést
4. NoName taky ne
Cus kdybys je nemel v kvetnikach tak by ti jeli mnohem lip, ale urcite by ti prerostli ty koprivy ja zastipuju jak divej a uz jsou vyssi jak koprivy ktery uz stejne odkvetaj.
Už takhle jsou docela vidět... a ještě k tomu ty kopřivy tím že odkvetaj tak je to řidký sh*t asi budu muset trochu podkopat pod květináčema at to neni tolik vidět.
hmmm.....muj ukradeny klon ,prispevek c 13.foto c 2.mech sem dal aby nevysichal a stejne ho ukradly.a ty kyble - do 1/4 zapustit do zeme aby nepadaly(vitr).hnojivo jim davej opatrne at je v kyblech nespalis.
Aktualizace + fotky 11.9.09
Takže zdravim všechny growers. Dneska sem to byl zkouknout a všechny kytky už kvetou. PPP moc vyčuhovalo nad kopřivy, takže sem ho musel trochu podkopat. Jinak PPP a NoName kvetou tak tejden a WRxOB kvete asi měsíc. A vypadá krásně
Fotky:
1. Podkopání PPP
2. NoName v květu
3. NoName
4. PPP kvete přibližně od 5. září
5. PPP
Mám tady fotky White rhinoXOrange bud update z 25.9 47.den květu
dostávaly dávku final solutionu 10 dní a 1x postřik phytaminem momentálně jsou od 24.9 na vodě cca 10-14 dní
Foto: 1. Celkový pohled
2. Celkový pohled 2
3. Makro
4. Makro 2
5. Pálka
Kytka byla z důvodu bezpečnosti přesunuta na zahradu.