Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý den, mám 2 kytky za oknem celou dobu tam jse slunce a rostou ohromnou rychlostí 5-6cm za den a teď mají už 65 cm a ještě jsem na nich neviděl ani jeden chloupek neni to nějaký divný ?
pohlavie by si uz mal zistit davno ked uz cakas na to kedy ti zacne rastlinka nakvetat....
ale tak ked ta to moc trapi ze su v rastovej faze ,tak ich mozes zatemnovat ,teda ked ich mas 1mesiac aspon v raste lebo tolko potrebuju ,aby dospeli...cize 12hod svetlo 12hod tma a rastlinka prejde do stresu a zacne nakvetat
Původní příspěvek od Guara Jestli chceš určit pohlaví, přikryj jednu větvičku papírovým pytlíkem (někde jsem to tu četl, nezkoušel) a nebo počkej až ti kytky nahodí preflowers.
Já bych spíš chtěl zkusit tu druhou variantu. Udělat jeden řízek dodržovat periodu 12/12 a za 10 dní by se to prý dalo poznat ale ja sem nezkušenej a nevim jak se řízky dělají spíš něvim kde se to má ušmiknout.
Jo ale tady se píše že musim ustříhnout vrcholek kytky ale to ja nechci ! Spíš bych mohl ušmiknout jeden takovej ten malej výruste ktery je 2x v každym patře.
12345 - Nechaj ich už len rásť a počkaj. Už je zbytočné umelo zisťovať pohlavie. Keď ešte povyrastú, môžu to byť samice a bude aj pekný výnos. Kým by sa klony zakorenili a ukázali pohlavie, už by ho ukázali aj dospelé rastliny. A zakrývať vetvičku - tým by som ich zrovna v tejto dobe nestresoval. Čo je to za odrodu(y)?
A někde jsem tady taky četl, že pohlaví se dá taky orientačně určit podle vůně. A ty moje 2 kytky mají fakt silné aroma nevoní ani po senu ani nějak hnusně, ale fakt dobře je to taková ta tipická vůně marihuany.
A dneska jsem kytku zkoumal a myslím si že začínají růst ty vlásky ale nejsem si jistej můžou se z toho ještě vyklubat koule
citace:12345..
Podle zápachu to zjistí asi jen profesionální pěstitel s několika letou praxí,ale ani tomu tak být nemusí.. já měl vidět blizny už u kytičky cca 20 cm,u některejch u metru .. a u pár kytek co měli 3m sem myslel že to sou samice,ae mílil sem se .. bude to asi tou periodou a asi taky záleží kdy to zasadíš.. čim dřív,tim dřív budeš i zklízet .. peace ;-)