Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Hawkeruv prvni out, terasa 2009
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
hawker
Stálý Člen

Karma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Nazdar nazdar

po 14 dnech jsem se rozhodl, ze vám zase neco nafotim tak tady to je
Fota jsou po vcerejsim presazeni kdy jsem je soupnul do nejvetsich kvetinacu co jsem nasel. doufam, ze jim to presazeni neuskodi, ba dokonce doufam, ze si budou chrochrat blahem
Taky momentalne nejsou ohle, ale zda se mi ze jim to vic vyhovuje takze je zatim necham takhle a pokud by zacly nejako hodne rust tak zase pudou na obojek

No a jak se o ne staram? No se vsi laskou prece Ale ted vaznejc, po mensich potizich se sviluskama se zda, ze dva postriky spruzitem a nekolikerym ostrikovani obyc vodou zabraly a nyni to vypada OK.

Jeste porad mi ale zloutnou listy zatim to resim tak, ze ty nejvic zluty normalne otrham doufam, ze me za to neukamenujete....
Dale papkaji porad plagron alga grow, hnojim dle navodu jednou tydne 4ml/litr a nekdy jim dam jeste misto obyc zalivky "light drink" kdy dam polovicni davku hnojiva zatim to na prehnojeni (teda pokud by to melo vypadat tak, ze se kroutej a schnou konecky listu) nevypada tak to tak budu delat dal taky jsem cetl, ze zloutnuti listu muze znacit nedostatek dusiku tak doufam, ze jim to jenom pomuze...

Tak a ted prijde otazka na vas mili groweri:

presazoval jsem tak, ze jsem soupnul komplet objem staryho kvetinace do vetsiho(bylo to tak prorostly korenama,ze jsem ani nemohl trochu rozdrolit boky) a dosypal nove koupenym substratem. Je to nejakej univerzalni substrat, nic extra. Dole je vrstva keramzitu kvuli odvodu vody. ALE! na obalu je napsano, ze jsou tam i ziviny na 6 tydnu-->mam dale prihnojovat algo growem??

predem diky za kazdou odpoved! no, koukam, ze jsem se nejako rozepsal tak uz vas nebudu trapit a kouknete na fota

Preju pekny pocasi a uspesny grow

Old Post 21-07-2009 v 17:27 PM
hawker je offline   Profil uživatele hawker   Find more posts by hawker   Foto galerie člena hawker   Click here to Send hawker a Private Message   Add hawker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YagoMan
Stálý Člen

Karma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

zdar
vypadají moc pěkně a s tím přesazením to je hodně dobrý tah
k tomu hnojení - pokud jsi dodával novou předhnojenou půdu, tak bych ti
radil to hnojení omezit jen tak hodně "light" nebo ten "grow" vynechat úplně a při pořádném nákvětu začít pozvolna dodávat "bloom"...
ale co člověk to názor a na konec si stejně každý udělá jak chce...
hodně zdaru a ať nám výjde hlavně babí léto...
čest

Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec.
Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení.
H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited

Old Post 21-07-2009 v 17:49 PM
YagoMan je offline   Profil uživatele YagoMan   Find more posts by YagoMan   Foto galerie člena YagoMan   Click here to Send YagoMan a Private Message   Add YagoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plechh
Stálý Člen

Karma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

zdar vypadají dobře ale s tin hnojením má yago pravdu, vypadá to že jim nic nechybí, ale květ určitě připepři, letí ti tam k+

Plechh

Balkon2009-sklizeno

Prvni indoor 250w/400W-sklizeno

Druhy indoor 400W-sklizeno

Treti indoor 400W/600W-sklizeno

Old Post 21-07-2009 v 21:34 PM
Plechh je offline   Profil uživatele Plechh   Find more posts by Plechh   Foto galerie člena Plechh   Click here to Send Plechh a Private Message   Add Plechh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Karma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

kuci diky moc! jen doufam, ze poznam az to zacne kvest

Old Post 22-07-2009 v 12:51 PM
hawker je offline   Profil uživatele hawker   Find more posts by hawker   Foto galerie člena hawker   Click here to Send hawker a Private Message   Add hawker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plechh
Stálý Člen

Karma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

poznáš neboj, většinou i poslepu bude ti k tomu stačit nos ....... :-)))

Plechh

Balkon2009-sklizeno

Prvni indoor 250w/400W-sklizeno

Druhy indoor 400W-sklizeno

Treti indoor 400W/600W-sklizeno

Old Post 22-07-2009 v 12:55 PM
Plechh je offline   Profil uživatele Plechh   Find more posts by Plechh   Foto galerie člena Plechh   Click here to Send Plechh a Private Message   Add Plechh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Chlapci a devcata! no spis chlapci, ze...

tak mam dojem, ze uz mi zacaly kvest, tvorej se takovy bily chloupky...foto sem hodim vecer jak budu mit vic casu

Old Post 24-07-2009 v 13:00 PM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Hola!
Prvne se omlouvam, ze jsem slibil fota a nedodal, ale nejako jsem se k tomu nedostal takze dneska napravim. Moje poznatky:

1) neskutecnej rozdil ve velikosti kytek po presazeni! jelikoz jsem nemel stejne velky kvetinace, musel jsem dat kazdou do jinyho a ta v tom vetsim je kua vetsi sice jsem vedel, ze prostor pro koreny je dulezitej, ale takovejhle rozdil jsem opravdu necekal!

2) myslim, ze kyti opravdu zacinaji kvest zacinaji se tvorit takovy bily chloupky v miste kde se vetvi kviti

3) zacinaji konecne zase vonet! sice to neni zadna hitparada zatim, ale jsme na zacatku kvetu ze..

No a jinak jsem dle rad zkusenejsich (diky za rady Yagomanovi, xpapouskovi a Plechhovi!) zalival pouze cistou vodou a priznam se bez muceni, ze jsem i jednou pohnojil, ale pouze polovicni davkou Holky mi proste delaji radost a to je dobre Navic problem se zloutnutim listu uz neni tak vyraznej takze dalsi plus.....

Na zaver jedna story. Sice nevim jestli se mam smat nebo bejt vystrasenej, ale to je jedno Predevcirem tu byli policajti zjistovat jestli jsme nevideli jak nekdo krade kolo u herny ve 4 hodiny rano. Na tom by jeste nebylo nic zvlastniho, jenze kdyz se dostali k nam ke dverim, tak klidne mohli videt kytky pres dvere na terasu....doufam, ze nam nezkoumali terasu a soustredili se na dvere do bytu

Tot pro dnesek vsechno, doufam, ze ste si pocetli a neusli Diky vsem za rady a komenty do meho denicku THX za karmu! Omluvte kvalitu nekterych fotek, nepodarilo se mi vyfotit makro

Peace

Naposledy upravil hawker 28-07-2009 v 18:10 PM

Old Post 28-07-2009 v 18:04 PM
Rastafara
Stálý Člen

Karma uživatele Rastafara - 91% PěstitelskáKarma uživatele Rastafara - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Kytičky vypadají celkem dobře.Hodně štěstí aď roste azhuluje

Buddha, Mazar, Blueberry 2012

Old Post 28-07-2009 v 18:12 PM
Rastafara je offline   Profil uživatele Rastafara   Find more posts by Rastafara   Foto galerie člena Rastafara   Click here to Send Rastafara a Private Message   Add Rastafara to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Rastafara! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YagoMan
Stálý Člen

Karma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

mno tady to vypadá krásně...
jde vidět, že kytky si chrochtají blahem...
a jestli si opravdu po přesazení tak velký rozdil nečekal, tak počkej až vykvetou
na first out luxusní...
a to kolo máš schované kde...? koupím

Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec.
Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení.
H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited

Old Post 28-07-2009 v 19:19 PM
YagoMan je offline   Profil uživatele YagoMan   Find more posts by YagoMan   Foto galerie člena YagoMan   Click here to Send YagoMan a Private Message   Add YagoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

tak o tom kole fakt nevim ale kolo ti muzu zprostredkovat jaky chces
jinak diky

Old Post 28-07-2009 v 22:27 PM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Hola!
Dneska neplanovanej update. Tak dlouho jsem se dival jak se zvetsuje rozdil mezi kytkama az jsem to dneska nevydrzel a jel koupit vetsi kvetinac Sice me to stalo dalsich 130, ale co bych pro tu moji chudinku mensi neudelal ze Snad se mi odvdeci pri sklizni jak psal Yago Tot pro dnesek vse....ciao

Old Post 29-07-2009 v 16:36 PM
PL3V3L
Stálý Člen

Karma uživatele PL3V3L - 78% PěstitelskáKarma uživatele PL3V3L - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od hawker

2) myslim, ze kyti opravdu zacinaji kvest zacinaji se tvorit takovy bily chloupky v miste kde se vetvi kviti

eště nekvetou, to je jen preflowers, kytka tě jen ukázala, že je samice (ale to se asi dalo čekat když je to šnicl)...jinak mooc pěkný

"I think pot should be legal. I don't smoke it, but I like the smell of it."

Jack Herer - bio
Kompost+Zahrada 09
Beseda u Bigbítu

Old Post 29-07-2009 v 18:50 PM
PL3V3L je offline   Profil uživatele PL3V3L   Find more posts by PL3V3L   Foto galerie člena PL3V3L   Click here to Send PL3V3L a Private Message   Add PL3V3L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

citace:
Původní příspěvek od PL3V3L

eště nekvetou, to je jen preflowers, kytka tě jen ukázala, že je samice (ale to se asi dalo čekat když je to šnicl)...jinak mooc pěkný

saakris, se snad nedockam btw: šnicl??

Old Post 29-07-2009 v 19:56 PM
PL3V3L
Stálý Člen

Karma uživatele PL3V3L - 78% PěstitelskáKarma uživatele PL3V3L - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

řízek...

"I think pot should be legal. I don't smoke it, but I like the smell of it."

Jack Herer - bio
Kompost+Zahrada 09
Beseda u Bigbítu

Old Post 29-07-2009 v 20:38 PM
PL3V3L je offline   Profil uživatele PL3V3L   Find more posts by PL3V3L   Foto galerie člena PL3V3L   Click here to Send PL3V3L a Private Message   Add PL3V3L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
method7
Nový Člen

Karma uživatele method7 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Čau máš fakt moc pěkný out, mohl bys mi řict prosím tě jak máš velký květináče taky jedu out mám 11 litrové květináče a zdá se mi že to holkám nestačí akorát se bojím že by se nemuseli vzpamatovat z přesazení protože už týden kvetou co myslíš mohl bych je přesadit aniž by jim to uškodilo???

Old Post 31-07-2009 v 18:03 PM
method7 je offline   Profil uživatele method7   Find more posts by method7   Foto galerie člena method7   Click here to Send method7 a Private Message   Add method7 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Cau, no ja nejsem zadnej odbornik, letos taky jedu poprve takze ti asi neporadim ja jsem presazoval uz trikrat a ani jednou nebyly zadny problemy, ale to nebyly v kvetu.... Ja osobne bych se toho moc nebal, kdyz to udelas setrne a poradne zalijes tak si myslim, ze by to mohly dat
Jinac moje kytky jsou v kvetinacich o prumeru 40 cm.....

Old Post 01-08-2009 v 13:17 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás