Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Dude v rumunsku vid
pridam jeste jeden letak, kterej mam zas ja
Moc pěkně vymyšlená grafika Dude.
Jinak mě vyjde akorát BRUTAL, na ten už mám lupen od zimy, jinak se asi nepodívám vůbec ale vůbec nikam. Nějak mě nic nepřeje. Chutná je aj v Akropolisu akce TURBONEGRO + FLAMING COCKS, no a pak hradecká fošna, Play fast.
no ja bych mel mit dovcu od 13 estli to klapne a uvazuju, ze bysme to stahli pres Ozoru v Uhrech - i kdyz ta je az prehnane prepalena na eura, tak mozna spis jeste Transylvania calling spis
pupiset - kam se chystate tekovat?
CHVATIMECH 09...zial na stranke psyverse.sk nejaky dobrak zmazal temu...tento rok sto-perovka ze idem tam...01-03.08 NAJVYSSI OPEN AIR NA SLOVENSKU, vidime sa tam ??
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Původní příspěvek od Setah brutal assault uz se kvapem blizi, letosni plan zalizt na hradby, nezrizene palit a z povzdali vychutnavat muzicku
Tak ať z těch hradeb neslízneš nějakej solidní držkopád.. jak tomu tam bývá zvykem. Každopádně ,respekt, v mimostavu by mě to za to lození na hradby ani nestálo.To už je větší pohoda,si přicvaknout ten plac nad placem. Čau
Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás