Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, tak zhruba po 14 dnech zasílám foto z pole č.1
Bohužel jsem udělal jednu fotku a kyks mi foťák.Ale v nejbližší době se tam opět chystáme.Zatím je všechno v pořádku až na AMS
AMS buď povalil vítr nebo zvěř, tak musíme udělat plůtek.Na čorky to zatím nevipadá-nebyli tam stopy.
Ještě že to byla zrovna AMS-byla nejmenší.
Co nás tedy ale udivilo je to, že tu nepřetržitě 14 dní bylo zataženo a kytky vyrostli jako sviň-hlavně blubery!Ta vyrostla asi o 100% od minula.
Z dalších 3 kytek se udělali solidní keře.
Tak jak jsem slíbil.....
AMS se začíná schopovat ale na fotku to není...:) Udělali jsme ten plot tak už to snad bude fajn.Zatím jsme maximálně spokojeni!!!
Blubery měří 1m a je skvělá...:whisperer
Tak a jedeme dál
Byli jsme na obou políčkách a spokojenost
Na políčku 2 bylo všechno v největším pořádku ale na poli číslo 1 jak byla minulou návštěvu povalena AMS, která se tak trochu spamatovává a zase jede byla tet povalená i White Widow ale v pohode frčí na polohu si nějak zvykla.
Kytičky byli cejtit už tak 10 metrů předem
AMS
Tak přidávám další fotky z pole 2 a z pole 1 teprve dodám zítra.
Kytky Blubery už má neco přez 130cm ,AMS se docela nečekaně rozjela a blubery vytrvale dohání qa z dutch dragonu se stali dva nádherný keře.S polem 2 jsme zatím spokojeni...
Tak konečně přidávám i fotky z pole 1
86 den růstu
Kytky jsou nádherný i AMS a White Widow ,kteří byli povaleni jedou nádheně dál.AMS na tom byla fakt bídně.
o5 jsme hnojili krystalonem start ale už koupípe i květ.Nevíme jestli se nám to zdálo ale možná tak za 14 by to mohlo kvést.Výhonky byli strašně nahusto b sebe.
Zdarec maš to celkem pekne,minuli rok jsem na kvet daval Alga bloom,bloom Plaggron a nakonec ripen palicee byli celkem hutne a chutne ale mohlo by to byt lepši.Letos jedu Radu bio bizz bloom a fish mix + pk 13/14 plagron tak uvidime.
tady foto abys videl jak to kvetlo s hnojkama od plagronu
díky moc pánové ale toto jsou poměrně drahá hnojiva...
Měl jsem na mysli něco levného a odskoušeného nebo třeba čistě přírodního-hnuj...jaký?
Chci nějakou bombu radu se kterou máte skušenosti.Určitě tušíte co mám na mysli......
Ja dokonce i hnojiva od Plagronu doma mám ale je mi to líto lejt to na venek.Říkám si ,,naliju to tam, příjde slejvák a od kořenů mi to všechna hnojiva vyplaví"Chci něco aby se to mezi kořeny tím deštěm uvolňovalo.
Nějaký granule nebo ty slepičáky.Ale není slepičák spíš na růst??Jen se ptám nevimTady na Groweru i byla nějaká tabulka o ,,sračkách"od jakýho zvířete jsou dorý na to a tamto ale nevím kde sem ji vyděl!
Tak potýdu jsem zase tu!
Krystalon start
Od spodu trošku žloutnou listy ale to je asi normální-jsou otrhaný.
Voněj a blůbery, ta jesuper.Už má cca 170 sm
Z Dutch Dragon-super keře.
AMS je taky nádherná.
Zatím jsme s prvním out. moc spokojeni!
Za týden je na řadě pole 1
Tak další fotky z plevání.Kytky mají 120-180 cm.Na fotkách se to možná nezdá ale jsou v dolíku.
Bohužel, ještě nekvetou.Ale i přez to jsme jim nasipali granulové hnojivo NPK.
To největší je Blubery
CELEK
A takhle na nás už koukaj když k ním jdem.Jsou to mazlíčci...
Tak a po skoro 3 týdnech jsem tu s fotkama z pole 1
Cestou na pole jsme už tušili že o našem poli někdo ví....
Byla tam vyšlapaná cesta-a snad metr široká.Myslíme si, že to zjistil soused co má vedle pozemek.Vedli tam stopy od jeho branky.
Teda ani se nedivíme, že to zjistil pač Blubery na jeho zahradu koukají ze 190 cm výšky cca 0,5m nad ostatním porostem.
Teť s ním musíme hodit řeč abychom zjistili jestli to byl on.Stěhování kytek sme vyloučili!!!
V levo White Widow
ta vysoká Blubery
vedle blubery je Super Skunk a Dutch Dragon(neni moc vydět)