Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » OUTDOOR, BALKONYX 09 by Jarasta
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
kaktusx
Stálý Člen

Karma uživatele kaktusx - 60% PěstitelskáKarma uživatele kaktusx - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Ahoj
Zápory si zhodnotil už sám...je to príliž blízko seba a tej hliny tam je fakt málo...ale tak poznám ľudí ktorý v 2 litrovej fľašy vypestovali 180cm rastlinky...inak ale kytičky vyzerajú zdravo a spokojne...ale zarazil ma tvoj out 2008...moje rastlinky mali presne takú istu stavbu a veľkosť paličiek a listov ako tvoje...normálne na prvý pohľad ma až myklo...bol to noname?
Tak držím palce nech to rastie

PEACEandLOVE

Out 2012 Out 2013 Out 2014 Out 2015 Out 2016

Old Post 15-05-2009 v 22:17 PM
kaktusx je offline   Profil uživatele kaktusx   Find more posts by kaktusx   Foto galerie člena kaktusx   Click here to Send kaktusx a Private Message   Add kaktusx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
exup
Stálý Člen

Karma uživatele exup - 90% PěstitelskáKarma uživatele exup - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Z toho pole budeš mít obrovskou junglimáš to celkem dost u sebe...
A čorek se osobně bojim furt vykradou i to co si mysliš že nikdo neví a skoro nijak se tam nejde dostat...
Určitě budu sledovat...

Užívej života, brouzdej se rosou, dřív než Tě najde zubatá s kosou!

Old Post 16-05-2009 v 08:10 AM
exup je offline   Profil uživatele exup   Find more posts by exup   Foto galerie člena exup   Click here to Send exup a Private Message   Add exup to your buddy list     Navštiv homepage uživatele exup! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarasta
Stálý Člen

Karma uživatele Jarasta - 27% PěstitelskáKarma uživatele Jarasta - 27% PěstitelskáKarma uživatele Jarasta - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

To kaktusx: Fsechno na balkone byly nonames- fotka 1 a 3 je NNS no. 2 a fotky 2 a 4 je NNS no. 3, ta fiala měla bejt Durban Poison, ale ňák se mi to nezdá... ty fotky sou tag 14 dní před sklizní jestli si to dobře pamatuju :-)
Jinak díky moc za káčka k těm čorkám- místo kde to máme je dost rozlehlá Národní Přírodní Rezervace a jde se tam sto metrů do šíleně strmího kopce a pak zkrz hromadu různýho trní a všelijaký březový, bukový tyčoviny, no, ale stejně- některý sráčové jakoby měli křídla největší námaha je když se tam táhnem s kýblem a flaškama plnejma vody, ale co by sme pro ty naše holčiny neudělali

HEALING OF THE NATIONAL

Old Post 16-05-2009 v 09:16 AM
Jarasta je offline   Profil uživatele Jarasta   Find more posts by Jarasta   Foto galerie člena Jarasta   Click here to Send Jarasta a Private Message   Add Jarasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarasta
Stálý Člen

Karma uživatele Jarasta - 27% PěstitelskáKarma uživatele Jarasta - 27% PěstitelskáKarma uživatele Jarasta - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Tag jsem zase tady po tejdnu, dneska jsem byl na políčku a napůl radost napůl sklamání- qítí co je v hlíně vypadá dost dobře- hezky tamvý a docela větší po těch pár dnech..., ale ty co nemaj koupenou hlínu jsou dost světlí a taky takový chudý, zkleslí a od zdola docela žloutnou, navíc sou strašně zasraný od nalítaný mokrý hlíny což je podle mně pro ty slabý chuděry ještě větší zátěž...
Potřeboval bych od vás radu, jestli bych mněl nakoupit hlínu a ty slabý qjetiny přesázet,nebo jestli to pro ně není další zbytečnej stres...
ze začátku sem totiž předpokládal že ta půda co je na políčku bude dobrá, ale strašně špatně absorbuje vodu, která se stěží dostane ke kořenům a furt se zpíš rozptyluje do okolí...
Tady je pár foTEKK....
Foto 2- Lečo
Foto 3- EMxDPxAK48 :/
Foto 4- Kytky s koupenou hlínou :/
Foto 5- Kytky bez hlíny

HEALING OF THE NATIONAL

Naposledy upravil Jarasta 22-05-2009 v 22:04 PM

Old Post 22-05-2009 v 21:54 PM
Jarasta je offline   Profil uživatele Jarasta   Find more posts by Jarasta   Foto galerie člena Jarasta   Click here to Send Jarasta a Private Message   Add Jarasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Ještě něco...
Foto 1- zasrání od bláta
Foto 2- kopřivy
Foto 3- AK48xShiva

HEALING OF THE NATIONAL

Naposledy upravil Jarasta 22-05-2009 v 22:11 PM

Old Post 22-05-2009 v 22:04 PM
Fenyl
Stálý Člen

Karma uživatele Fenyl - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Myslím že přesazení by pomohlo, lepší risknout že to nějaká nepřežije, než mít všechny kytky slabý a proto i málo výnosný.. Radši zasáhni co nejdřív, taky by se mohlo stát že pak už bude pozdě..

Old Post 23-05-2009 v 09:46 AM
Fenyl je offline   Profil uživatele Fenyl   Find more posts by Fenyl   Foto galerie člena Fenyl   Click here to Send Fenyl a Private Message   Add Fenyl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

OK taky si myslim, ještě něco- myslíte, že by pomohlo při tom přesazování zlehka namočit kořínky do stimulaxu???
Díky za odpověď....

HEALING OF THE NATIONAL

Old Post 23-05-2009 v 10:09 AM
Jarasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Málem bych zapoměl na Balkon, tag tady pár foTEKK...
Foto 2- JHxNN

HEALING OF THE NATIONAL

Naposledy upravil Jarasta 24-05-2009 v 16:22 PM

Old Post 24-05-2009 v 16:04 PM
Jarasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Czauwes growers tag jsem zase z5 po delší době fotos from da GARDEN, balkooonek sem dám doufám zejtra.... Jinak na první a druhý fotce je vidět velkej rozdíl kde je moje hlína a kde původní, samozrejmě v tý původní rostou tag zvaně na PxxU ,ale už se snažim různě co nejrychleji přesazowatt...
Mějte se PeAcE

HEALING OF THE NATIONAL

Naposledy upravil Jarasta 20-06-2009 v 20:32 PM

Old Post 20-06-2009 v 20:20 PM
Jarasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Ještě něco... byli vytrženi

HEALING OF THE NATIONAL

Old Post 20-06-2009 v 20:35 PM
Caba
Stálý Člen

Karma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% PěstitelskáKarma uživatele Caba - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Ahoj, budete rostliny zaštípávat? Máte to sice dost hustě nasázený, ale některý kytky by to snesly. Už by byl nejvyšší čas... Jinak je to asi pěkný místo podle toho, co si psal. Já sem out letos těžce podcenil, ale vy to máte moc hezký.

Terasa 2008

Interpol 250W

Old Post 21-06-2009 v 08:24 AM
Caba je offline   Profil uživatele Caba   Find more posts by Caba   Foto galerie člena Caba   Click here to Send Caba a Private Message   Add Caba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarasta
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 28

Zdravím tě, zaštipuju quiiiiiitiiiii jenom na balkoně, aby nepřerůstaly, venku jsem nikdy nezaštipoval, vůbec mi nevadí když budou ňák přerostlí, větve už házej sami.... trochu mně sere že jsou tag hodně blízko u sebe, příští rok ten flek budu zprecovávat od sklizně až do výsevu, o hodně to tam zvětšim a ještě vic rozkopu a navozim hlínu, teda když to tam letos nikdo nenajde...

HEALING OF THE NATIONAL

Old Post 21-06-2009 v 09:09 AM
Jarasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tady jsou ty slíbený fotky z balkoooona...

HEALING OF THE NATIONAL

Old Post 21-06-2009 v 14:34 PM
Jarasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

a další....
je to focený po postříkání proti škodíkům a čerstvě zastřižený...

HEALING OF THE NATIONAL

Old Post 21-06-2009 v 14:37 PM
Jarasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Zase fšechny po ňáký tý době zdravím Mám tu několik foTEKK z políčka co jsem nafotil fčéra... Vytrhal jsem už i pár samců a kytičky mi zatim dělaj převážně radost, teda až na balkon, tam jsou furt zkleslý kvuli silnýmu větru co poslední dobou na ty chudinky útočí mega silou z každý strany a zchazuje je na zem... Musim to pořešit šňůrou kterou přivážu fšechny qětináče k soubě...

HEALING OF THE NATIONAL

Old Post 11-07-2009 v 09:38 AM
Jarasta
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Pozdrav Pán Bůh (Jah Rastafari) včera jsem se byl podíwatt na plantáži a trochu jsem to tam ofotil, čekalo mně tam jedno nepříjemný zjištění a to, že největší kytka je hermáč, no co nechám jí zlehka dozrát a až to bude vypadat, že ohrožuje ostatní holky tag ho vyrvu a něco z něj ukuchtim... Jinak už to tam i docela zavání a rozqétá, myslim, že se tam už ani nějakej samec neukáže, většina už je jistá svím něžným samiččím pohlavím
Balkonek jsem zapomněl vyblejsknout, ale můžu říct že nic moc, vyeliminoval jsem hajzly co maj koule a zbytekk kytekk se tváří nezdravě hodim jim do hlíny něco na růsta a k dodání živin a uvidim jestli se zchopěj...
1.-2. fotka- asi nejvíc vykvetlá kytka
3.- pohled na celé pole ze zadu
4.- pohled na ,,celý" pole ze předu
5.- list a telephon v mí ruce

HEALING OF THE NATIONAL

Naposledy upravil Jarasta 28-07-2009 v 15:05 PM

Old Post 28-07-2009 v 14:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás