Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600W Growing by Pestouniii
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
vllk1
Nový Člen

Karma uživatele vllk1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

tak uz nas nenapinej!!!!!!!! ja tipuju 623g tak kolik????

vllk1

Old Post 10-07-2009 v 09:14 AM
vllk1 je offline   Profil uživatele vllk1   Find more posts by vllk1   Foto galerie člena vllk1   Click here to Send vllk1 a Private Message   Add vllk1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pestouniii
Stálý Člen

Karma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% Pěstitelská

Výsledek Příspěvek č. 50

Usušeno a zváženo!! CELKEM 556g bez spodků co jsem ani nevážil

s výsledkem jsem spokojený, gram na wat jsem z toho dostal a co víc si přát. Díky všem za zájem a Kplus. Samozřejmně patří hluboká poklona growerům jako 36, machoman atd páč jejich growy jsou best

těm co se líbí euforie můžete sledovat v mém druhém tématu kde mám 9 euforií

joo a vítěz je trávníkář a těsně za ním pan.smakovicka
oboum letí karma a trávníkář si může vyzvednout řezi jestli máš zájem

"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM

Old Post 10-07-2009 v 12:31 PM
pestouniii je offline   Profil uživatele pestouniii   Find more posts by pestouniii   Foto galerie člena pestouniii   Click here to Send pestouniii a Private Message   Add pestouniii to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukezz
Nový Člen

Karma uživatele Lukezz - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

citace:
Původní příspěvek od Roxy
ahoooj

nééé že bych ty tvoje kytky nějak extra znala ale rozhodně ty moje Euforie jsou vyššího vzrůstu nez Shiva Skunk...
Euforie je spíš sativka, Shiva Skunk je 50%indica/50% sativa

jinak to máš moc pěkný!

Ahoj a omlouvám se že se do toho pletu v tomto trendu. Pantáta Roxy se dost plete jelikož EUFORIA od Dutch Passion je 100% indica.

Jinak to máš moooc pěkné a co se týče opičích rad tak Tě taky chápu bo chvilkama je to na facku :-) Já mám jeden takový krásný příspěvek u svého growu ohledně stínítka (to mě fakt dost pobavilo) a vzduchotechniky (to mě zase nakrklo)...

Každopádně jsi chvilkama ostrej dost, ale aspoň se u toho člověk pobavi. Když Ti někdo napíše ať už sebevětší blbost tak buď stejně rád že to někdo sleduje a motivuje ho to ať už k jakékoli reakci...

Přeji hodně ůspěchů ať to máš pořád tak pěkné :-)

Old Post 25-09-2009 v 13:02 PM
Lukezz je offline   Profil uživatele Lukezz   Find more posts by Lukezz   Foto galerie člena Lukezz   Click here to Send Lukezz a Private Message   Add Lukezz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás