Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Hawkeruv prvni out, terasa 2009
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
hawker
Stálý Člen

Karma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% Pěstitelská

Obecné Hawkeruv prvni out, terasa 2009 Příspěvek č. 1

Zdravim vsechny pestitele a fanousky nasich kyticek.
Rad bych se s vama podelil o muj prvni pokus vypestovat si pokourenicko pro moje potreby.
Pro zakladni orientaci uvedu, ze pestuju na terase a mely by to byt dva kousky White Russian, ktere jsem ziskal jako rizky
Dodam, ze nemerim pH, EC ani teplotu ci vlhkost a to proto, ze zatim to vypada, ze si kytky nestezujou a pestuju to vicemene pro zabavu

A takhle vypadaly kvitka kdyz jsem je dostal...ovsem uz po presazeni do lepsiho nikdy predtim jsem rizek nevidel, takze nemuzu soudit, ale moc se mi nezdaly ty uschly spodni...

A zapomnel jsem rict, ze jsem je poridil 5.5.

Old Post 01-07-2009 v 16:37 PM
hawker je offline   Profil uživatele hawker   Find more posts by hawker   Foto galerie člena hawker   Click here to Send hawker a Private Message   Add hawker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Karma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Dalsi foto je z 11.6. takze holkam bylo vic nez mesic. Tady uz jsou presazene do vetsiho kvetinace.....

Asi by bylo vhodny dodat v cem si chrochtaji (doufam): takze hlina je klasicky zahradnicky substrat co pouziva mati na vetsinu ostatnich kytek a bylo tam primichana trocha konskeho hnoje. Presny pomer neznamy, dalo by se rict, ze VOD VOKA

Old Post 01-07-2009 v 16:46 PM
hawker je offline   Profil uživatele hawker   Find more posts by hawker   Foto galerie člena hawker   Click here to Send hawker a Private Message   Add hawker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

A tohle uz je foto z dnesnich dni kdy jsem je musel schovat dovnitr pred obrovskym lijakem. Den predtim jsem to totiz nestih a holky to odnesly par listama a dokonce jednou vetvickou...

lepsi foto jsem nestih udelat, tak aspon foto z mobilu

Old Post 01-07-2009 v 16:56 PM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Vcera jsem se rozhod, po precteni diskuze na tema ohybani, ze si kytky ohnu. Ani ne z duvodu zvyseni vynosu (ktery by samozrejme taky nebylo spatny), ale spis kvuli tomu aby kytky nebyly moc vysoky a nechteli souperit se zdi na terase kdo bude vetsi....

jak se mi to podarilo muzete posoudit na fotech bohuzel se mi podarilo jednu vetev nalomit snazil jsem se ji nejak zafixovat do puvodni polohy, tak uvidime jestli to rozdejcha nebo nerozdejcha....

taky bych jeste rek, ze prihnojuju univerzalnim hnojivem znacky Hobby garden(NPK 7-3-6) co jsem nasel doma, ale vcera jsem si objednal hnojivo od Plagronu Alga grow. Prece jenom je to specializovana firma, tak doufam, ze to bude videt

Naposledy upravil hawker 01-07-2009 v 17:18 PM

Old Post 01-07-2009 v 17:05 PM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Bohuzel to vypada, ze mi kytky napadly svilusky Precet jsem si FAQ a temata k nemocem a myslim, zeto jsou ony. Kdyby mi to byl schopen nekdo potvrdit byl bych rad....mrknete na foto

Zaroven s hnojenim jsem objednal Biool, ktery mel celkem dobry recenze tady ve foru tak doufam, ze zabere!

A to je prozatim vsechno, o co bych se vama chtel zatim podelit za jakykoliv rady co zlepsit budu jedine rad! stay tuned

Old Post 01-07-2009 v 17:13 PM
YagoMan
Stálý Člen

Karma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

zdra chlape
no jasně svilušky a ještě mnoho dalších škůdců...
taky už jsem s nima tento rok bojoval viz:
https://grower.cz/forum/showthread....4843#post794843
ale je tu toho mnohem víc, tak to šefni a bojuj...
jinak na začátečníka a první grow moc dobrý...
takže Káčko do startu...
čest ať se daří...

EDIT: a pH si raději pohlídej protože to taky dělá se zdravím kytky hodně...

Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec.
Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení.
H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited

Naposledy upravil YagoMan 02-07-2009 v 10:18 AM

Old Post 02-07-2009 v 10:10 AM
YagoMan je offline   Profil uživatele YagoMan   Find more posts by YagoMan   Foto galerie člena YagoMan   Click here to Send YagoMan a Private Message   Add YagoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

diky moc! a to pH teda zkusim nejako osefovat

Old Post 02-07-2009 v 11:19 AM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Zdravim vsechny zapalene growery
Dneska jenom takovej malej update, poprve jsem vcera pohnojil alga growem tak uvidime jestli to bude i videt na kytkach. Zatim to spis vypada, ze jsou trochu prelity takze jim dam tedka chvili se zalivanim pohov.
Jinac jsem aplikoval postrik Spruzitem proti vetrelcum Uvidime jestli zabere....pro jistotu jeste postrikuju obyc. vodou aby se poradne nacucaly ty svilusky.
Dneska bez fotek, protoze jak jsou prelity tak jsou trochu zvadly tudiz zadnej peknej pohled hned jak se trochu seberou tak sem nejaky foto hodim...
zatim pestovani zdar!

Old Post 05-07-2009 v 14:13 PM
hawker
Stálý Člen

cim dal horsi Příspěvek č. 9

Opet zdravim kazdeho kdo zabrousi do meho denicku!
Holky me zacinaji trapit cim dal tim vic. Zacalo to tema flickama a ted mi listy dokonce zacinaji zloutnout a nasel jsem uz asi tri listy, u kterych se mi kroutej a usychaj konce Navic posledni dva dny byly sveseny skoro jako v noci, tak jsem si rikal jestli nejsou prelity. Proto jsem je nezalival a cekal co se stane. Bohuzel se nestalo nic a tak jsem zacal premyslet nad prehnojenim.
Zkusil jsem kviti zalit abych to vyplavil, ale celkem rychle zacala prebytecna voda odtikat do misky pod kvetinacem. To me trochu vydesilo, mel jsem strach aby fakticky nebyly dole jeste hodne zality. Druhou jsem teda nechal byt pro jistotu.
Ale co se nestalo, nove zalita kytka se behem par hodin vzchopila a zase mela listy pekne postaveny, tudiz jsem zalil i druhou a te to pomohlo taky. Aspon jeden problem vyresenej....A taky poznatek: Chlastaj jak utrzeny ze retezu

Jinac to zloutnuti prisuzuju vyse zminenemu prehnojeni. Uvidim co udela to zaliti, ktery jsem proved. V tydnu mam v planu koupit pH papirky a zjistit jestli to treba nezpusobuje spatny pH.....
Mrknete na fota a kdyby mel nekdo nejakej napad, nestydte se mi sem hodit koment
At rostou a prinasej jenom radost a ne starost!

EDIT: a taky tam je pripojeno foto malych listku, ktery jsou taky takovy divne zvrastely napady?

Naposledy upravil hawker 06-07-2009 v 15:56 PM

Old Post 06-07-2009 v 15:50 PM
Smah
Stálý Člen

Karma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

nevypadaj tak špatně vyfot listy ze spodu ad to de vidět...

ENCOD žádá OSN, aby ustanovila právo pro každého dospělého občana světa svobodně pěstovat a držet jakoukoliv rostlinu pro osobní a nekomerční potřebu, s možností využít technického vybavení k tomu určeného. ------- Tak doufam že se ji to povede : - )
DURBAN'S MONSTRUMS <--Zde můžete pozorovat muj outdoor a jeho brutální růst (durban's) SKLIZENO !!! (zhuleno)
No name 09 <-- nejvěčí má 280cm SKLIZENO !!! (zhuleno)
a nejvěčí mazec --->https://www.youtube.com/watch?v=ptQObci0FpQ
Muj Leonotis Leonurus s panenské jihoafrické přírody !!! <--
Desmanthus illinoensis Illinois neboli Prérijní mimosa (DMT v kořenech)

Miluji přírodu ...
Miluji Cannabis ...
S lidma už je to trochu horší ...

Old Post 06-07-2009 v 19:17 PM
Smah je offline   Profil uživatele Smah   Find more posts by Smah   Foto galerie člena Smah   Click here to Send Smah a Private Message   Add Smah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od Smah
nevypadaj tak špatně vyfot listy ze spodu ad to de vidět...

no ze spodu vypadaj zdrave ani jsem na tech nejvic zlutych listech nenasel neco co by mohlo pripominat nejakyho skudce nebo tak...
ono to asi nebude tak hrozny s nema

EDIT: probehlo mereni pH a vysledky byly tak kolem 5 nebo 6 takze si myslim ze good....mit nejakej merak tak by to bylo lepsi, ale pro me zbytecnost

Naposledy upravil hawker 08-07-2009 v 17:40 PM

Old Post 07-07-2009 v 16:40 PM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Nazdar lidi! Teda pokud to nekdo cte
Po delsi dobe zase mensi update....Potreboval bych poradit, zda se mi to nebo mi kytky zacinaji kvest? Nebo jsem opravdu uplna lama a nikdy jsem si nevsim jak zacinaji rust listy?
Jinac jsem prihodil i foto tak nejak celkove.....

Old Post 14-07-2009 v 17:04 PM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

a jeste neco malo......

Old Post 14-07-2009 v 17:11 PM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

a jeste neco malo

Old Post 14-07-2009 v 17:13 PM
YagoMan
Stálý Člen

Karma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% PěstitelskáKarma uživatele YagoMan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

citace:
Původní příspěvek od hawker
Potreboval bych poradit, zda se mi to nebo mi kytky zacinaji kvest? Nebo jsem opravdu uplna lama a nikdy jsem si nevsim jak zacinaji rust listy?

zdar
ne nekvetou jenom rostou nové větve a kytka ukazuje pohlaví...
jinak vypadají celkem v klidu bych řek...
ať se daří

nákvět se nejlepe pozoruje na špičce kytky a na vrcholech větví...

Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec.
Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení.
H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited

Old Post 14-07-2009 v 17:28 PM
YagoMan je offline   Profil uživatele YagoMan   Find more posts by YagoMan   Foto galerie člena YagoMan   Click here to Send YagoMan a Private Message   Add YagoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

diky moc Yago

Old Post 14-07-2009 v 17:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás