Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » FOILHOUSE 2009 - Oh mighty kali...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Manillapeace
Stálý Člen

Karma uživatele Manillapeace - 89% PěstitelskáKarma uživatele Manillapeace - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Tak sem tady, po Čase....

A takhle to vypadá 7.6.2009

Ostříhal jsem všechny velké listy, z toho důvodu, aby se to rozrostlo víc do šířky a aby i spodní výhonky měli světlo...

Někdo by mohl říct, že jsem kytkám ublížil...

Já si myslím, že jsem jim dost pomohl....

A určitě se tím křovím budu prostříhávat i nadále...

PEACE

Manillapeace

Old Post 07-06-2009 v 14:19 PM
Manillapeace je offline   Profil uživatele Manillapeace   Find more posts by Manillapeace   Foto galerie člena Manillapeace   Click here to Send Manillapeace a Private Message   Add Manillapeace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Manillapeace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašulda
Stálý Člen

Karma uživatele Hašulda - 89% PěstitelskáKarma uživatele Hašulda - 89% PěstitelskáKarma uživatele Hašulda - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

tohle je chyba takto vypestujes kilo hnusnyho, ridkyho brka a to mas fakt hustej folijak kterej by ti vynesl 2 kila luxusnich palic a ty chutky. Tkahle jak to mas je to uplne na hovno.

Old Post 08-06-2009 v 08:51 AM
Hašulda je offline   Profil uživatele Hašulda   Find more posts by Hašulda   Foto galerie člena Hašulda   Click here to Send Hašulda a Private Message   Add Hašulda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

...skoda prace kdyz to v takhle liboznim foliaku sazis jak redkvicky...6 kytek v tomhle prostoru a budes mit 3x takovej vynos /o kvalite ani nemluvim.../

Old Post 08-06-2009 v 10:56 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
exup
Stálý Člen

Karma uživatele exup - 90% PěstitelskáKarma uživatele exup - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Nechci ti to kritizovat ale když už tak bych tam dal tak 10řezů a měl bys krásný keře takhle se ti to akorát naprcá a ty pak budeš z palic sypat semínkaa eště jim potrháš kořeny až budeš škubat samce(na který přídeš)držim palce jesi to uhlídáš a budeš mit krásný kytky tak ti letí okamžitě k+,ale nevim no.....

Užívej života, brouzdej se rosou, dřív než Tě najde zubatá s kosou!

Old Post 08-06-2009 v 12:01 PM
exup je offline   Profil uživatele exup   Find more posts by exup   Foto galerie člena exup   Click here to Send exup a Private Message   Add exup to your buddy list     Navštiv homepage uživatele exup! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alko
Stálý Člen

Karma uživatele alko - 89% PěstitelskáKarma uživatele alko - 89% PěstitelskáKarma uživatele alko - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

kamo nech si tam max. 5 nejhezcich kytek a roztahuj to zbytek bud presadit nekam ven nebo znicit|!

Old Post 08-06-2009 v 20:32 PM
alko je offline   Profil uživatele alko   Find more posts by alko   Foto galerie člena alko   Click here to Send alko a Private Message   Add alko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Placebo
Stálý Člen

Karma uživatele Placebo - 68% PěstitelskáKarma uživatele Placebo - 68% PěstitelskáKarma uživatele Placebo - 68% PěstitelskáKarma uživatele Placebo - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

posledních pár komentářů je trefných,takový luxusní fóliák zaplácáš bezejmenou ganjou a navíc to vysázíš jak ty ředkvičky ...
ale tak každý má jiný styl a určitě víš co děláš,ale pro "příště" bych zvolil osvědčenou genetiku,sehnal 10 řezů,sadil bych ted někdy a jak po stránce výnosový a kvalitativní bys docílil mnohem lepších výsledků než takhle .. ale držím palce a jsem zvědav jak to uhlídáš ... samozřejmě k+ a ať se daříí

Old Post 08-06-2009 v 20:48 PM
Placebo je offline   Profil uživatele Placebo   Find more posts by Placebo   Foto galerie člena Placebo   Click here to Send Placebo a Private Message   Add Placebo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Karma uživatele Manillapeace - 89% PěstitelskáKarma uživatele Manillapeace - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

ŘEDKVIČKY ROSTOU...

Manillapeace

Old Post 30-06-2009 v 09:17 AM
Manillapeace je offline   Profil uživatele Manillapeace   Find more posts by Manillapeace   Foto galerie člena Manillapeace   Click here to Send Manillapeace a Private Message   Add Manillapeace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Manillapeace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašulda
Stálý Člen

Karma uživatele Hašulda - 89% PěstitelskáKarma uživatele Hašulda - 89% PěstitelskáKarma uživatele Hašulda - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Jestli nebudes mit "50" samcu tak ti to tam bud zhnije
nebo proste bude pleva, vyskubej to dokud je jeste cas,
pak ti to preroste pres hlavu a budes cucet
vyber mas velkej aby sis vybral tech par nejhezsich "vyvolenejch"a
ty se ti za vetsi prostor radne odvdeci
ale tohle te ve vysledku akorad sklame.
A kdyz uz tak nahusto
tak by nebylo spatny to za 3 tydny +- zatemnit,
obevi se samci vyskubes a kyti nepujdou uz tak do vysky
a mozna by neco luxusniho bylo.
No mas tu hodne rad co a jak s redkvickama
tak zkus nejakou "vyuzit" ke svuj prospech. zdarek

Old Post 06-07-2009 v 23:20 PM
Hašulda je offline   Profil uživatele Hašulda   Find more posts by Hašulda   Foto galerie člena Hašulda   Click here to Send Hašulda a Private Message   Add Hašulda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Palec nahoru PEACE, LOVE, JAH & RASTAFARI, this will bring you answer for your questions... Příspěvek č. 41

Jsem velice šťastný , když každé ráno přijdu do svého fóliáku, a ucítím tu nádhernou vůni... Holčiny jsem trochu prostříhal od velkýho listí, aby i ty méně vzrostlé pokrývaly sluneční paprsky...

Většina již ukázala alespoň "Preflowers" takže jsem si jist již téměř v 95 procentech, že to budou holky... Bylo tam dokonce i hermo které ukazovalo Oba druhy květu, to šlo ven... Nevyfotil jsem to, protože rodiče měli foťák na dovolené...

zatím taky nepřijeli, takže snad to bude v suchu a budu moct celou zimu meditovat doma u čaje...

A kdybyse náhodou, nějakej povedenec snažil dostat dovnitř, tak

Myslím si že i letos se to povede, všechno před sklizní nafotím....

Moc díky za příspěvky a za K+ protože tohle je fakt fajn zábava, a bžunda někdy...

Mějte se Lidi všichni rádi, a mějte se dobře...

Ať vám vyjde sezóna 2009 protože až na ty bouřky, máme SWEET WEATHER....

Přeju PJEKNÝ PRÁZDNINY

Manillapeace

Old Post 16-07-2009 v 17:04 PM
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Jen tak pro zmínku, hnojím ted jednou za 14 dní (zhruba):

WUXAL SUPER - 5ml + OBM Koncentrát - 10ml + Hořká Sůl - 10g

And tato konfigurace padne vdycky do 5L konve...

A NA ZÁVĚR JEDNA PĚKNÁ TAPETA, S MOTIVEM JAH PEOPLE...

MÍR

Manillapeace

Old Post 16-07-2009 v 17:22 PM
Manillapeace
Stálý Člen

Obecné JUMP, JUMP, JUMP NYABINGHI Příspěvek č. 43

Drazí přátelé drobného hazardu , to by jste nevěřili...

Za těch pár dní se to neuvěřitelně vytáhlo, a začíná to mohutnět...

Hnojím pořád stejnou kombinací, ale přešel jsem z čtrnáctidenního programu na sedmidenní, to znamená že jim tam peru živobití jednou za tejden, a né jednou za čtrnáct dní...

Našel jsem svůj thread až na 7. straně, což bylo způsobeno tím, že jsem sem dlouho nepřispěl...

Tak tady zjednávám nápravu...

Jsem strašně vykouřenej.... Vytrhali jsme včera s kámošem 2 hermafrodity, na kterých se krom paliček začli tvořit i samčí kulky... NO... A... Dali sme MILKSHAKE (mlíko)...

Působí to na mě neuvěřitelně HIGH, ale možná to bude i trochu (tipuju tak 20%) Indika, protože po mocném prolétnutí následovalo brutální otupělé přistání

Ještě že trošku mlíčka zbylo, dal jsem si ho teď, a jsem zas jak EMIL...

Zase se s váma lidi loučim, ste hodný že sem koukáte...
Dneska budu muset udělat nějaký to drátování, aby kytky měli dost prostoru, a protrhám i listí aby šlo světlo i dospod, a pak sem hodim foto... Tady máte jak to vypadá teď...

Jsou to Autentický fotky, focený asi před 10ti minutama, ale von se tenhle thread stejně posune někam dozadu...

Taky bych moch tu hubu nachvíli zavřít co, jenže prsty na klávesnici se zavřít nedaj... Akorát nechci aby to bylo moc dlouhý, to by se pak nikomu nechtělo to číst...

Ale je potřeba věřit že na světě nejsou jenom zlý lidi, ale i některý hodný, který nás maj opravdu rádi, protože my sme taky ty hodný a máme je taky rádí, tak já na to tady teď radši kliknu, a máme zas na chvíli co číst...

Pak sem teda hodim ty fotky, zatím.... A modrému kouři ZDAR

Manillapeace

Old Post 06-08-2009 v 11:10 AM
Manillapeace
Stálý Člen

Obecné NEW PHOTOS Příspěvek č. 44

Začly růst paldy... Tady sou fota...

Manillapeace

Old Post 12-08-2009 v 18:14 PM
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Další fota...

Manillapeace

Old Post 12-08-2009 v 18:19 PM
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

si blázen...to škubeš jak slepice...potoM sMažu....

Old Post 12-08-2009 v 20:42 PM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stanley
Stálý Člen

Karma uživatele stanley - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

si borec
dyt ty si všechny listy u těch malých kytí oškubal, odkud to bude brát energii?

http://obchod.nozonenet.com/images/uploads/list_marihuany.jpg

Old Post 13-08-2009 v 18:03 PM
stanley je offline   Profil uživatele stanley   Find more posts by stanley   Foto galerie člena stanley   Click here to Send stanley a Private Message   Add stanley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manillapeace
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Prostříhal jsem to tak že jsem u každý paličky nechal 2 malý lístky, takže mě tady třeba sežerte, ale věřím tomu že od tedka za pár dní, až se to probere z šoku, že to vyrazí brutálně do palic, a po sklizni že to bude gradovat v průdušinkách... Už teď záštipky nakládaj... A k tý energii: Kytky maj stále dost velkou plochu listů, aby mohli fotosytetizovat...

Manillapeace

Old Post 13-08-2009 v 23:33 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás