Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Mušky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
rajce
Stálý Člen

Karma uživatele rajce - 70% PěstitelskáKarma uživatele rajce - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to MUT: Myslim, ze trosku motas dve veci dohromady?? Ty mrchy co sou bily a skacou sou obycejny pudotvorny mrsky, ktery kytkam neskodej, ba naopak sou kladnou slozkou pudniho edafonu.

A ja sem si s muskama poradil jednoduse tak, ze sem na vrch do kvetinace nasypal tak centimetrovou vrstvu pisku, aby ty mrchy nemely kam zalist a fakt sem se jich zbavil. Nevim jiste, jestli to je jenom tim, nebo se proste samy rozhodly, ze si zbalej kufry, ale uz je mesic a pul nemam a pred tim to bylo docela slusne zaneradeny.

Old Post 19-05-2003 v 15:33 PM
rajce je offline   Profil uživatele rajce   Find more posts by rajce   Foto galerie člena rajce   Click here to Send rajce a Private Message   Add rajce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mishutca
Stálý Člen

Karma uživatele Mishutca - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

to MUT: komari kladou vajicka a vyvijeji se jenom ve vode tzn. nadrzky atd.

to rajce: mam problem s larvama (asi 3mm), ktery 100% NEJSOU pudotvorni cinitele ba naopak-oziraji korinky a rostlinka de do haje(nevyvijeji se poradne listy atd.).

to all: nemate nejaky setrny reseni vuci rostline proti LARVAM? svine sou to uz tedka tag newim co znich bude az dospejou hehe

Old Post 20-05-2003 v 13:16 PM
Mishutca je offline   Profil uživatele Mishutca   Find more posts by Mishutca   Foto galerie člena Mishutca   Click here to Send Mishutca a Private Message   Add Mishutca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rajce
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

to Mishutca: Tak to ti muzu poradit jedine kyti vzit, zbavit jeji koreny veskerejch necistot a poradne promejt, pripadne prostrikat nakym pripravkem (treba biol by nemel vadit) a znova zasadit do cisty hliny...O zadny specce takhla z hlavy nevim

Old Post 20-05-2003 v 13:36 PM
rajce je offline   Profil uživatele rajce   Find more posts by rajce   Foto galerie člena rajce   Click here to Send rajce a Private Message   Add rajce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUT
Stálý Člen

Karma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

to rajče:nevim co je to edafon. Zato vím že tvoje první věta postrádá smyslu. Jestli si měl na mysli jestli to nepletu JÁ, tak vím že ne. Bavil jsem se o tom několikrát s odborníkem, biocont mi dává taky za pravdu, jenom ty mi řekneš že to co mi žere kytku zespoda jí vlastně pomáha.......... heheheheheh

To mitschutca: ale já jsem o komárech nenapsal ani slovo. Skus biooil.

Old Post 20-05-2003 v 13:50 PM
MUT je offline   Profil uživatele MUT   Find more posts by MUT   Foto galerie člena MUT   Click here to Send MUT a Private Message   Add MUT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MUT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rajce
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

to MUT: To co tam skace, takovy ty bily potvory, sou roztoci (ted si nevzpomenu na meno). Pedafon je zivocisna slozka pudy. Mas tam este neco jinyho, co ti ty kyti zere, ale ty bily mrchy nejsou zadny larvy.

Old Post 20-05-2003 v 13:53 PM
MUT
Stálý Člen

Karma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

PRO rajče:
jojo tak
no von mi říkal že to sou roztoči, pak ale říkal ... když viděl ty smutnice, že je to jejich. Myslím že je to těch smutnic, protože sem našel i stádium smutnice těsně před vylíhnutím dospělého jedince. No a tak si říkám že taková lar...........

¨teď mi to doklaplo ta larva v substrátu, tak 3x větší než ty červíci s tykadýlkama (vidět jen pod lupu), to mohla bejt larva tý smutnice. A ty malý sou teda podle tebe roztoči?

........aha možná je to takhle mám smutnice i roztoče. No vo roztočích sem slyšel že nejdou zabít aspoň že prej na ty v hlíně nejni žádná chemka... nebo Rajče jak si to myslel? ty roztoči jsou užiteční?

Naposledy upravil MUT 20-05-2003 v 14:17 PM

Old Post 20-05-2003 v 13:58 PM
MUT je offline   Profil uživatele MUT   Find more posts by MUT   Foto galerie člena MUT   Click here to Send MUT a Private Message   Add MUT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MUT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Co sem slysel o tech malejch bilejch mrchach v hline tak prej staci neco jako nechat odmocit vajgly ve vode a pak je tim vyhubit.. ja to nezkousel protoze se toho bojim a musky stejne nemam:-))).
jestli votom neco vite tak napiste

KE?

Old Post 20-05-2003 v 20:27 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rajce
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

No ty roztoci proste jakoby vytvarej pudu. Kdysi sme si to rikali ve skole a pak sem o tom cet v souvislosti z kytkama, ale bohuzel si to presne nepamatuju . Zkusim nekde vyhrabat naky info. Sem si 100%-ne jistej, ze maj kladnej vliv na kvalitu pudy.....
... jo a roztoci nejsou jenom ty potvory ve vzduchu nebo v koberci, jak je urcite znate. Je to rad, kterej cita stovky druhu. Ruznejch skudcu (skladistnich-obili, mouky, apod.), neutralu i kladne pusobicich (treba na jiny skudce-svildy, atd.) Ty larvy sou, jak rikas vetsi a vypadaj trochu jinak. Nekomu pomahaj vajgly, nekdo zkousi biol a nekdo ruzny chemky apodle vysledku, kazdymu pomaha neco jinyho.
Podle me je nejlepsi bojovat proti dospelcum. 1)Larev by se melo dat zbavit presazenim s dukladnym promytim korenu, ale jestli tam zustane jedinej dospelec, tak stejne zase naklade. a 2)Larvy neskodej zas tolik, jako dospeli.
......doufam, ze se nebudete zlobit, ze sem puzil trosku vykladovou formu zkusim este splasit neco odbornejsiho, aby to nebylo jenom to, na co si moje siska nahodou vzpomnela

Old Post 21-05-2003 v 11:33 AM
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

To je mazec, samohubici skrin. Ale nemel bys to prehanet, vono se na ty tlumivky (sodiky, jiny nevim) nema ani sahat, protoze to muze rupnout.

Old Post 23-05-2003 v 13:25 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUT
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Jak sem psal výše aplikoval jsem před týdnem biooil na substát ve kterým byli roztoči a larvy smutnic. Musím říci že ikdyž to ze začátku tak vůbec nevypadalo biooil asi zabírá. V substrátu velice ubylo roztočů. Budu tedy aplikovat biooil znovu. Mno asi sem se do Biooilu zamiloval, vždyť má 0 denní ochranou lhůtu.........

to rajče
no moc bych byl rád kdy to bylo jak říkáš, ale já tomu že mi roztoči můžou pomoct nevěřím. Rozhodně nechápu proč chtěj tvořit když už sem všechno připravil. Koko substrát vod b`cuzz mě příjde docela dokonalej
Mno představ si že rozhrneš hlínu a uvidís že na kořenech je poseto bílejma zmrdama, který se snažej co nejrychleji utéci někam do tmy. Takhle se bratri nechovaj....

Old Post 26-05-2003 v 10:16 AM
rajce
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

No tak to asi budou jiny parchantici. Ja sem mel na mysli takovy ty maly, kterejch tam je tak par desitek, spis na vrchu, nebo dole v misticce a kdyz zalejvas, tak hrozne vesele skacou......sou takovy mali bili s tykadylkama......tak proto........ tem tvejm, at je to co je to, poradne nakopej zadek!!!!!

Old Post 27-05-2003 v 14:31 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás