Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »

Chcete přestat hulit nebo to aspoň omezit???
This poll is closed.
Ano 107 45.34%
Ne 86 36.44%
Nevím,nechci se nějakrozhodovat 43 18.22%
Total: 236 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
MadEGG
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGG - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Podle miho nazoru je ganja prestupni droga. Pac si ji nemuze vynachvalit, casem zacne ztracet svoje kouzlo a dotycny si zacne predstavovat, jaky by asi bylo zkusit nejakou jinou drogu. Z mich kamaradu ma asi 99% zkusenosti s travou, tak 95% huli porad,nacez 90% ma zkusenosti ne jen s travou.. a jen tak 10% jen s prirodnimi drogami. Nvm, dle meho nazoru to tak je. Drive jsem byl taky jineho nazoru. Ale kazdopadne zalezi i na cloveku, na jeho vuli a presvedceni a na jeho hranicich.

Old Post 25-06-2009 v 12:38 PM
MadEGG je offline   Profil uživatele MadEGG   Find more posts by MadEGG   Foto galerie člena MadEGG   Click here to Send MadEGG a Private Message   Add MadEGG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

citace:
Původní příspěvek od MadEGG
Podle miho nazoru je ganja prestupni droga. Pac si ji nemuze vynachvalit, casem zacne ztracet svoje kouzlo a dotycny si zacne predstavovat, jaky by asi bylo zkusit nejakou jinou drogu. Z mich kamaradu ma asi 99% zkusenosti s travou, tak 95% huli porad,nacez 90% ma zkusenosti ne jen s travou.. a jen tak 10% jen s prirodnimi drogami. Nvm, dle meho nazoru to tak je. Drive jsem byl taky jineho nazoru. Ale kazdopadne zalezi i na cloveku, na jeho vuli a presvedceni a na jeho hranicich.

a nezačínali jste s kámošema takle náhodou nejdřív na pivku?

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 25-06-2009 v 12:42 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 211

vetsinu lidi co znam treba pivaru tak huli ale jen obcas tvrde drogy ,odsuzujou i prirodni . kazdopadne s pivkem bych to nesrovnal ganja je uplne neco jinoho.. a neznam clovek ktery si schuti raz za cas neda pivko

Old Post 25-06-2009 v 17:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 212

Mad egg-asi nechápeš termín "přestupní" tzn, že tě ta tráva tak sejme, že musíš přejít na tvrdší, aby ti nebylo blbě... To co popisuješ ty, to je jen rozmařilost a marnivost. Tvé rozhodnutí dát si něco tvrdšího než je ganja je jen tvé rozhodnutí a ne nutnost z nějakých absťáků.... Tzn, že při rozhodování není tvá vůle oslabena tím špatným stavem-jen rozmlsaností.

Old Post 25-06-2009 v 18:01 PM
MadEGG
Stálý Člen

Příspěvek č. 213

Ja zacal driv hulit nez pit.

2pavlik: No chapu to trosku jinak nez ty. Slovo prestupni podle me neznamena, ze za kazdou cenu musi dotycnej prejit k jinym drogam. A uz vubec ne to, ze ma sileny abstaky a podobny nesmysli. Ja chapu slovo prestupni jako mozny spojovaci clanek. Vec, prez kterou se muzes dostat k vecem jinym. A to bohuzel tak je. Korad to neni zpusobeny drogou jako takovou, ale spis jejim postavenim ve spolecnosti. Tim ze je postavena mimo zakon, atd..

Jinak by me zajimalo, kde si nasel definici slova "prestupni" docela se smeju Spis si pod tim slovem kazdej predstavuje neco trosku jinyho. To je stejny jak s legalizaci. Mnoho lidi by chtelo legalizaci, ale pritom tohle slovo ma trosku jinej vyznam, nez si lidi predstavuji. No a tohle me prijde stejny.. proste slysis slovo a pridas tomu slovu vyznam ktery je ti nejvic po chuti. Ja se na to divam trosku jinak.

Jinak doporucuji se zamyslet nad vyznamem slova. Nedivat se na to jen tak, jak to na tebe pusobi, ale podle toho, jaky je opravdovy vyznam daneho slova.

Old Post 27-06-2009 v 12:55 PM
MadEGG je offline   Profil uživatele MadEGG   Find more posts by MadEGG   Foto galerie člena MadEGG   Click here to Send MadEGG a Private Message   Add MadEGG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meso
Stálý Člen

Karma uživatele meso - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

nezačínaš pri niečom. začínaš pri sebe. z teba samého ide túžba, nejako aspoň máličko si zmeniť vnímanie. čiže opíjanie sa je určite začiatok. zvedavosť, zábava, nuda. drogy sú skvelé. ale musíš to s nimi vedieť. na tom sa zhodneme asi všetci.

Old Post 27-06-2009 v 18:59 PM
meso je offline   Profil uživatele meso   Find more posts by meso   Foto galerie člena meso   Click here to Send meso a Private Message   Add meso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGG
Stálý Člen

Příspěvek č. 215

Clovek ktery s temito vecmi zacina s nema neumi nakladat. Uci se z vlastnich chyb nebo se yvaruje chybam moznym. A nebo se z chyb neponauci.. ale takovi si myslim, ze tu nejsou AKazdopadne s drogamy hodne opatrne.

Old Post 28-06-2009 v 03:33 AM
Host
Host

Příspěvek č. 216

Madegg-Jo asi to slovo "přestupní" chápu jinak- ve smyslu, že po trávě "musíš" na tvrdý. Jsem už starší ročník a za komárů s etermín "přestupní" vysvětloval takhle-pozor na trávu, dáš si, a pak budeš muset brát tvrdé drogy. Což je nesmysl. Jinak žádný spojovací článek ve smyslu, že přes něco se dostaneš k něčemu jinýmu objektivně vzato v podstatě neexistuje-věci samy o sobě jsou neutrální, významy jim dáváme svými postoji. A to právě si myslím, že o to jde u té "přestupovosti", že ta tráva je sama o sobě měkká a neutrální ve vztahu nějaké nutnosti po trávě přestupovat na tvrdé drogy-je to jen na tobě. To bychom taky mohli tvrdit, že přestupní drogou je chlast, 100 procent narkomanů před užíváním tvrdých drog určitě pilo alkohol

Old Post 08-07-2009 v 20:28 PM
MadEGG
Stálý Člen

Příspěvek č. 217

2meso: vystihl jsi to moc hezky. Souhlasim s tvim nazorem.

2Pavlik: Za komancu byla spousta veci jedno velky tabu. Tak na neho dali napis a bylo po otazniku. A to ze ten napis je blbost uz nikdo nevedel, pac je to otaznik nahrazen napisem aniz by vedeli, co se opravdu skryva vevnitr.

Jo a s tou prestupovosti. Proste ti to spis usnadni cestu k tem tvrdym drogam. Clovek kterej nehuli se tezko dostane ke kontaktu na tvrdy drogy, pac se stema lidma nesetkava. A i kdyby se snim setkal, tak se na neho budou divat zase jinak. Ale i to je pomijivy. Clovek se k tomu muze dostat jakkoliv. I uplnej abstinent si muze drive vzit neco jinyho. Ja sam se driv zhulil nez opil, pac jsem vydal casto opiliho otce a o trave slichaval jiny mnohem prijemnejsi veci. Tak me to lakalo mnohem vic.

Mno proste z toho plyne, ze nic neni 100%. I prestupovost marihuany se nemuze udat jako hotova vec. Je to relativni a kazdy si svou cestu vybira sam.

Old Post 08-07-2009 v 21:49 PM
Host
Host

Příspěvek č. 218

Mno máme-li být terminologicky přesní, tak cestu k tvrdým drogám ti spíš usnadní "společenské zařazení trávy mezi nelegální drogy" než "tráva" - a to je to, o co mi jde-pokud se tu někdo zmatený neznalý ptal, když si dá trávu, tak jestli ho ta tráva svým působením nějak časem donutí brát tvrdý drogy-tak nedonutí, vybere si dotyčný sám. Co jsem tak vyčetl, tak skuteční těžcí narkomani, kteří začali fetovat kvůli nějakým svým vnitřním problémům-tedy ne zvědaví experimentátoři-na to prý chodí většinou od chlastu. Ono to je logické-pokud se potřebuješ vymazat, tak trávou to nende, chlastem jo.

Naposledy upravil 08-07-2009 v 22:40 PM

Old Post 08-07-2009 v 22:33 PM
martyDJ
Lowryder Lover

Karma uživatele martyDJ - 64% PěstitelskáKarma uživatele martyDJ - 64% PěstitelskáKarma uživatele martyDJ - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

uplně v pohodě to vydžím jak chci,je jednoduchý(no moc jednoduchý není)návod,kterým jsem překonal pokušení,když mám doma kopec trávy tak jsem měl nutkání jít a zahulit si,ale teď hulím jenom když vímže chci já a né moje vyhulené jáprostě sem vzal trávu a dal sem si ju před sebe,pořád mě to k ní táhlo a chtěl sem smotat brko,ale nakonec jsem to pokušení překonal a trávy jsem se ani nedotkl a teď si zahulím maximálně na kalbě nebo v partě nebo když je nějaký pádný důvod,ale ne jenom tak sám že bych pálil a jsem dost rád.

Lowryder #2 balkón 2009
Lowryder #2 druhý round 2009

Chill out - chilli, tráva, tabák !

Old Post 09-07-2009 v 09:54 AM
martyDJ je offline   Profil uživatele martyDJ   Find more posts by martyDJ   Foto galerie člena martyDJ   Click here to Send martyDJ a Private Message   Add martyDJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGG
Stálý Člen

Příspěvek č. 220

2pavlik: Tak tak. Psal jsem to sami uz kousek vis Proste lidi co prodavaj travu vetsinou prodavaj i jiny veci a podobne. Proste cesta je k jinym drogam pak mnohem snazsi. Ale zase si dotycny muze vybrat.. ze jo. Nikdo mu to necpe. Pokud teda nema takovy kamarady.. ale i tak je muze poslat do hajzlu.

Old Post 09-07-2009 v 13:32 PM
Host
Host

Příspěvek č. 221

marty dj - jj to je moc dobrý přístup tohlecto. máš u mě ká

Old Post 11-07-2009 v 07:58 AM
Host
Host

Příspěvek č. 222

vcera vecer sem dopalil posledni palicku a do skaldu se dostanu az zitra, tak doufam ze to vydrzim nehulit cely den, tak strasne bych si chtel dat pauzu ale mam tak malou a slabou vuli ze to asi nedam ..

Old Post 11-07-2009 v 09:17 AM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

s tim bych se ani nechlubil..........

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 11-07-2009 v 09:19 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 224

jj ty to nehul tyjo heled tak se zabav nějak voe nebo dospěj

Old Post 11-07-2009 v 11:01 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás