Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
10l vedra chceš dávať viac rastliniek a potom tie rastlinky tam chceš nechať aj na kvet a potom tom zožnúť? Ehm, nechcem byť zlý, ale podľa mňa to úplna kravina... Daj radšej viace 10l vedier na ten strom, ale nie viac rastlín do 10 l vedra...
akoze ja??, ja mam 18 a uz ma nebavi aby mi niekto trhal moje kvetin ky a nasiel som tento zaujimavy thread a vyzera to nadejne som si uz aj stromek nasiel a uz mam aj seminka
Servis...už 2krát po sobě my vybrali pole a tak usilovně přemýšlím jak to udělat... už dlouho slýchávám o pěstování na stromě a letos do toho chci jít!!!Četl jsem pár članku od tebe a jsou my k memu pěstovaní nejblíščí tak tě prosím o pomoc na začátek předem ti děkuji!
10 litrovy tmavy kybl....v baumaxu maji dobre a poradne privazat radlovacim dratem.A na stromy se nikdo necumi takze se nemusite bat ze vam to nekdo sklidi kdyz to nebude na tom strome svitit jako na vaniocnim stromecku
Tak konecne se to počasí vzpamatovalo a uz je snih skoro roztaty. Tak sem se dneska vydal na mensi obhlidku a obevil sem par vhodnych stromu. Ale potreboval bych vedet jestli mi ty kytky neumrznou tak v pulce dubna ve vyšce asi 6 metru? Jestli nekdo mate skusenosti tak mi napiste do pm prosim.
Původní příspěvek od slanina Tak konecne se to počasí vzpamatovalo a uz je snih skoro roztaty. Tak sem se dneska vydal na mensi obhlidku a obevil sem par vhodnych stromu. Ale potreboval bych vedet jestli mi ty kytky neumrznou tak v pulce dubna ve vyšce asi 6 metru? Jestli nekdo mate skusenosti tak mi napiste do pm prosim.
Ocakat sa daju uz len prizemne mrazy, takze v 6 metroch No problem ;-)
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Jj ja jen ze jestli to nebyla jen nejaka povera ze ty mrazy budou jen na zemi No a kolik tak zhruba ta kytka vydrzi stupnu? Vim ze se to asi bude lisit od odrudy ale aspon orientacne.
s tim davanim ven bych jeste pockal jelikoz se pocasi nejak zblaznilo a clovek nikdy nevi co od nej ma cekat...Ale vysazovat ja zacnu az zacatkem kvetna...to je jistota
chcel by som dat na strom,ale so slnkom to vyzera dost blede,svieti mi tam max 4 hodiny denne myslite ze to ma zmysel tam davat?inac odroda DP fem.5ks v 3kybloch?neocakavam nic mega ale aspon nieco a nie chcipliny s 5g na rastlinku,potesi tak 20na rastlinku
Původní příspěvek od Bloz s tim davanim ven bych jeste pockal jelikoz se pocasi nejak zblaznilo a clovek nikdy nevi co od nej ma cekat...Ale vysazovat ja zacnu az zacatkem kvetna...to je jistota
Tak jo ja sem sice nemel v planu to sadit hned ted ale az tak v pulce dubna ale radsi to udsunu az na ten kveten...
Zdravim, konecne jsem precetl cele forum, a jdu do toho taky.
Uz mam dva smrky, jeden asi 35 m, vycuhuje nad les, vetve asi od 2m a absolutne zapomenuty misto a navic jsem nasel nejakej starej rezavej 50 l sud, takze si tam vsecko donesu a hnojit budu hned z mista.
A ten druhej je mensi, asi 20m a vetve jsou uz od spodu tak usty, ze jsem problem se vubec prodrat nahoru, ale jinak super misto, j i ž n í strana a maximum slunce celej den.