Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Prosím o radu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Jahy
Nový Člen

Karma uživatele Jahy - 0% Pěstitelská

Prosím o radu Příspěvek č. 1

Potřeboval bych poradit. Zasadil jsem před měsícem Blue Berry a Master Kush. Mam je na balkóně společně s out modelem, připravené pro vysazení ven. Ale nějak, narozdíl od out modelu(stejné stáří, stejné podmínky) se jim zasekl růst a vůbec nerostou. Hlína je substrát pro muškáty, písek, perlit, skořábky.

Old Post 18-05-2003 v 10:53 AM
Jahy je offline   Profil uživatele Jahy   Find more posts by Jahy   Foto galerie člena Jahy   Click here to Send Jahy a Private Message   Add Jahy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahy
Nový Člen

Příspěvek č. 2

Potřeboval bych poradit, zda se to dá ještě zachránit, nebo zda to mám vzdát.

Old Post 18-05-2003 v 10:57 AM
Jahy je offline   Profil uživatele Jahy   Find more posts by Jahy   Foto galerie člena Jahy   Click here to Send Jahy a Private Message   Add Jahy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Phyrius
Stálý Člen

Karma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

A maj všechny stejný podmínky? Myslim tim, jestli nejsou ty zaseklí třeba moc na větru, nebo jestli na ně moc nepraží sluníčko? Stalo se mi tohle s WW/Afghan měl jsem jich 5 na balkoně a asi je tak trochu přismahlo sluníčko a dostaly docela záhul od větru.Taky se zasekly a ještě ke všemu začaly uvadat a osychat. Tak jsem je dal dovnitř za okno. Jedna chcípla úplně, druhá vypadá všelijak, ale 3 se v klidu vzpomatovaly.

Old Post 18-05-2003 v 12:31 PM
Phyrius je offline   Profil uživatele Phyrius   Find more posts by Phyrius   Foto galerie člena Phyrius   Click here to Send Phyrius a Private Message   Add Phyrius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Co vím, tak Blueberry je jenom indoor - pokud už nemáš nějakou modifikaci s nějakým in/out, ale i tak to není stopro, ale třeba.... Master Kush by měl být v poho. Jinak známýmu se muškátový substrát moc nevyplatil, prý zakrslý a pomalý...

Old Post 18-05-2003 v 14:06 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahy
Nový Člen

Příspěvek č. 5

Takja to snima jeste zkusim. Mám pocit, že ten Master Kush na mě ukazuje paroháče a má ze mě srandu )).

Svahadji: Ten muškátový substrát je zatím v pohodě, alespoň pro ty out modely. No uvidíme. Každopádně díky za varování....

Old Post 19-05-2003 v 11:59 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás