Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak kvuli zdravotnim problemum jsem uz pres 2 tydny nebyl na polickach JUNGLE a FARM... snad se to tam neprca a jeste dejcha... snad v blizke dobe zdravi da a zajdu tam...
Takovy mensi souhrn:
- 2 passioni samci, 1 znicila bourka, 1 byl zlikvidovan protoze to byl strasnej hybrid... zbyva 1 z 5
- nejlip jedou Moutain Jamy
- Cheese lehce nakvitaj vsecky
Ahoj
moc pěkné pokoukáníčko . Je vidět že growingu věnuješ hodně Jen by mě zajímalo jestli máš zkušenosti stím když zasadíš kytku takhle blízko ke kamený zdi ? Ta přes den naakumuluje ohromné množství tepla které pak vydává i přes noc a taxi říkám jestli to pro kytky není až moc tepla a zbytečně jí to nevysušuje. Chtěl jsem totiž zprvu zasadit rostliny také takhle ke zdi ,ale paxem si říkal že dám přednost jinému místečku .. sázel si tam už loni třeba ? ať se daří