Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak u nás v malém jihočeském městečku zatím žádná taková hospoda tak úplně není jako vyndat hulo na stůl a smotnout brčko není problém ale pořád musíme napnout svaly a odkutálet se ven jenom jsou malé vyjímky že se bud to hospa zavře udela se uzavřená společnost a hulí se až do rana to ale málo kdy. Nebo když je takovej páteční večer hospa narvaná k praknutí zakouřeno tabakem že je na padnutí tak si to brčko taky v klidu odpálim ještě se mi nestalo že by přišel nákej prud a urazil mi ho od huby. PEACE IGRA
Původní příspěvek od Hy3nA No jednou když jsem byl náhodou v HK, tak jsem uplnou náhodou našel hospodu, kde se taky normálně hulilo, po zdech byly vylepený nálepky z filtrů, na baru stála umělá kytka cca metr vysoká..fajnová hospa, myslim, že tam byl i fotbálek..vtipná obsluha...
Hogo Fogo nejlepší hradecká hospůdka s luxusním pivečkem a hulí tam opravdu každej
Jasný, díky bohu, že jsem z Plzně-v centru to tolerujou asi minimálně 2 podniky a u nás na periférii taky 2 hospody(taky záleží na obsluze ale většinou v poho), a i kdyby, můžu jít teď v létě kdykoli někam na terásku. Jedině, když tam jsou lidi s malýma dětma, tak popolezu o kus dál jinak free. Před pleškama, dětma, a lidem, kterým to vadí nehulim,-holt je neprovokuju a beru na ně ohled,-když jim to vadí.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
No tak my jsme unas meli taky hospu kde se hulilo o 100 sest!(museli ji zavrit a ted jsem je sporitelna )
A jinak kdyz si chci tak jedine venku na cerstvem vzduchu nez v zakourene hospode!
Ten avatar je original delal jsme ho po prvnim jointu
Hip Hop (Hodně impotentnich pičusu hopsá okolo podia) inda balkon 2009
Původní příspěvek od Papajamargot No tak my jsme unas meli taky hospu kde se hulilo o 100 sest!(museli ji zavrit a ted jsem je sporitelna )
A jinak kdyz si chci tak jedine venku na cerstvem vzduchu nez v zakourene hospode!
njn nepláti pro lidi líne jako já, tedka kdyz je léto tak je to pohoda ale z vimě je to o dost horší.
Nám to na základně asi před dvěma rokama zakázali. Předtim se pálili brka u stolu a nikdo neměl problém. Pak ale pan hoteliér začal dělat změny a bylo to v háji...Jinak když už je kolem zavíračky a nikdo se nedívá tak dýmka se zvládne...V ostatních knajpách i klubíkách se chodí ven, buď proto, že se tam nehulí anebo že se tam nedá dýchat...
Tož my chodíme do naší hospody v "Bronxu" a tam si můžeme hulit jak chceme ... majitel a občasný číšník Míša si občas dal s náma ...akorát na počítání nechce
Sklo, fajky hulíme vevnitř, když je špek, tak jdeme ven .. přeci jen zase nemusíme být za kokoty.