Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přidávám fotky ze včerejšího startu. Fotil jsem to hned po zapnutí, takže kytí bylo ještě docela uvadlé a přišlo mi, že si svoje už taky prožilo ( kámoš je převážel údajně dva dny v autě). Nicméně dnes ráno byly lístky už pěkně zvedlé a vypadalo to, že se jim první noc celkem zalíbila.
Jak je vidět na stanici, tak se vlhkost ze začátku pohybovala okolo 60 % a nyní se ustálila zhruba na 45% - 50%. Teplota na začátku byla okolo 21°C a nyní se pohybuje okolo 26°C. Podle mě jsou to zatím celkem slušný hodnoty až teda na tu vlhkost. S tím dnes určitě něco provedu ( mokrý hadr či jiné jednoduché prostředky )
Interval světlo/tma - 18/6
k odrůdám:
2 x Jack Herrer ( vzadu ty dvě ve 4 l květináčích )
1 x zatím prostě ještě nevim Nějak se to tomu člověku zatím nepodařilo dohledat, ale pátrá Osobně nechápu co je na tom za složitost
O substrátu jsem se už zmínil, takže se nebudu opakovat.
Jinak pro informaci zatím ještě vůbec nehnojím. Půda má podle mě zatím dost živin a není třeba ji nyní doplňovat. Uvidim až jak se to chytne
raďte, sledujte, kritizujte,...
No, sem na tebe zvědavej. V růstu to bude vypadat fakt krutě. Květová fáze už bude horší. Měl by ses snažit zaplnit co nejvíc plochy, to znamená zaštipovat, ohýbat, vyvazovat atd - ale to určitě víš
Jen musíš pak vychytat kdy přepnout na květ. Často se stává že to lidem přeroste a mají pak vrcholky až nad stínítkem.
Vázat a drátovat to budu každopadně, protože toho prostoru tam opravdu "moc" není. Mám nakoupený i ohýbací kolínka (půlměsíce) z growshopu, kterejma to půjde jedna báseň
Silně začínám přemýšlet, že bych si na květ pořídil aspoň 70 W sodík, ať už to k něčemu vypadá, ale ještě se rozhodnu...
Jinak po kolikátým dni radíš přepnout na květ?
Čtu tady tak zhruba +- 3 týdny, ale spíš to určit podle výšky což??
zdar pardále tak konečně "za plného provozu"
S tím přepínáním na 12/12 se musíš rozhodnout hlavně podle vzrůstu, až se teď kytky 100% vzpamatujou, tak dej světlo cca tak 5cm nad vrcholky rostlin a nech je pořádně navětvit, což u JH nebude žádný problém...
Uvidíš ten růst, každý den to bude větší a větší a ty to musíš uhlídat co nejníže, vzhledem k velikosti boxu. Nesmíš zapomínat, že kytka roste i v květu. Pokud máš kolínka tak ohýbej a jestli chceš z toho opravdu vyždímat co nejvíce tak nahoď mřížku a jeď SCROG. Opravdu to jde i pod úsporkama. Viděl jsem to na vlastní bulvy...
Pokud se rozhodneš pro sodík 70W budeš ještě vysmátější ovšem z důvodu prostoru, bych tam vysmahnul pouze 2 kytky...
Zatím láčes ať se daří...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Přidávám další fotky mého boxíku. Dnes, tj. 16tý den fáze růstu, jsem to poprvé pohnojil (Plagrom Alga-grow), tak jsem plnej očekávání jak se to rozjede Herrer se začíná pěkně větvit a kytky podle mě vypadaj krásně. No posuďte sami...
Tak jsem tu po delší době s dalšími příspěvky do mé galerie prvního in. Po dlouhém uvažování nad efektivitou skříně jsem se rozhodl, že si na květ pořídim lepší lampu než jsou dvě úsporky a zvolil jsem 70W sodík. Přestavba byla naprosto v pohodě, akorát bylo nutný tam prdnout ještě jeden 12V PC větrák, kterej to zatím krásně chladí, tj. max teplota 29°C.
No jsem plnej očekávání jak to pokvete
Jo a mimochem se chci podělit a dát další bod úsporkám. Myslim si, že fáze růstu jim naprosto svědčila a tyhle lampy jim k tomu daly slušný podmínky. Nebyla vidět vůbec známka nedostatku něčeho. Štípal a ohýval jsem to jak to nejlépe šlo a je to myslim i trochu vidět. No věřili byste tomu, že v každý tý kytce je zhruba 30 bílejch kolínek? Neskutečný....
A jinak ohledně hnojení, hnojim pořád Plagron - Alga Grow zhruba 2x týdně.
Čestík, přidávám další fotky ze 7. dne přepnutí na 12/12. Po dlouhým týdnu to zrovna ze včerejšla na dnešek hodilo pár miniaturních pestíčků, takže očekávám už konečně něco, co se bude konečně podobat nějaký paličce:-D Jinak zatím se plnej očekávání, kdy mě to začne fakt smrdět.. Mám to sice v pokoji, kam nikdo nechodí a box mám metr od dveří na balkón, ale když mi kámoš řikal, jak mu z toho v ktětu pod stejným zařízením smrděl celej barák, tak nevim no To prostě uvidíme....
Přidávám další fotos z mého boxíku. Je to na 20. dni květu a už to pomalu ale jistě začíná paličkovatět Začal jsem hnojit na květ o něco dýl (předevčírem), takže doufám, že to nebude mít nějakej výraznej vliv na květ. Hnojim jinak Plagronem - Alga Boom..