Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, je to jak říkáš první Jack (blíže) by klidně mohl jít už v 55 dni květu, přitom dva , kteří jsou zastřihlí umístěné vzadu odhaduju dobu 60 až 65 květu z neznámého důvodu se jim daří o něco lépe. Při té přiležitosti se hned na ně podíváme.
Dále, tyto tři užasné odrůdy. Proč jen tyto, protože na Cheese nic tak zvláštního není, až tedy na tu štiplavou vůni a Budha se mi moc nepoved, ale též pronikavě voní.
Díky, mám dost výkoný ventilátor. Dnes před zalitím dole u hlíny byla vlhkost 52% po zalití 55% a to u vrchů je vlhkost mnohem menší a jse zmínim, že ventilátor v noci jede na minimum a přes den na polovic.
Původní příspěvek od apfel Máš to moc pěkný, nemáš problémy s plísní s takovejdlema bambulema? Hlavně u SAGE, ten snad tu plísen přitahuje..
Na náchylnosť na pleseň u S.A.G.E. som sa pýtal skúsenejších a odpoveď bola, že vraj napriek naozaj hustej konzistencii šišiek nie je náchylný na pleseň, čo môžem potvrdiť. A šišky robí prvotriedne tvrdé.
nastala nejveselejší a tak okečávaná doba sklizně. Vždy si človek říká, když je na samém začátku, že takovou dlouhou dobu nemůže ani vydržet. Přitom na úplném konci si zas říkám, jak to uteklo, že to snad ani není možné.
Co z mého pohledu můžu vytknout je pouze kratší doba růstu a tím pádem velikost a mohutnost rostlin. Co mě naopak potešilo je perfektní prorostlost a velikost květů.
Nejprve se podívejme jak to vypadalo před samotnou sklizní.
Zde přihazuju. První dvě fota, den přepnutí a další 7.den květu.
Tentokrát jsem chtěl 6x Jacka a 6x Denny Boye, protože byl Denny jenom 2x, tak mám 8x Jacka, 2x Dennyho a 1x Woida, ten se jeví velice zdatně, zatím především mohutným růstem. To asi na začátek vše.