Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mě mrzí, že jsem odsouhlasil firemní mejdlo, aniž bych si zjistil, kdy ten útulek je,,,idiot jsem...ale stejně bude klendra..
Jinak mi ty festy přijdou na prd, na rock for buzík se mi fakt nechce, na reggae už taky nemusim, na mighty na skáčko už vůbec...Takže asi jen jeden komorní festiválek na vesnici, kde mám chatu, aspoň bude pohodlí
měl jsi pravdu byla docela zima a pršelo,ale i přesto to byla pohoda(kapelka 100 zvířat potěšila nejvíc),Snad bude příští rok líp(trochu předčasny ale co
Má nejoblíbenější činnost na festech je hrát na nich a pže to chybí ve výběru, píšu to sem.. Jinak pro mě nejdál je pět tento rok Pilsner Urquell Fest (putovní, půlka července)!
BRUTAL ASSAULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! goooooooooo fuckers, těžce se těším, bude to masakr jak prase se vším všudy, Misery Index, Suffocation, Immortal..... no jo
Zdarek, , na Colours of ostrava me potkate ve stanku , BassDaCastle, Hrachovka, GUláš fest, Let It roll mi letos utece , naky ten čarťák nebo jak se tomu nadavá (ale jen pod podmínkou že tam nebude same tEKKNO ) ještě by to chtělo nějaké reggea , a DUbstep snad něco objevím. Tak hodně zábavy přeju všem .
sme sa akurat vratili z bratislavskeho wilsonicu a musim skonstatovat ze to bol uplne popici vecer! stretli sme ruskeho kamosa, ktory mal uplny poklad, purple haze. Fialové šišky v troch brkách spravili náladičku na celý večer takže som nadmieru spokojný
něco pro moraváky : 27.6.2009 BrněnecFest (u Svitav) , 25.7. RecyklFest (u Olomouce) , 20-22.8. Fest Pod Parou (Moravská Třebová) , 8.8. PunX Invaze (Stavenice u Mohelnice)