Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
akurat som sa dozvedel ze odchadzam pracovat cez leto (prva polka) do PRAHY ... tim padom nebudem moct ist na Bazant Pohodu ... prosim vas odporucte mi nejaky festak v blizkosti (tak do 50-100km) , nieco take velke ako u nas Bazant sa tam nechysta ?..alebo aj nejake mensie (ale tak elektro, dram, reggae alebo psytrance atp, nie metaly alebo tak .)
Původní příspěvek od !ZAU! utulek fest ..at uz je sobota
mě mrzí, že jsem odsouhlasil firemní mejdlo, aniž bych si zjistil, kdy ten útulek je,,,idiot jsem...ale stejně bude klendra..
Jinak mi ty festy přijdou na prd, na rock for buzík se mi fakt nechce, na reggae už taky nemusim, na mighty na skáčko už vůbec...Takže asi jen jeden komorní festiválek na vesnici, kde mám chatu, aspoň bude pohodlí