Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dale je uz zasazeno na 1. z nekolika mist, kryci nazev "JUNGLE1"
Jedina nevyhoda tohoto mista je, ze je tu hodne piscita puda...
1. Kde rostou koprivy, pojedou i kytky....
2. Mountain Jam (clon)
3. Passion 1 (seed)
4. Purple 1 (seed)
Jeste je tam Cheese (clon) a dalsi Purple 1 (seed), fotky byly ale mazle tak nema cenu prezentovat...
Na ostatnich mistech se usilovne pracuje, ale porad prsi a behat v koprivach a v mokru se mi teda moc nechce
mám dotaz šefe...ta louka se mi zdá dost otevřená, i když bych sám hrozně rád nějakou podobnou záležitost realizoval. Takže bych se chtěl zeptat nakolik věříš v bezpečnost takovýhodle místa a jak je situovaný. Očekávám že okolo bude několik km lesa...
loeX: nechme se prekvapit, samozrejme ze bych byl rad kdyby to vse klaplo, letos se bojim spis divokych prasat nez ze by to nekdo vybral, jejich vic nez kdy jindy, uz jsem mel tu cest letos jedno potkat... a s nejakou tou ztratou se pocita...
A dalsi BETA, zatim jen jeden maly Chronic, kolega uz rezy z Vidne v plnem proudu, ja jsem je obetoval na deticky...
1. Chronic (muj, trochu chudacek, 3 dny presazen...)
2. Bushman (kolega, genetika z Vidne)
3. Shiva Skunk (kolega, genetika z Vidne)
4. Chronic (kolega, genetika z Vidne, to stejne co ten muj maly)
5. Big Bud (kolega, genetika z Vidne)