Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Reeve leteckej průmysl.. stavim boudy pro Airbus semtam i pro Boeing. v práci sranda dobrej kolektiv.) a hulim zásadně až po práci
To je dobře, že hulíš až po práci. O to jsem klidnější
teda, tohle je můj úplně první příspěvek... ono, totiž, ani jsem nevěděl, že sem se tu již před nějakym tim pátkem zaregistroval... tak! pracuju v chemickym průmyslu, v takové, dalo by se říci, rodinné firmě. pár zaměstnanců. v papírech sem vedenej jako technik chemických procesů. kreativní to někdy i je. což je fajn. ale! v práci nehulim. není kde. ono, platí tu přísnej zákaz kouření v pracovní době. jojo, prej blíž Evropě! když mám sklo, dám si prda ráno - potom 30km cesta autem, a když mám být po ránu kreativní, je to fajn... to když sem dělal u firmy, zabývající se energem, to bylo jiná! mohl sem fajfčit, kdy se mi zachtělo! dokonce nikdo ani nehnul brvou, když sem v důsledku silnýho kouřiva naboural do armatůry se služební dodávkou! těpic, kšandy!
Tak sem pridám aj ja svoje povolanie...vedúci elektroúseku v havarijnej úslužbe... Aj keď v práci nemôžem huliť ale zato mi majiteľ firmy dovolil mať skriňu s 4-kilom v robote
já mám víc aktivit, ale dělám taky krátce nočního hlídače, prostě u Dory a s kamarádem si občas brčko večer dáme...
zrovna převčírem jsme si neuvědomily, že jsme hulili brko přímo na kameru
Nezaměstnaný ale předešlé dvě práce byli v automobilovém průmyslu první rok u CNC stroje sériová výroba tam sem pukal dicky o noční směně no a pak sem rok dělal manipulačního dělníka to sem si taky na noční zapukal na zachodě ale přez rano sem to neriskoval popřípadě zahulil před prací ... nebo pak to bylo jasný
na vizitce mam projektant trubnich vedeni. v praci sem si dal brko asi 2x a proste to nejde, dalsi den koukam do tech vykresu a wtf co je to za hovadiny