Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
inac kyticky zatial dostavaju jeden krat tyzdenne davku kristalonu start... a budem ho striedat z vyluhom zo zihlavy a este vyluhom z kostihoja-to mi poradil kamarat vraj je to ucinne hnojivo mate niekto s nim skusenosti bo vo faq som to akosi nenasiel
EDIT:planujem robit odrezky z materskych rastlin tak dufam ze to vyjde ..inac coskoro pribudnu aj fotky mojho windooru takze sa mate na co tesit
božínku a co chceš slyšet?nevím jak ostatní,ale mě zrovna moc nebaví koukat "každý" den na nové fota kytiček,které jsou 20cm vysoké!růst je nuda,až to začne nakvítat tak má smysl sem vkládat fota ..
takze tu su nejake foto mojho stromoveho rastlinstva:
1. mensia
2. vacsia
3. obidve-mimochodom su to tiez no name rastliny...pripominam ze z kazdej rastliny si robim klony ktore dam zakorenit...
hnojim Krištalonom Štart -viem ze vsetci nan nadavaju ale ja si ho nemozem vynachvalit kytky vyzeraju po zalievke s nim velmi vitalne...
takze mensia aktualizacia z policka noo takze uz zacinaju nakvitat zatial tie co ukazali pohlavie: jedna hashberry je hermafrodit a niekolko no name samic prikladam foto ale len z mobilu necham ich nech este nakvitnu poriadne a potom budu aj makro zabery na šišky
takze po dlhom case zasa pripajam foto...hashberry ide o tyzden pod kudlu pretoze mi plesniveju sisky...no namy este potrebuju tak 3 tyzdne na dozretie a potom pride kosa EDIT: Hashberry sklizeno....takze nejake fotoz:
Hashberry:Takze finalny vynos v suchom stave bol 203g za tu cenu som nad mieru spokojny aj ked mi z toho nakoniec ostala len jedna kytka...je to take celkom v klidku pohuleni...