Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Regulace otáček ventilátorů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Triákový regulátor, popřípadě oddělovací trafo s odbočkama (nebo autotransformátor). Nic jiného na regulaci nevymyslíte!

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 29-08-2007 v 21:15 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

zdravim janda,
skus ceknut -> TOTO <-

Je to triakovy regulator sietoveho napatia 0-100% s maximalnym prikonom ovladaneho spotrebica 1000W. Je tam sice pouzity mikroprocesor, ale myslim si ze toto zapojenie je celkom jednoduche, nepotrebuje vlastne napajanie a fuckt perfektne splna ucel

growu zdar :P

Old Post 02-09-2007 v 09:05 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

co si myslíte o tomto?je to rukojeť z ruční vrtačky.....

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 02-09-2007 v 15:11 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Moje: V té rukojeti je taky zabudavaný triákový regulátor. Používá se to také v mixérech, vysavačích apod.

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 02-09-2007 v 15:51 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BOX
Stálý Člen

Karma uživatele BOX - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Zdar,ja som tam dal stmievac na svetlo z hornbachu za nejake 2 kila a fici to.Akurat ze je az od nejakych 50w vyssie,ale to staci.Akurat mi na to nefici mech. casovac.Nevite proc? Na ine ide.

Old Post 04-09-2007 v 11:49 AM
BOX je offline   Profil uživatele BOX   Find more posts by BOX   Foto galerie člena BOX   Click here to Send BOX a Private Message   Add BOX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
boytwoface
Stálý Člen

Karma uživatele boytwoface - 92% PěstitelskáKarma uživatele boytwoface - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

guerilla a ostatni: http://www.multivac.cz/core.php?pag...ist&parent=5416

Tady jsou ruzne veci co se tyce vzduchotechniky a RVS nebo RVS-R jsou ty spravny na tohle, sam ted resim to samy, koupil jsem si od nich jenom ten RV a ten dela to huceni a kdyz se mrknes do navodu, tak tam pisou, ze je lepsi pri parazitnim rinceni pouzit transformatorovy... Tak a to je RVS.

Old Post 04-09-2007 v 14:33 PM
boytwoface je offline   Profil uživatele boytwoface   Find more posts by boytwoface   Foto galerie člena boytwoface   Click here to Send boytwoface a Private Message   Add boytwoface to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guerilla
Stálý Člen

Karma uživatele guerilla - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od boytwoface
guerilla a ostatni: http://www.multivac.cz/core.php?pag...ist&parent=5416

Tady jsou ruzne veci co se tyce vzduchotechniky a RVS nebo RVS-R jsou ty spravny na tohle, sam ted resim to samy, koupil jsem si od nich jenom ten RV a ten dela to huceni a kdyz se mrknes do navodu, tak tam pisou, ze je lepsi pri parazitnim rinceni pouzit transformatorovy... Tak a to je RVS.

Paráda, díky za tip

A teď otázka pro všechny : Jaký je rozdíl mezi RVS a RVS-R?

Děkuji.

"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "

Old Post 04-09-2007 v 15:20 PM
guerilla je offline   Profil uživatele guerilla   Find more posts by guerilla   Foto galerie člena guerilla   Click here to Send guerilla a Private Message   Add guerilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

zdravím 12V už mi nestačí...chtěl bych toto http://www.head-nature.com/03886-35...cZLzJ&mv_pc=245
no jo,ale co dát na to za regulaci? http://www.multivac.cz/core.php?pag...c9e5217ac35e9f4 je tohoho moc typů,potřebuju hlavně levně...

dík za info...

Old Post 09-10-2007 v 17:59 PM
Jekyll
Stálý Člen

Karma uživatele Jekyll - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Táákže pánové....pokud jste alespon trošičku zdatní elektronici, nebo tady bych počítal spíše s domácíma kutilama...tak tady mám pro vás ten regulátor otáček pro ventilátor který je napájen ze sítě, tzn....230V/50Hz JENDOFAZOVY STRIDAVY PROUD.....asi ten co ma spousta z nás...........není to uplně lehké....ale kdo si s tím vyhraje, taxi myslím ze za jedno dopoledne není co řešit, a hlavně náklady už si můžete spočítat sami, když se kouknete na výše zminované stránky s elektro součástkami......nejdražší ze vseho může být ten IO ale i tak si myslim ze se bude pohybovat v řádu desitek korun..........takže páájení zdar....
http://hw.cz/Teorie-a-praxe/Konstru...dem-U2008B.html

Old Post 16-10-2007 v 09:24 AM
Jekyll je offline   Profil uživatele Jekyll   Find more posts by Jekyll   Foto galerie člena Jekyll   Click here to Send Jekyll a Private Message   Add Jekyll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jekyll
Stálý Člen

Karma uživatele Jekyll - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

No tak když si to sami přečtete, tak dole je napsáno že ten IO stojí 57Kc.....takze kdyz se kouknu na zbytek schéma, tak bych odhadl cenu i s cuprexitem, kyselinou, cinem a elektrikou kterou odeberete zesite, tak naklady nemuzou byt vetsi nez 350Kc.....a to jeste nadsazuju.......coz si myslim ze je lepsí jak 3000,-

Old Post 16-10-2007 v 09:35 AM
Jekyll je offline   Profil uživatele Jekyll   Find more posts by Jekyll   Foto galerie člena Jekyll   Click here to Send Jekyll a Private Message   Add Jekyll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cinan
Stálý Člen

Karma uživatele Cinan - 84% PěstitelskáKarma uživatele Cinan - 84% Pěstitelská

Dotaz regulátor otáček pro ventilátor TD Příspěvek č. 43

Ahoj mám problém a chtěl bych poradit jestli máte někdo podobnou zkušenost mám ventilátor TD průměr 20cm a potřeboval bych regulovat otáčky, kde sehnat něco dobrýho a hlavně aby to nestálo balík

Old Post 24-02-2009 v 15:05 PM
Cinan je offline   Profil uživatele Cinan   Find more posts by Cinan   Foto galerie člena Cinan   Click here to Send Cinan a Private Message   Add Cinan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jurasic
Nový Člen

Karma uživatele Jurasic - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

ahooj ja jsem koupil regulator v growelectric.cz jednoduchy a lacny stal me 978,-
na strankach ho nenajdes ale maji ho v prodejni Nad olšinami 448/5

Old Post 24-02-2009 v 15:58 PM
Jurasic je offline   Profil uživatele Jurasic   Find more posts by Jurasic   Foto galerie člena Jurasic   Click here to Send Jurasic a Private Message   Add Jurasic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Syst3m_t3r0r
Stálý Člen

Karma uživatele Syst3m_t3r0r - 52% PěstitelskáKarma uživatele Syst3m_t3r0r - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

a já mam regulátor, ktery sem si musel popájet do kupy. ale prodává se stavebnice v www.tipa-czech.com - triakový regulátor. cca do 2 kil, plus
krabička

krome lehkého vrčení TDčka šlape naprosto v pořádku

PĚSTOVAT A PÁLIT

Old Post 24-02-2009 v 16:03 PM
Syst3m_t3r0r je offline   Profil uživatele Syst3m_t3r0r   Find more posts by Syst3m_t3r0r   Foto galerie člena Syst3m_t3r0r   Click here to Send Syst3m_t3r0r a Private Message   Add Syst3m_t3r0r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 46

nekde jsem tu cetl, ze staci koupit takova ta zasuvka s regulaci na osvetleni (tlumeni svetla) a melo by to slapat...... borec s tim reguloval ufo a rikal, ze v pohode
ma s tim nekdo zkusenost?

Old Post 24-02-2009 v 16:59 PM
koogi
Stálý Člen

Karma uživatele koogi - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Zkušenost stým nemám ale fungovat to bude;-)

Old Post 25-02-2009 v 09:22 AM
koogi je offline   Profil uživatele koogi   Find more posts by koogi   Foto galerie člena koogi   Click here to Send koogi a Private Message   Add koogi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

A co odporový dělič napětí (použít potenciometr) pokud vím tak otáčky ventilátoru se regulují napětím.
http://cs.wikipedia.org/wiki/D%C4%9...ap%C4%9Bt%C3%AD

Old Post 07-05-2009 v 12:06 PM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás