Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja teda znam lidi co hulej asi tak v poměru borci:mařky 1:1
(štatl rulz:-)) Navíc třeba balit brka sem se naučil od jedný mařky (že jo Lad.) Rozhodně se teda při hulení s borkama (for czechs- slečnami) nenudím. A znám 2 co pěstujou
Ja to mohu nejvic popsat asi na moji zene, kdys si spolu dame nejakeho toho jointa ta je pak takova, takova nadrzena nevim jestli toje normalni protoze to ma mit opacne ucinky ale abych pravdu rek me to ani nejak nevadi
Původní příspěvek od Pako Ja to mohu nejvic popsat asi na moji zene, kdys si spolu dame nejakeho toho jointa ta je pak takova, takova nadrzena nevim jestli toje normalni protoze to ma mit opacne ucinky ale abych pravdu rek me to ani nejak nevadi
No jasný!!!! Ale, je fakt, že alkohol je podobným "urychlovačem" , stejně jako spusta jiných drog .
No nic, je pátek!!!! Huličů svátek!!!
Jo převážně hulim s klukama ale postel mi okousala rYbička .. půl na půl hulim s kamoškou a s klukama ... a kluci sou fakt v poho, ja nemám ráda lidi co bez hulení nemůžou být ani sekundu ... hulím skoro pořád ale když není neposeru se ale někteří jo a to sou podle mě pěkný paka jo tohle sem asi nepatři že? tak pápá lálá
moje zkušenosti z hulení s holkama jsou přímo otřesný. naučil jsem hulit pár kámošek a pokaždý když hulej tak to všechno vykašlou a pak jsou úplně trapný:chovají se jak malý děcka,neužívaj si to a moc se nebavěj.
SAMOZŘEJMĚ NETVRDÍM ŽE JSOU TAKOVÝ VŠECHNY!!!!!!!!!!
To vis, zalezi na povaze. a navis, po huleni se muzes dobre uvolnit a pak asi dochazi k tomu, ze jak kluci radi obcas kalej jen s klukama, aby se mohli odvazat, to same delaji i holky, ovsem, kdyz se zhuli s tebou, neberou jiz ohledy na tvou pritomnost a ty je vidis ve svetle, v jakem bys treba ani nemel
Mám nej kámošku,tak dyž si zahulí tak je naprosto uplně v klidu,každej si s ní pokecá,dokonale rychle se s každým seznamuje.Ale asi to hodně záleží aji na povaze te slečny.Prostě hulit se slečnama je super...kámoši jou taky cůl!!!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Cau holciny, ja ma takovej jeden problem. Chodim s takovou hezkou a hodnou slecnu, co ji mam strasne rad, ale ona se boji marihuany. Rikala mi, ze to zkousela tak desetkrat a z toho osmkrat zvracela, jednou hned usnula a jednou byla vysmata. To mi prijde fakt divny. Ja si speka dam rad a jeste radsi bych si treba nekdy dal s ni, ale uplne na ni vidim, ze ma strach. Podle me jde o nejakej psychickej blok nebo tak neco. Co by jste poradily vy?
JÁ CHODÍM SE SKVĚLOU SLEČNOU UŽ SEDUM MĚSÍců,je fakt skvělározumíme si ale ne ve všem.Celkem hodně odsuzuje moje kouření travičky.Ale nastala vzácná změna,jednou jsem si tak povídali a já jsme ji OPĚT navrhl elsi by si někdy semnou nedala-nikdy jsme před ní nehulil-ale ona mě tradičně odmítla,že kouřit niky nebude.Mě ale napadlo esli by si to teda někdy nedala v nějakým jídle-a nastal ten zlom,a moje drahá "žena" mě řekla že to lidně vyzkouší,a tak jsme se dostali zase o krok kupředu!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Los Pavlosi, musíš to víc zdokumentovat,
příčin zvracení je několik.
Je třeba vyloučit kombinaci s alkoholem
a i s tabákem, pokud nekouří cigarety.
Nejhorší možná varianta je,
jestli zvrací, i když si dá střízlivá čistou travku.
To bývá psychický blok, kdy ego odmítá přijmout
změnu vědomí a na fyzické úrovni
se to projevuje snahou organismu
ze sebe vypudit tu příčinu, která tu
změnu vědomí vyvolala.
Takže to chce až terapeutický a laskavý přístup.
Mám to vyzkoušený, páč má žena byla taky jednou z těch.
nekde sou borci a borky, nekde borci a baby, nekde rizci s rostenkama
nevim, jaxe lidi oznacujou v treba v zapadnich cechach, neb se pohybuhju vyhradne ve vychodni casti republiky ))
jak pravil shakespeare: coz ruze, jinak zvana jest, vonela by jinak?
ale zpatky k tematu: hmm s holkama se huli dobre ) ale teda nepozoroval sem, jestli vydrzej vic ci min, nevim, ja mam svuj lonskej model a asi zraje jak to vino, protoze se dycky strasne zasekavam a nekomunikuju... asi naposled sem se fakt spalil se svou sestrenkou a paxe stravili asi 3 hodky zasekli nad kafem v jedny kavarne a teda moc sme too tam nenakecali ))
hehe, no koukam ze sem reagoval na prispevek kdesi z prvni strany a tady to je az 7. takze prvni pulka vypada tosku mimo krychli no snad se tolik nestalo...
Co se tyce spatnych zazitku a nechuti opet zkouset huleni, to znam moc dobre. Jedna ma dobra kamaradka se po velmi neprijemnych stavech rozhodla jiz nikdy nehulit a take se zatim nikomu nepovedlo ji to vymluvit. Jinak bych doporucovala takoveho clovicka poblouznit spoustou jidla. Zahuli si a pak tak hodinku konzumuje vsechno mozne a nemozne a ani mu neprijde, ze by mel resit nejake problemy co se mu po huleni vylihnou v hlave.