Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau
nezapomen to pořádně propláchnout i když máš terra bio bloom tak to může připomínat víc asfalt než konopí
aspon mě to tak připadá. plagron neplagron, bio nebio prostě když to hnojim terra bloomem ty paldy voní jako asfalt což se mi u poctivých BIO věcí nestane...ale s pořádnym flushingem je to v klidu, nemůžu si jinak stěžovat
Tak abych to uved na pravou míru protože tady byl ohlas že Terra Bloom není čisté 100% (Bio) Tak uvedu popis z flašky:Terra Bloom je tekuté,vysoce koncetrované hnojivo na Bio-Minerální bázi určené pro květovou fázi.Terra Bloom byl vyvinut specialně pro pěstování v hlíně a pudních substratech.Zaklad Terra Bloom vychazí z dlouholetych zkušeností Plagronu při vyvoji pudních substratu.Terra Bloom stimuluje prirozenou rovnovahu pudních substratu a napomahá tvorbě mohutneho květenství.Terra Bloom muže být použiván k hnojení všech druhu a typu pudních substratu.Plagron doporucuje používat produkty rady Het Terra concept:-)
já vim co je napsaný na obalu. ale jak mi vysvětlíš že to po tom smrdí jak asfalt teorie je jedna věc a praxe druhá. neříkal sem že to není bio jenom mi to prostě nesedí a znám kvalitnější způsoby
btw - týden podle mě stačit nebude
jo a jaký pheno té ssh máš vlastně? existuje rychlé (60) a pomalé (120dní květu) pheno
jestli máš to rychlejší (což asi jo) tak bych se bál toho asfaltu
asi to chceš ještě hnojit "zázračným Green sensation" co...jesi můžu poradit ser na to žádnej zázrak se konat nebude a pomalu bych přemýšlel o tom flushingu