Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já rád jezdím na bruslích.Není nad to si puknout a projet se.I když to zas muže být o hubu.Nedávno sem jel od kámoše a v zatáčce sem se pěkně vykosil do příkopy.Nakonec sem měl odřený koleno a naraženou ruku.
Úplně nejlepší je po zahulení jít plavat. The best je to v nějakém rybníce či v řece při svitu měsíčku Ale nesmíte si to posrat třeba tím, že se před takovýmhle nočním koupáním budete dívat na nějaký horor nebo něco podobnýho! Jednou jsme se s kámošem dívali na Čelisti a pak jsme se šli vyhulit a koupat do řeky. Ty jo, jsme měli schýzu jak cip, že nás tam sežere žralok
A jednou když jsem si zahulil, jsem uběhnul 3 kiláky pod 5 minut, což nikdo nechápal
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
Náhodou na vodě je to uplně to nejlepší, teďka jak začíná bejt teplo tak občas chodíme zajezdit na kajak a to je po brčku nejlepší činnost , ale myslim, že toho eskymáčka tam ještě dlouho nenamotám
snowboard zhulenej je nejvic panove ale bacha staci momentik a vsechno je jinak zlomite si obratel jako ja :-) jinak basket je pecicka a na kole si to taky uzivam
Když sem se naposled svez na snowboardu po jedno vyhlídkovym, jeli sme lesem, a napad mě asi novej trik..váha dopředu, zapíchnout se špicí do sněhu, a jako "ztvrdnout" tělo...vono pak samo udělá, když se fakt moc naklopíte...frontflip jemně přes rameno (v měkkym nebolí )..vypadá to stylově a de to pak i na sjezdovce,ale tam to chce točit přes helmu,rameno by časem bolelo..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
po slukoch vybehnut na ihrisko a zahrat futbal 4v4 max 5v5...taky street lahky ale v zime napriklad Gulovacka a smykanie sa na igelitovych vreciach plnych snehu...to vam poviem ze na udrziavanom nerozrytom kopci ste vacsi adrenalin este nezazili...ste 10 cm od zeme, sneh lieta do oci, nevidite ani prd a modlite sa nech neni pred vami ten stlp
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.