Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus, byl sem nedavno ve Vidni a koupil si v Bushdoctorovi seminka, a dneska zjistim, ze 1 seminko zacalo klicit, tak se chci zeptat jestli to seminko dal vyklici a kde je uchovavat aby mi dalsi nenaklicily..?
...taky to nechapu, trosku se jeste rozepisu, jedna se o 5pack reguler semen od DP a jedna se o Durban poison a zacalo naklicovat to nejvetsi z nich (opravdu velke), tak jsem vsech 5 uz vcera dal naklicit mezi ubrosuky a cekam jestli naklici. Jinak jsem je skladoval v cca 17 stupnich a uplne tme.
Vlhko sem tam urcite nemel ponevac originalni baleni v kterych to bylo sem rozdelaval az vcera, ale tak me napada, ze auto v kterym sem to prevazel bylo cerne a slunko docela prazilo..jestli se to nestalo teplem? muzou byt i poskozeny dalsi?