Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cauec vypada to hezky, ale ty mas vybojku jen na rust? nebo kvetovou mas taky? v setupu mas napsanou jen na rust... tak proto se ptam... jinak preju at to roste...
jo dikes samozdrejme ze mam i kvetovou uz sni i svitm nez jsem se dokopal to hodit na grower. kazdopadne jeste prihodim nejake fotecky ale hezky poporade.hh
pridavam fotky z dne 25/18 a nejakou dokumentaci.....
1-2-3 foto ww roste fakt krasne
Zalevam 2krat tejdne 1krat zalivka grow+micro.
Po 10 dnech sviceni na rizecky jsem zastipl metodou Fim.
Necham kyti jeste 2-3 dny rust a prepnu kvet...
teplota den 26-30 stupnu vlhkost den 55-70
noc 23-26 noc 60-80
30den rustu jsem chtel prepnout na kvet ale stal jse osudnym 3dny jsem na ne nekoukl a to hloupe slunce me kyti spalilo......jaka to skoda dam jim tejden aby jse schopili..............
čus :-) všiml jsem si že máš taky !scarlet! vlhčovačku byl jsem s ní nadmíru spokojenej až na to dolívání vydržela tak max 6-8 hod kytí vypadají pěkně
ty wdowy budou mazec zajímavé je že vypadaj jak ty moje není to osaazenstvo z hanf ve vídni ?jinak hodně štěstí a bohatou......ň
zdar hele jestli jsis nevsiml tak ty kyti uz nevypadaj zas tak dobre nebejt toho ze slunicko bylo blizoucko tak by se to nestalo.
zvlhcovacka neni spatna ale na muj prostoj to nestacilo 150ml/h nestaci priste 250ml/h...
a vynikajici rizecky mam od bredmena