Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
už rostou nektery 3. patro nektery 2. no letos se mi zda ze vse hladce vychazi tak good luck,
holky moje - (femky) **Ice cream**white berry**white jack** (nefem.) **purple widow**
no a taky mi jeste dosli PP ;-P
2 mašták:lowryder ozaj nepredpestuvaj.ako pise krast pockat na slnecne dni a potom sadit.Akurat ich idem indoor a po dvoch tyznoch ti zacnu dozrievat takze je isto lepsie pockat na dake lepsie slniecko nech to stoji za to.Podla mna najlepsi out lowryder bude sadeny niekedy zaciatkom jula.Cez tie vypeky to bude velmi fajne hulenicko...
cely den od skoreho rana som bol v kratkom tricku a zima mi nebola / rano trosku ) tym som chcel povedat ze konecne sa leto blizi...este viac ako na minisukne sa tesim na svoje rastlinky...na tento rok som si vybrat odrodu early girl 12 seeds...2 uz vyklicili a ostatne dam asi o 1-2 tyzdne (podla pocasia )
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
ja idem dnes sadiť na balkon pred 3-ma dnami som si dal kličiť a vizera to slubne daky noname ale vykličilo mi 90% seed tento rok bude hadam good GROWU zdar priatelia
zdravim
ja us mam tyden kytky venku
rikam si jedno co je nezabije, to je posily
tak zatím cuss Hydrant
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
No, teraz od stredy (prázdniny) budem mať dosť času na všetku prípravu políčka už na nahodenie rastliniek Tak do týždňa a pol už chcem mať rastlinky von zo zeme
seminka pudou pristi tyden do vaty rezy dorazej za 14 dni sazet ven budu tak kolem poloviny kvetna..jednu kytu mam na balkone uz ted a docela se ji dari
Ja jsem na konci března jsem dal pod 2x 20w zařivek asi 20 kytiček a jakmile mely zhruba 5 cm a listecky mely velký tak jsem je mrskl za okno ... mam dobre nasmerovane okno jelikoz mi tam sviti zruba od 9 - 18 nepřetržitě takže nejvic parada a po týdnu zjišťuju že mohu dát na okna aji ostatní protože se jim daří výborně.. Let´s growe !
30.3 som zasadil 2 semiacka a dari sa im dobre...
02.4 som zasadil 5 a stale nic nevyslo / nechapem
a dnes idem dat zvysnich 5...spolieham sa ze uz velka zima nebude.../dufam ze sa nezmylim/
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú