Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Môže to byt aj prehnojením, čím si to hnojil? Inak pozerám tak podla listov že sa tie rastliny prebrali. Daj sem potom fotos celej rastliny ako to vyzerá.
P.S. Inak mi neni dost jasné prečo nepíšeš teda po slovensky, myslím že by tu tomu tiež každý rozumel, ak si teda myslel to"SK" ako Slovensko a nie Slovinsko alebo nebodaj Somálsko. PEACE
hnojil jsem dost casto asi kazdy 2-3 dny neprelil sem ji vodou uz 3 tydny ec zacinal jsem s ec 0,7 az 1. Pouzivam Metrop
3 dny dozadu jsem udel proplach kvetinace s 30 l vody s ec 0,05. takhle to vypada ted, zda se mi ze to bylo trochu prehnojiny a ted jim schazi nejaky prvek, typnul bych to na zinek. Co si o tom mylite?