Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Freyer Ale slepicaky obsahuji hodne fosforu, takze jsou lepsi na kvet. Na rust urcite koprivovy vyluh, ponevac je v nich dost dusiku. Nacpes do pet flasky koprivy, co se vejde a zalijes 24h odstatou vodou nebo destovkou a nechas pekne kvasit na slunicku, nechat to tak 2tydny a nezapomenout petku nekdy otevrit jinak ti praskne. Redit v pomeru 1:10.
Ja to udělám tento rok asi tak co bude zeleného po ruce šoupnu do 50L sudu a ponechám to svému osudu Ale sousedovy na slepičáky sem tam taky zajdu Hmm .. už to cítím to bude aroma
- jo a tak mě napadlo co kdybych tam naházel i slimáky ?? myslíte že mi z nic něco vyqasí ??
Naposledy upravil demolisnman 21-03-2009 v 16:59 PM
Zdravim příznivce qualitních příspěvků - pokusim se o podobné:
V lednu jsem podnikl dost nebezpečnou celodení 20km výpravu na druhý břeh řeky,-za jedinym účelem-a totiž: získat kormorání huano (guano).
ptáci byli z naší přítomnosti rozdrážděni, tak jsem si musel máknout aby mi taky nepodělali, na místě pod stromy byl neskutečnej smrad-horší než v kurníku, nakonec se povedlo najít dva litrový kelímky v podobě pokálených listů.
Bude to asi dost síla-stromy pod ptáky bylu úplňe mrtvý-posraný do běla
Teď jsou 2 možnosti, jak extrahovat do podoby hnojva:
1)nechat a smísit opatrňe se zeminou
2)Výluh jako z kopřiv-nechat za tepla venku v kýbli s vodou, trochu občas promíchat a pak zkoušet dávky od nejmenší koncentrace po nejvyšší
3)Napřed bod 2 a pak ještě využít jako bod 1-což mi příjde nejrozumější
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od Apartman Zdravim příznivce qualitních příspěvků - pokusim se o podobné:
V lednu jsem podnikl dost nebezpečnou celodení 20km výpravu na druhý břeh řeky,-za jedinym účelem-a totiž: získat kormorání huano (guano). Video(17.2MB) se stáhne cca za 10sec(omluvte sníženou kvalitu i formát-natáčeno foťákem na 30metrů) http://leteckaposta.cz/607709156
ptáci byli z naší přítomnosti rozdrážděni, tak jsem si musel máknout aby mi taky nepodělali, na místě pod stromy byl neskutečnej smrad-horší než v kurníku, nakonec se povedlo najít dva litrový kelímky v podobě pokálených listů.
Bude to asi dost síla-stromy pod ptáky bylu úplňe mrtvý-posraný do běla
Teď jsou 2 možnosti, jak extrahovat do podoby hnojva:
1)nechat a smísit opatrňe se zeminou
2)Výluh jako z kopřiv-nechat za tepla venku v kýbli s vodou, trochu občas promíchat a pak zkoušet dávky od nejmenší koncentrace po nejvyšší
3)Napřed bod 2 a pak ještě využít jako bod 1-což mi příjde nejrozumější
většinou to stejně budeš používat jako zálivku,tak na co míchat se zeminou, když to už v zemi bude? navíc, tam se těžko vychytá poměr a hlavně, když to přestřelíš, tak se to bude hůř napravovat. já jsem pro výluh a od rozumné koncentrace začít. nakonec to tam stejně budeš bombit 1:1
Zdrawim mam dotaz doufam,že mě hnedka neukamenujete:-D Mame na vesnicic asi +-5let starej kravín.Je tam spousta starejch hoven od krav,chci se zeptat jestli se daj ještě použit.Vim že čim starší tim lepší,ale nvm jestli to plati i u takhle starejch povalujících hoven suchejch:-) dík za odpověd všem:-)
Mr.Skunk: Tak za pokus nic nedas xD...uz si nejsem jistej, ale cetl jsem ze kravskej hnuj se rozklada kolem 4 let takze by rostlina nestihla vsechno vyuzit. Myslim ze konskej je idealnejsi (ale neznamena ze rostlinkam nemuzes prilepsit i tim kravskym). Osobni zkusenost bohuzel nemam takze konkretnejc neporadim. Ja letos zkousim banany a koprivy .
Já mam k dispozici koňský i kraví hnůj, který si myslíte, že je vhodnější pro out ? a stačil by samotný hnůj do po rust i květ + občas (nebo vubec?) zalít ? A co ten hnuj ještě smíchat s něčím, jiný hovna, nebo netopíří. Nebo koňský hnuj + zalévat louhem z kopřiv. Dík za rady