Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulili jste se poprvé?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11
Autor
Téma 
pan.smakovicka
degustátor

Karma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

No na mariaanu sa nepamatam kedy som ju mal prvy krat ale na hasik hej. Prvy krat som ho daval cez plechovku este s jednym kamaratom a proste nic. Na druhy den som ten ten isty hasik fajcil so 4 spoluziakmi a baaaam . Take zachvaty smiechu som uz odvtedy an nemal. Spouziaci vosli do obchodu, no ja som ich cakal asi 15min. sam pred tym obchodoch v upnych krcoch . Uz mi to zacinalo aj vadit, zacala ma bolet branica Proste prvu hodinu som sa nemohol prestat smiat som bol jak na zotrvacnik

''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''

libra-drip, 400w MH, 600w HPS, 12x bubble gum

Libra-drip, 400W MH, 750W HPS, Bb,Dd,Nlx,Sk,Eu

Old Post 16-03-2009 v 10:12 AM
pan.smakovicka je offline   Profil uživatele pan.smakovicka   Find more posts by pan.smakovicka   Foto galerie člena pan.smakovicka   Click here to Send pan.smakovicka a Private Message   Add pan.smakovicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lasko666
Stálý Člen

Karma uživatele lasko666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Prvy krat som sa zhulil asi na treti pokus to som mal jeden a pol kacky na zidovskom cintorine z maroka a hned som dostal flasha bolo to popici thaqe stavy fajne

Old Post 16-03-2009 v 20:02 PM
lasko666 je offline   Profil uživatele lasko666   Find more posts by lasko666   Foto galerie člena lasko666   Click here to Send lasko666 a Private Message   Add lasko666 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lasko666! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 147

Ja som sa nezhulil prvý krát ani druhý , ale až na štvrtý krát ... Ale moja kamaratka prvy krat hulila a bola uplne mimo ... Tak newm

Old Post 22-03-2009 v 10:27 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spawnk1
Nový Člen

Karma uživatele spawnk1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

když sem si dal první brko venku už nwm co to bylo bylo to jako by mě polila horká krev a já byl na kaši v trávě kde to hezky vonělo a hrála tam hudba. v mejch uších ve sluchátkách a kolem lítali brouci a mouchi až sem si říkal jestli nejsem v ráji. taky ste tydle stavy měli,zažili ste to? -

Old Post 24-03-2009 v 13:47 PM
spawnk1 je offline   Profil uživatele spawnk1   Find more posts by spawnk1   Foto galerie člena spawnk1   Click here to Send spawnk1 a Private Message   Add spawnk1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chemist_G3i
Nový Člen

Karma uživatele Chemist_G3i - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Mne to pisalo hned na prvy raz, to sa vsetci divili ze preco mi to pise Cez fajku asi 3 krat taky v pohode model.... A kks kamos ze ako mi to moze pisat Som robil strasne veci Krompacoval vo vchode, bol som pikachu, pokrikoval po skinoch ci to neni moj kamos, vkrocil som do krcmy ze ci tam nieje moj kamos uplne nahals a tam sami skini na man pozerali DD

Old Post 30-03-2009 v 05:02 AM
Chemist_G3i je offline   Profil uživatele Chemist_G3i   Find more posts by Chemist_G3i   Foto galerie člena Chemist_G3i   Click here to Send Chemist_G3i a Private Message   Add Chemist_G3i to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kokesh
Stálý Člen

Karma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

Na to si pamatuju nejvíc můj bratranek vytahl paličku narval ji do skla a rekl tahej.. tak ja tahal jak pica dýmu vsude moc rudej jak papryka a tak si dal on nejvíc se zakašlal a asi za 10 min říkal jak je zhulenej ale ja vůbec nic necitil jsme vubec nic akorad me bolelo v krku jak jsem tahal.. Lets smoke !

Old Post 09-04-2009 v 10:09 AM
Kokesh je offline   Profil uživatele Kokesh   Find more posts by Kokesh   Foto galerie člena Kokesh   Click here to Send Kokesh a Private Message   Add Kokesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pajaaaa
Nový Člen

Karma uživatele Pajaaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

já se teda zkouřila už hned napoprvý, a to sem čekala že nic nebude (už sem věděla že strašně málo lidí je na plech už napoprvý) a teda zrasilo mě to šíleně, vůbec sem nemohla chodit, neslyšela sem co se dělo těsně vedle mě, ale slyšela sem zvuky v dálce padesáti metrů jak dyby byly odemne tak metr, strašná schíza (ten pocit že o tom všichni věděj, a proto tak koukaj) když si na to vzpomenu, asi to nebyl moc dobrej nápad zkouřit se a pak jet přes celý město nakupovat.. ale záchvaty smíchu přišli asi až napošestý, do tý doby sem to nikdy neuměla odhadnout, kolik si dát, abych pak jen neseděla a nečuměla zasekaná na palec na noze

Old Post 18-04-2009 v 17:38 PM
Pajaaaa je offline   Profil uživatele Pajaaaa   Find more posts by Pajaaaa   Foto galerie člena Pajaaaa   Click here to Send Pajaaaa a Private Message   Add Pajaaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
masko
Nový Člen

Karma uživatele masko - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

Ja kdyz sem hulil poprve tak nic takze po druhe kdyz sem do toho sel tak sem cekal ze zas nic nebude ale to se nestalobyl to krásný stav

Old Post 12-05-2009 v 20:09 PM
masko je offline   Profil uživatele masko   Find more posts by masko   Foto galerie člena masko   Click here to Send masko a Private Message   Add masko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 153

tak já se na poprvé zhulil jak okurka

Old Post 02-12-2009 v 12:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

je už to sice hodně dávno ale zapomenout na to nemúžu.hrajem si takhle u nas nohejbal a najednou cizí típek pravý co smradi dáte prda si říkam proč ne,podal mi klasickou fáju na tabák dal jsem jednoho prda a konečná hřište na nohejbal najednou mělo velikost fotbalovýho a trefit se do něj byl velkej problém pořád sem to překopával asi jediný haldy co jsem kdy na trávě měl.do dnes se s tím tipem scházím a sem mu vděčnej že mě to naučil,ale ted si dávám cca po 14 letech první pauzu ale určo se k zas tomu vrátím jen nevím kdy

new box 400w.(18x Chronic)
New foliak ''08''
2nd SCROG,10xS.A.G.E,10xBELLADONNA[/color]
druhý pokus ve foliovníku[/color]
letos poslendní grow,S.A.G.E,BELLADONNA,POT OF GOLD,BELLA CIAO[/color]

Old Post 05-12-2009 v 07:36 AM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lucasmizera
Stálý Člen

Karma uživatele lucasmizera - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

ja mel kliku, na poprvy to se mnou pekne zacloumalo: hezky podle navodu sem smotl brcko, vyrazil s kamosem na hriste. Tak si pokuruju, kamos do me husti neco o filmech, uz mam zfajceno a furt nic. Pak si tak sedim a mam ten pocit jako kdyz vite, ze spite a snite..... tak premyslim co bych mohl vyvest, vzdit to je jen sen.... hele kamos, kdyz ho prastim, bude prdel jen se mi to zda anebo nezda....kdyz nezda, tak sem se sem musel nejak dostat.... takle sem faral dobrou pulhodinku, jak v detektivce sem hledal stopy ve snehu a tak... (kamose sem na konec neprastil ) i po hodince sem faral doma na jednom videu... ted ztracim spicku po pul hodce nekdy i driv

ganja je lék a ne ,že ne

Old Post 06-12-2009 v 21:33 PM
lucasmizera je offline   Profil uživatele lucasmizera   Find more posts by lucasmizera   Foto galerie člena lucasmizera   Click here to Send lucasmizera a Private Message   Add lucasmizera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
worrapS
growrider

Karma uživatele worrapS - 89% PěstitelskáKarma uživatele worrapS - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

Hulit mě naučil starší kámoš, zavolal jsem mu a říkám: "slyšel jsem že máš nějaké dobré vzorky" a on na to: "chceš hulit, jo? tak doval". Abych nepřišel s prázdnou, rozdrtil jsem usušený list, co jsem měl doma na ozdobu Kámo se mi ani moc nevysmál, a nacpal ze svojeho, je to týpek :-D Napoprvé vůbec nic, ale nevzdal jsem to. To jsme několikrát šli do města, napchali jsme sklo nebo smotli brčko, a on, zkušený hulič, se vždycky zmastil jak paprika a já furt nic :-D Až asi napočtvrté jsme takhle báňali s dalšía lidma před Králem a tam se to zlomilo - poprvé jsem si změnil vnímání reality jinak než ethanolem Takže to nebyla láska na první potah? Nevím, ale žijeme šťastně až do dnes...

250W 1*WW, 5*SensiStar
70W for fun (noname + tobbaco)

Jak zasadit semínko? Vyryjete patou do země důlek, dáte ho tam, a zazpíváte: "vstávej semínko holala, bude z tebe fiala"!!

Old Post 12-12-2009 v 10:17 AM
worrapS je offline   Profil uživatele worrapS   Find more posts by worrapS   Foto galerie člena worrapS   Click here to Send worrapS a Private Message   Add worrapS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stanley
Stálý Člen

Karma uživatele stanley - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

To já jsem pěstoval dříve něž jsem poprvé zahulil to mě bavilo dycky více, v 17 sem si sám na rybách dal svůj venek.... a nic!! tlacil sem do hlavy a porad prd...... až jsem byl zhulenej asi po 10sate za pul roku, tak to na mě začalo nesmyslně působit 1 prdík a byl jsem pěkně od té dobry zdařile hulím a celej můj život je takovej lepsi.....

http://obchod.nozonenet.com/images/uploads/list_marihuany.jpg

Old Post 12-12-2009 v 20:04 PM
stanley je offline   Profil uživatele stanley   Find more posts by stanley   Foto galerie člena stanley   Click here to Send stanley a Private Message   Add stanley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flop
Stálý Člen

Karma uživatele Flop - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flop - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

Mno můj první joint byl ve třech lidech a zrovna takovej špek, že bych ho sám těžko dával i dnes.
Zpočátku se mi šíleně motala hlava a šedej beton byl tmavě modrej. Pak jsem šel na pokyn kámošů do mekáče pro jídlo, přídu k prodavači, že chci tři cheesburgry a on na mě kouká jak kdybych mluvil čínsky. Požadavek jsem zopakoval a on se zeptal jestli opravdu chci ten rybí sendvič (aspoň to jsem slyšel ).
Tak mu řikám jak v mateřský školce: Chci tři cheeeee-s-burgry a on žejo že už to chápe. Přines mi dva Bigmacy a divně koukal - tak jsem zaplatil a odešel. Dodnes nevim jak se to přesně stalo nebo co sem to vlastně řikal.

CFL 125W poprvé, 2X Skunk Passion - sklizeno

Old Post 12-12-2009 v 20:29 PM
Flop je offline   Profil uživatele Flop   Find more posts by Flop   Foto galerie člena Flop   Click here to Send Flop a Private Message   Add Flop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maskach
Nový Člen

Karma uživatele Maskach - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

Moje prvni brko bylo za doby, kdy jsem ani nebyl kurak, ale ani tet nejsem . Jinak si vzpominam velice dobre, byla to parada, a zhulenej sem byl, a to dost hodne, a nastesti takovi ten stav smichu, nehorazny, bylo to moc fajn, to byla parada. Druhy den jsem hulil sveho druheho jointa, ale to jsem takove stesti jako u toho prvniho nemel, ikdyz jsem byl zhulen, mozna az moc, protoze jsem usnul.

Old Post 14-12-2009 v 19:44 PM
Maskach je offline   Profil uživatele Maskach   Find more posts by Maskach   Foto galerie člena Maskach   Click here to Send Maskach a Private Message   Add Maskach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Axif
Nový Člen

Karma uživatele Axif - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

Prvy raz mi tiez nic nebolo, sice musim povedat, ze to bol no name sh!t, mal som 2 sluky, drzal som to dlho, natahal som si do pluc celkom dost a nic. Uvidim, co to urobi na dalsi raz.

Old Post 18-12-2009 v 19:06 PM
Axif je offline   Profil uživatele Axif   Find more posts by Axif   Foto galerie člena Axif   Click here to Send Axif a Private Message   Add Axif to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás