Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Aleš
Stálý Člen

Karma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Zajímal by mě váš názor na jednu z nejhorších situací,která může huliče potkat (kromě toho,když přijde o ourodičku).Představte si,že vám roštěnka řekne něco ve stylu:Seš z toho hulení hrozně vypatlanej,neděláš už nic jinýho než že hulíš jointy,vyber si - buď já,nebo ta tvoje ganja!
Já vim,je to blbý rozhodování,ale jak by jste to řešili (nebo neřešili :-))

P.S: A nechci slyšet něco jako : Zahulim a uvidim,nebo nechám to na zejtra - to už na roštěnky neplatí :-)))

"God is busy,can I help you?" - Satan
BAFOMET

600W Sylvania,drip system - PP,Budha,Nebula - SKLIZENO

EkoTeam 600W,drip system - OrangeBud a DurgaMatha - SKLIZENO

EkoTeam 600W Philips,drip system - 8X OrangeBud - SKLIZENO

EkoTeam 600W+400W,drip system - 4xOB+5xBelladonna - SKLIZENO

Old Post 27-06-2001 v 08:43 AM
Aleš je offline   Profil uživatele Aleš   Find more posts by Aleš   Foto galerie člena Aleš   Click here to Send Aleš a Private Message   Add Aleš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
debil
Stálý Člen

Karma uživatele debil - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

já bych jí řek nevoblíkej mě jak kreténa a di dělat děti.
Ne vážně tohle doma už párkrát proběhlo,ale já si za svým stojím a nikdo mi nebude říkat co mám dělat nebo ne.A jestli se jí to nelíbí,tak by se jí za chvíli nemuselo líbit něco jinýho a ty bys pořád jenom poslouchal.

Mějte rádi DEBILI,my za to nemůžeme

Old Post 27-06-2001 v 09:38 AM
debil je offline   Profil uživatele debil   Find more posts by debil   Foto galerie člena debil   Click here to Send debil a Private Message   Add debil to your buddy list     Navštiv homepage uživatele debil! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Olafsson
Nový Člen

Karma uživatele Olafsson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

cuns,

tenhle problem jsem uz taky resil.
Mam navic manzelku, ktery huleni vadi a nevidi to moc rada. Prestal jsem ale chlastat - uz jenom hulim a popijim maly pifka a dohodli jsme se, ze pokud nebudu hulit pred ni tak je to ok.
Hlavne nesmis USTOUPIT, toho se kazda zenska chytne a jses v pr....

Olaf

Old Post 27-06-2001 v 17:09 PM
Olafsson je offline   Profil uživatele Olafsson   Find more posts by Olafsson   Foto galerie člena Olafsson   Click here to Send Olafsson a Private Message   Add Olafsson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Tak jí uvař třeba mlíko,z pořádnýho samce.Možná tomu přijde na chuť,a nebo po ní chtěj ať se taky zbaví nějakýho neduhu,např kouření a tak,ženský většinou řeknou že jo v pohodě,ale moc dlouho jim to nevydrží.A ty můžeš klidně pohulovat dál.Ale pokut má ta tvoje pevnou vůli,tak tahle metoda nepřipadá v úvahu

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 27-06-2001 v 19:31 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aleš
Stálý Člen

Karma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 5

Rozhodl jsem se rozhodně NEUSTUPOVAT.Zejtra navařim kotel mlíka (snad něco zbyde,než příjde s práce :-))
A taky jí zakážu kouření (ale moc vyskakovat si zase nemůžu :-))
Ale jestli to nezabere,asi se z toho zcvoknu :-(
Proč jen jsou ty ženský tak sobecký ? :-)
Jestli je ochotná vykašlat se na mě kvůli něčemu,na čem mi tolik záleží,radši se asi rozhodnu pro tu zelenou krásku,která se na mě směje ze skříně.Ta mě nikdy nezradí.
Stejně by mě to ale asi zabilo :-(((
Dík moc za rady.Snad to vyjde.

BAFOMET

Old Post 27-06-2001 v 20:16 PM
Aleš je offline   Profil uživatele Aleš   Find more posts by Aleš   Foto galerie člena Aleš   Click here to Send Aleš a Private Message   Add Aleš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Nejlepší je chodit z holkou která hulí stejně jako ty. To je pak život. .........

aaaachhhh

Old Post 27-06-2001 v 20:18 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Amík
Stálý Člen

Karma uživatele Amík - 61% PěstitelskáKarma uživatele Amík - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Hele, podle mě je to v pohodě. Prostě to jenom zkouší. A jestli je schopna takovouhle prkotinu nepřekousnout a nechat tě kvůli tomu, tak alespoň víš že za to nestojí.
Jsou daleko podstatnější věci. Pokud se zaměřuje jenom na tohle tak buď rád.
Já z hulenim problémy nemám. Moje milá mi je dělala s pěstovánim, ale rozumná řeč přesvědčí každýho.
Všimli jste si jak se každej automaticky postavil na Alešovu stranu? Nemůžete se někdo postavit do opozice ať si chlapec nemyslí, že je to zas tak jednoduchý. Asi by to chtělo názor nějaké slečny (paní), protože ta se do ni určitě vcítí líp. Každopádně dej vědět jak to dopadlo. Ještě mě napadlo , dej jí přečíst debatu na téma konopí a sex. samou zvědavostí jí to nedá a máš po starostech

Old Post 28-06-2001 v 09:15 AM
Amík je offline   Profil uživatele Amík   Find more posts by Amík   Foto galerie člena Amík   Click here to Send Amík a Private Message   Add Amík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Jo, neco takovyho jsem kdysi taky resil, byl jsem do jedny taky ulitlej, ale byla hrozne brainwashed(drogy jsou spatne, chlast je dobry)... Vtej dobe jsem byl ochotnej i skoncit, celkem jsem to omezil a stejne to dopadlo uplne na hovno...
Ted mam divku tolerantni,huli a nemuzu si stěžovat.
Takže halvně nepředstírej,že jsi jinej než seš!!!

Old Post 28-06-2001 v 10:49 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanuman
Stálý Člen

Karma uživatele hanuman - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Podla mna je najrozumnejsie trochu to obmedzit, nech vidi, ze mam dobru volu, a ze na jej nazory celkom nekaslem. Popritom sa jej to nejak tak snazit vysvetlit.

No a potom sa uvidi, ako sa vase postoje vyjasnili.

Nechcel by som sa ale dostat do situacie, ked si budem plieskat hlavu o stenu, ze som kvoli takej prkotine, ako je ganja, prisiel o skvelu holku.

Old Post 28-06-2001 v 11:20 AM
hanuman je offline   Profil uživatele hanuman   Find more posts by hanuman   Foto galerie člena hanuman   Click here to Send hanuman a Private Message   Add hanuman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Olafsson
Nový Člen

Karma uživatele Olafsson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

hlavne nerikat ze s tim skoncis - pouzij termin omezit (ja jsem to teda nedavno zkousel omezit, ale dopadlo to tak, ze jsem byl uplne rozbitej kazdej den).

Taky si myslim ze to spis zkousi, maji to proste v povaze.

Brainwashing je fakt shit, tady si kazdej mysli (i deti), ze chlastani je ok, cigara jsou ok. Takze kdyz si das kazdej den 8 pif, tak jses sproste hrozne velky macho....

drzim palce

Old Post 28-06-2001 v 12:25 PM
Olafsson je offline   Profil uživatele Olafsson   Find more posts by Olafsson   Foto galerie člena Olafsson   Click here to Send Olafsson a Private Message   Add Olafsson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ignácius
Stálý Člen

Karma uživatele Ignácius - 26% Pěstitelská

Hmmm Příspěvek č. 11

Holka, která ti dává ultimáta rozhodně není skvělá, takže když o ní přijdeš, aspoň se ti uleví.
Mluvím z vlastní zkušenosti ! :-)

Ignácius

Old Post 28-06-2001 v 12:29 PM
Ignácius je offline   Profil uživatele Ignácius   Find more posts by Ignácius   Foto galerie člena Ignácius   Click here to Send Ignácius a Private Message   Add Ignácius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

hlavne driv, nez prijdou deti... pak je to blby....

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 28-06-2001 v 12:59 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanuman
Stálý Člen

Karma uživatele hanuman - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

No, dava utimata....
S tymi ultimatami je to tazke.

Ked jej to ale doteraz tak moc nevadilo, tak to mozno nie je ta jedina vec co ju nasiera.

Ak s nou napr. nejdes von (lebo kazdy obcas potrebuje pauzu od toho druheho) a ona to pochopi tak, ze sa radsej spraskas, ako sa jej venujes, tak toto dievcata PEKELNE stve.

Ak sa chova absolutne neprijatelnym hysterickym sposobom, aj tak by sa s nou rozisiel.

Jai, Jai Shree Hanuman!

Old Post 28-06-2001 v 16:23 PM
hanuman je offline   Profil uživatele hanuman   Find more posts by hanuman   Foto galerie člena hanuman   Click here to Send hanuman a Private Message   Add hanuman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička V klidu a upřímně si pokecat. Příspěvek č. 14

Pokud by mi dal někdo vybrat jestli on nebo marihuana, tak rozhodně záleží na situaci (pokud nejde o život tak jde o hovno). Ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to z nedostatečnýho porozumnění a zainteresování do problému a nepochopení situace, copak může vědět, jestli by jsi jí tak imponoval, kdyby jsi nehulil? myslím tím po duševní stránce, třeba by jsi byl úplně jinej, chlastal bys a mlátil bys ju (ženský sou vždycky nespokojený s tím co maj ).
Taky jsem chodil s holkou (4 roky), která se mi to 2 roky snažila zakazovat (jistě, že jsem byl natolik tolerantní a omezoval to v našem společným zájmu, ale ne moc ), než se mi asi po tisícátý jí podařilo vysvětlit, že je to životní styl, kterej nehodlám změnit, že už mě takovýho poznala a bla bla bla, takový ty kecy. Takže po dvou letech si občas zahulila aji se mnou. Jde jen o to, že má pocit toho, že se věnuješ víc marihuaně než jí>prostě klasicky žárlí. Stejně jako když budeš chodit každej den na pivo, tak za čas přijde ta samá situace nebo s čímkoliv jiným, třeba prací (kariérou) atd.
Můj přístup ve vztahu je naprosto tolerantní a taky ho vyžaduju, prostě vychází z oblasti potřeb, takže kdyby mi holka dala takový ultimátum a tohle je ultimátum, tak si s ní promluvím v klidu, bez emocí, proč potřebuje abych nekouřil, co tím chce dokázat atd. A podle toho by jsme našli kompromis. Nebudem si přece zbytečně kazit něco krásnýho něčím krásným, ne?
Nejdůležitější je vzájemná tolerance a komunikace.
No doufám, že to nejsou moc velký bláboly, ale tak to vidím já.
Mějte se good
Ahoj

Old Post 29-06-2001 v 12:29 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aleš
Stálý Člen

Palec nahoru ! Příspěvek č. 15

Tak jsem včera uvařil to mlíko,nachystal pár jaointíků (abych je pak moh odkudsi vytáhnout - jakoby náhodou)
a řekl svojí dračici,že si musíme vážně :-) promluvit o tý ganje.Řek jsem jí,co pro mě všechno znamená (řeknu vám,že jsem si připadal v tu chvíli jak z ňákýho dementního seriálu z Novy) a přitom jsme popíjeli to mlíko.Pak jsem vytáh..........jointa :-) (ona i dřív sem tam hulila) a druhýho a po nějakym čásku zase,že jsme byli za chvíli u úplně jinejch věcí než je náš problém z ganjou.A dneska ráno mi poslala mejla a v něm takový ty kecy,jako že když mi zakazovala jointy,že to měla jen blbou náladu a krámy a další problémy působící na psycho a že to zase nemyslela tak vážně........Ať to bylo jakkoliv,jsem zvědavej co dneska večer řekne,až si budu odpalovat jointíka :-)
Všem vám děkuju za rady - nakonec jsem je všechny mixnul a snad to vyšlo.
Díky vám je o jednoho bezstarostnýho huliče navíc (zatim).
Happy growing for all,ještě se ozvu co večer :-))

BAFOMET

Old Post 29-06-2001 v 12:49 PM
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Diš, diš, diš... Příspěvek č. 16

Tak to je slušný... asi bych to proved taky tak, de o to, že ženská nesmí pocejtit nezájem k řešený situaci z tvý strany (musíš nějakej aspoň trochu rozumnej postoj mít), a pak je to jednoduchý... přesvědčit se dá úplně každá...

Old Post 29-06-2001 v 13:26 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás