Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ganja a sport ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
Host
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 273

sport a hulení.... no u mě to funguje na jedničku
i když záleží co kouřím a co za sport zrovna dělám
nejčastěji chodím do posilovny pořádně bušit a to je super kouřit, i před i po :-) na bušení je mariánka fakt dobrá pořádně roztáhne cévy a to se pak buší , ale člověk při tom musí být opatrnej mě se nikdy nic nestalo ale kamošum už párkrás spadla činka nebo tak, člověk si naloží pak chytne tropa spadne to na něj a je to

u většiny sportů když jsem zkouřenej tak jsem víc akční a taky ty záseky se mi moc nestávají, spíš naopak, někdy mám pocit že my to i líp pálí

jediny u čeho nehulim tak je airsoft, přeci jen když střílíte po někom a držíte v ruce to co mám já je vždy lepší mít čistou mysl

jo a konečně to tloustnutí, za dobu co hulim sem zhubl asi 15 kg (nejsem anorektik teď mám 75kg ) a sem za to rád

Old Post 22-02-2009 v 22:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tvrdosovce
Stálý Člen

Karma uživatele tvrdosovce - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

futbal...ako bob marley

Old Post 23-02-2009 v 09:58 AM
tvrdosovce je offline   Profil uživatele tvrdosovce   Find more posts by tvrdosovce   Foto galerie člena tvrdosovce   Click here to Send tvrdosovce a Private Message   Add tvrdosovce to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tvrdosovce! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Stejk
Nový Člen

Karma uživatele Pan Stejk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

nejraci mam gdyz zahulime a kopem hakis nejweci narez, nebo florbal a fotbal, to toho se dycky zasekam jaxwina spor a ganja = HC

Old Post 25-02-2009 v 20:32 PM
Pan Stejk je offline   Profil uživatele Pan Stejk   Find more posts by Pan Stejk   Foto galerie člena Pan Stejk   Click here to Send Pan Stejk a Private Message   Add Pan Stejk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

Ahoj , podle mě NEJHORŠÍ v mým případě je hulit když jezdím na prkně, a nebo na biku, proč? protože jezdím už njákou dobu , a nejvíc mě baví freeride, a nebylo by příjemný kdybych se sekal pří sjezdu z kopce kterej má 55° (jako dnes sjíždění Dopadu pro skokany na lyžích :-D ) NEJLEPŠÍ je hulit při sportech který mi nejdou , protože mě nesere že mi to nejde.... takže třeba bruslení toť můj názor... (jo párkrát sem hulil na sjezdovce ale pak sem se za svoje lamení fakt styděl :-D )

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 25-02-2009 v 20:41 PM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 277

A to me na prkne na svahu zrovna bavilo nejvic Byli jsme s kamosema, asi tri roky zpet, na takovy mensi sjezdovce v Pasekach myslim. Po jointech na svahu jsme jen tak blbli na bednach a malejch skocich, byla to sranda.
Jinak samozrejme chapu, ze po tom clovek je takovej nepozornejsi, takze na neco narocnejsio to moc neni

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 25-02-2009 v 20:46 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

no já nesportuju

jen v zimě občas na svah a k tomu se to hodí podle mě náramně pěkně prdíka na lanovce vždycky tak jednou za 2 jízdy jen tak pěkně do nálady a pak je to paráda

jinak spíš takový to blbnutí .... no třeba v létě na koupališti je to taky paráda.. ale nenazýval bych to sportem

Old Post 25-02-2009 v 21:15 PM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 279

citace:
Původní příspěvek od Rákosníček

jinak spíš takový to blbnutí .... no třeba v létě na koupališti je to taky paráda.. ale nenazýval bych to sportem

tak to souhlasím... nejlepší je jízda na topogánu a skákání do vody :-D

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 25-02-2009 v 21:40 PM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernobyl
Stálý Člen

Karma uživatele cernobyl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 280

u me jdou tyhle dve veci urcite dohromady THC+FOTBAl=dobrej fotbal! zalezi teda jak kdo, ale my kdyz se s kamosema odpalime tak chce kazdej vyhrat takze pak se teda odehravaj tvrdy zapasy,a hlavne me napadaj ruzny klicky a tak, ktery bych normalne asi neskusil.

Old Post 27-02-2009 v 10:52 AM
cernobyl je offline   Profil uživatele cernobyl   Find more posts by cernobyl   Foto galerie člena cernobyl   Click here to Send cernobyl a Private Message   Add cernobyl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalis
Nový Člen

Karma uživatele Kalis - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 281

Airsoft => jedine speka, mazec, strasnej vybuch adrenalinu, kdyz po vas jdou kolegove se zbranema s ustovkou 130m/s :-D au au... jednou sem se vypalil az za hranici unosnosti a lital sem po celym lese jak hadr ve vetru a nijkdo me za celej hraci den nesundal, naopak ja mel zarezu jak Rambo :-D

fotbal => bez speka, rozhodne ma prednost fotbal pred travou, rad si zahraju strizliv, protoze mi to bere fyzicke zasoby a prehled, at si kdo chce co chce rika, pokud hraju o prestiz a vyhru, tak proste speka necham na pak

PS. pri florbale jsem ale zase na kupe, protoze to hraju jen pro prdel :-)

Speken Sie Deutsch ??

Old Post 12-03-2009 v 10:26 AM
Kalis je offline   Profil uživatele Kalis   Find more posts by Kalis   Foto galerie člena Kalis   Click here to Send Kalis a Private Message   Add Kalis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cimrman
Stálý Člen

Karma uživatele cimrman - 87% PěstitelskáKarma uživatele cimrman - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 282

petangue to jde k hulení nenáročnej spor a zábavnej hlavně ještě s flaštičkou

Old Post 14-03-2009 v 12:18 PM
cimrman je offline   Profil uživatele cimrman   Find more posts by cimrman   Foto galerie člena cimrman   Click here to Send cimrman a Private Message   Add cimrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lasko666
Stálý Člen

Karma uživatele lasko666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 283

Odporucam bicyklovanie je to super citite si kazdy jeden sval uplna pecka a ziadna unava ale musite byt fakt zjetej inaq tu unavu citit

Old Post 16-03-2009 v 20:17 PM
lasko666 je offline   Profil uživatele lasko666   Find more posts by lasko666   Foto galerie člena lasko666   Click here to Send lasko666 a Private Message   Add lasko666 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lasko666! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Onyx
Stálý Člen

Karma uživatele Onyx - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

Mne sa zhuleny sportuje vyborne ovela lepsie ako cisty, aj ked zhuleny sa zas skoro unavim...A ked mi uz dochadza stav tak bud sa musim znovu zhulit alebo ist domov oddychovat lebo nevykryvam D
Inak najviac hram hekis,potom ten bike ked sa chodim starat o rastlinky A buducu sezonu sa ideme prihlasit asi do hokejbalovej ligy tak to bude huste Este by som sa cel venovat nejakemu bojovemu sportu,ale to asi radsej nezhulenej,lebo bit sa zhuleny moc neviem

Old Post 16-03-2009 v 20:31 PM
Onyx je offline   Profil uživatele Onyx   Find more posts by Onyx   Foto galerie člena Onyx   Click here to Send Onyx a Private Message   Add Onyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 285

Záleží hodně na modelu,někdy sem schopnej hrat s kamošema fotbalek třeba 2 hodky a v poho:-D Ale někdy bych si nezavazal ani tkaničku:-D

nevim nic

Old Post 18-03-2009 v 18:12 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 286

4x do týdne: 90x kliků, 300 činkou - biceps (hodně lehký činky), 90x leh sed.. a další kondiční cviky. No a zítra si chci dát 5 km lesem... každopádně na běh to nechce podcenit obuv, ale to je ostatně jako se vším.

Old Post 28-03-2009 v 13:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 287

Výlety do přírody když drandim na vlak do města za kámošema z díry nejdírovatější v kerý bydlim 5km od nejbližší civilizace, nebo klasickej všem známej nejvíc s marihuanou spojovanej sport => hakis v parku, pak příležitostný štreky na vyhlídky, srandafotbal když někdo donese balon, fotbálek (neni sport,ale co - dá se hrát i v noci )..když na to příde dost lidí, tak i nohejbal, když se najde plácek tak lítající talíř.. za všechno tohle sportování může zčásti právě ganja tak ať mi nikdo v bíly plášti netvrdí z pokusu na vopicích že "snižuje vůli k různým aktivitám, člověk ztrácí zájem o všední věci"
OT: www.marihuana.cz .."nestranní" ""odborníci""

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 28-03-2009 v 14:19 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angelo97
Stálý Člen

Karma uživatele angelo97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 288

najlepsi je stolny futbal:-)mozno niekto vie o com hovorim:-P

Old Post 29-03-2009 v 12:00 PM
angelo97 je offline   Profil uživatele angelo97   Find more posts by angelo97   Foto galerie člena angelo97   Click here to Send angelo97 a Private Message   Add angelo97 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás