Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Vědí vaši rodiče že hulíte?HulÍ S VÁmi ObČas RodiČe?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 44 45 46 47 48 »
Autor
Téma 
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 721

moja matka mi zalieva ganju, s fotrom som zvykol dat sem-tam jointa (bong nema rad)

Old Post 09-03-2009 v 11:43 AM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 722

Moje rodiče otom taky neví,ale dost určitě si myslí,že pálim:-D Jelikož se mě vždycky ptaj když příjdu spálenej co mam s očima:-D A já jim se smíchem řikám,že mě tam něco spadlo:-D

nevim nic

Old Post 09-03-2009 v 16:03 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoBoR
Stálý Člen

Karma uživatele BoBoR - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 723

to by zle dopadlo keby nato doma prisli

Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú

Old Post 09-03-2009 v 17:22 PM
BoBoR je offline   Profil uživatele BoBoR   Find more posts by BoBoR   Foto galerie člena BoBoR   Click here to Send BoBoR a Private Message   Add BoBoR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
P!rate ][-][unt
Nový Člen

Karma uživatele P!rate ][-][unt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 724

Jojo rodiče to už ví.. S matkou byla trochu potíž, měla takové ty typické keci o ilegaliě a vlivu na psychiku a když jsem se zmínil o pěstování outdoor tak málem vyletěla z kůže . Na všechno jsem ale měl protiargumenty a tak jsem ji nakonec přesvědčil.. "je mi to jedno, dělej co chceš."
Ale otec, ten mě teda překvapil... když se odzvěděl o naší debatě s máti, tak mi pak sám navrhl abych jednu kyti hodil na balkón a hned začal vymýšlet nějaký box, aby to nešlo vidět z venku
Už se těším až s ním budu pálit.

Old Post 17-03-2009 v 13:51 PM
P!rate ][-][unt je offline   Profil uživatele P!rate ][-][unt   Find more posts by P!rate ][-][unt   Foto galerie člena P!rate ][-][unt   Click here to Send P!rate ][-][unt a Private Message   Add P!rate ][-][unt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mixerka
Stálý Člen

Karma uživatele Mixerka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 725

Strašně ráda bych pálila s našima, ale ani jeden z nich nekouří ani je neláká vodní dýmka a nakonec to ani neví

Fuck off civil idiots

Old Post 17-03-2009 v 14:20 PM
Mixerka je offline   Profil uživatele Mixerka   Find more posts by Mixerka   Foto galerie člena Mixerka   Click here to Send Mixerka a Private Message   Add Mixerka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 726

u nas to je takto: Ako 1. si to všimla sestra. Ona ma 15 rokov a nikdy predtým nehulila. strasne to chcela vyskusat a tak sme mali rodinnu oslavu na chate a ja si hovorim ze to bude ta správna prilezitost a tak pokial naśi nezaspali o nic som sa nepokusil az potom. zavolal som ju von nech ide na cigo... podal som jej sklo pozerala na to... prilozila k ustam a začala veselo tahat. nabil som jej asi 3 skla lebo jej pochopitelne nic nebolo az tak za pol hodku... Len som počul.. Bratku muj ty si taka pica to co je so mnou... A asi tak za dalšiu pol hodku sa dotykovala...
2. sa to dozvedel foter načapal ma v kotolni s bongom pri hube... asi tyzden sa so mnou nebavil ale uz je to dobre. povedal to matke ale ta to zvladla v poho akokeby vedela čo to je zac....

Old Post 18-03-2009 v 09:36 AM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rasta_MF
Nový Člen

Karma uživatele Rasta_MF - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 727

Tak moji rodice o tom,že hulim vědí. U rodičů na zahradě mám svůj záhonek.
Před několik lety jsem v Reflexu četl článek od JXD o nějakém psychologovi a tam se psalo.že je dobré si zahulit s otcem. Odbourá se tím bariera.No tak mě napadlo to zrealizovat. Otec,zarytý motorkář, nebyl proti.Slovo dalo slovo a zčudili jsem se jak zákon káže. Bezvadně jsme si pokecali,probrali práci atd. Prostě pohodička. Od té doby si tatík prý nezačudil.Za měsíc má padesátku,tak mám připravenou další menší ochutnávku

Old Post 29-04-2009 v 21:05 PM
Rasta_MF je offline   Profil uživatele Rasta_MF   Find more posts by Rasta_MF   Foto galerie člena Rasta_MF   Click here to Send Rasta_MF a Private Message   Add Rasta_MF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 728

čau rodiče už moc neřeším ty to vědí asi 10 let ale tedka řeším co na to řeknou děti a jak jim to vysvětlím

Old Post 23-05-2009 v 17:02 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HiGhLaNdEr
Stálý Člen

Karma uživatele HiGhLaNdEr - 89% PěstitelskáKarma uživatele HiGhLaNdEr - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 729

Největší zábava na světě s fotrem byla, když zjistil že má ve svým baráku kytku,.. Přiblble se hihňal a prej že si dá pak s náma, ale málo protože by si musel vzít volný kalhoty, aby se to pak dalo vysypat z nohavic,. Je mu 55 let.... Teď furt chodí zalejvá a hnojí. Bio Grow mi krade na nějaký popínavý víno,. A co se týká pravdy k rodičům, tak muj názor je že člověk by mněl být hlavně diplomat,.. S pravdou se má šetřit aby zbyla. A taky ona pravda stejně jednou vyplave na povrch tak přece neni kam spěchat ne ? A taky si myslim že pokud hulim tak je to jen moje věc a nemusim to říkat vůbec nikomu a nikomu ani rodičum do toho nic neni tak zase neni pak důvod jim něco říkat,. PROSTĚ buďte DIPLOMATI.

First Time Grower

Old Post 25-05-2009 v 18:10 PM
HiGhLaNdEr je offline   Profil uživatele HiGhLaNdEr   Find more posts by HiGhLaNdEr   Foto galerie člena HiGhLaNdEr   Click here to Send HiGhLaNdEr a Private Message   Add HiGhLaNdEr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libi
Stálý Člen

Karma uživatele Libi - 68% PěstitelskáKarma uživatele Libi - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 730

Naši už to nějakej ten rok vědí. Na začátku celkem protestovali, ale pak to přestali řešit. Pochopili, že to nejsou žádný tvrdý drogy, co bych si smažil do žíly a že jsem zůstal naprosto normální...
Celkem mě mrzí, že to nemám do pohody jako někteří z vás, že bych si s nima i zahulil. Ale pár venků už jsem vypěstoval a nic neříkali, babča mně to zalejvala a pohoda. Strejda a jeho přítelkyně taky hulí, takže si nestěžuju.

Naposledy upravil Libi 19-09-2009 v 12:49 PM

Old Post 09-06-2009 v 08:02 AM
Libi je offline   Profil uživatele Libi   Find more posts by Libi   Foto galerie člena Libi   Click here to Send Libi a Private Message   Add Libi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sirus
Stálý Člen

Karma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% PěstitelskáKarma uživatele Sirus - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 731

Hulim skoro 9 let, naši to ví 7 let. Moc se jim to nelíbí, ale co nadělaj. Navíc k nám jezdí občas známí, kteří to i po mě chtějí, aby si mohli udělat rúzné mastě a tak.
Občas se docela pobavim, když k nám přijedou nějací známí a přijde na Cannabis řeč. To se to hned otočí na mě a všichní se usmívaj. Jenže pak se to zase vrátí do starých kolejí. Ale aspoň, že mi dovolili indoor, sice jen za podmínek, že budu dělat masti, ale to mi nevadí. Sám mám občas problém se zádama.

Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!

Old Post 21-06-2009 v 12:22 PM
Sirus je offline   Profil uživatele Sirus   Find more posts by Sirus   Foto galerie člena Sirus   Click here to Send Sirus a Private Message   Add Sirus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 732

JJ vědi matce se hulení líbí jako kytka už se mnou i hulila

Old Post 23-06-2009 v 14:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Namer017
Stálý Člen

Karma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 733

Jeto Ok ikdyz matka kdyz pridu zpukany tak rika ze sem nafetovany-ale ja nefetuju ja hulim .Stejne to nepochopi ale nesere ji to a tata ten sam nekdy kouri krizkem oznacene cigara a smrdi uz jak prijdu domu takze doma jasna pohodicka.Mam 2kiti za oknem a matka mi tam jeste pridala seminka co mel fotr ve skrini :d takze taky prdel jinak jednou sem i pred mati prebiral na stole v kuchini jak varila obed a spise to vypadalo ze na tom zafarala ja kto vypada smrdi a lepy ale lepsi je rict o co de a nevymlouvat se jako vetsina kamosu se vymluvila na to ze je to moje takze sem mel i rozhovory s jinyma rodicema

Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ

Out 2010( lowkiller, noname)

Windoor 09(noname)

1. kolo-600w we sklepě...(ak48)

2.kolo-1000w ve sklepě...(Train wreck, mataro blue, great white shark)

3. kolo-1000w we sklepě...(Mataro blue, great whiteshark, white widow x chronic x ak-47, white widow x black domina)

4. kolo-1600w we sklepě...(A.M.S., White Rhino, The Ultimate)

5. kolo-1600w we sklepě...(Jack Herrer, White Rhino)

Old Post 16-07-2009 v 10:41 AM
Namer017 je offline   Profil uživatele Namer017   Find more posts by Namer017   Foto galerie člena Namer017   Click here to Send Namer017 a Private Message   Add Namer017 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Namer017! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zlosin*
Stálý Člen

Karma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 734

Vědí to, a sere je to.

Pozdní pole 2010 n.l

Zlosinův harémek 2009 n.l

1. ZlosinBox* 150 sodík..Superskunk - sklizeno....AK-47 a Durga Mata - SKLIZENO

Shiva Shanti II 2x26 w cfl ---> 150 w Hps -----> kytky šli do OUT 2011

Zlosinův* harémek 2011,ano,rok před koncem světa

Afghan Delight,Shaman,Bubblebeer,Doublegum

"Čím víc se o to staráš,tím dřív se ti to posere... [/COLOR]

Old Post 19-07-2009 v 12:49 PM
Zlosin* je offline   Profil uživatele Zlosin*   Find more posts by Zlosin*   Foto galerie člena Zlosin*   Click here to Send Zlosin* a Private Message   Add Zlosin* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 735

Tak s tátou neni naprosto žádnej problém s tim hulíme kdy se dá, ale bohužel už s náma nebydlí. S mamkou to je trosku hosrsi. Kdyz sem ji rekl ze hulim jednou za tri dny tak do me zacla hrotit ze ani nedodelam stredni skolu a ze at si klidne hulim jednou za dva tejdny. Ale na pristi rok uz sem s ni domluvenej na naky ty kytky na chate tak rikala ze prej si pak se mnou dá tu "domácí trávu" tak doufam že pak změní názor a uvidí že na tom není nic špatnýho. Jinak hulí dvě moje sestřenice, strejda a jeho současná přítelkyně, potom hulí dvě ségry z tátovo strany. A teta si letos v létě dělala s kámoškama bramboráčky a taky si nestěžovala. Takže si myslím že sem moh dopadnout este hur nez na tom sem. Kdyz sem tedkon v patek slysel kamose jak mi rikal ze mu doma dali testy, rekli mu ze je fetak a ze muze jit bydlet pod most. Tak sem mu poradil naky protiargumenty(statistyky umrtnosti, holandsko, atd.) a oni mu na to rekli ze prej když hulí tak mu to změní myšlení a on prej neví co říká. A prej jeho matka přestane chodit do práce aby ho mohla hlídat aby nebral DROGY!!! a este prej obvolali vsechny babicky a pribuzny aby mu nedavali penize ze prej ted by si za to kupoval ty DROGY... no proste hruza kdyz sem si tady neco precet a jeho slysel tak sem za to jaky to mam doma este docela rád.
Peace
PS: jo a jeste mu prej vcera rekli ze ho odhlasi ze skoly... coz sem total nepobral, protoze on nepropada nic ma maximalne trojky a nikdo si na nej nestezuje ( z ucitelu ) takze asi tak no... proste demence

-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"

Stephen King - Temná věž

--- Všechny cesty slouží Paprsku ---

Naposledy upravil Spejsek 02-12-2009 v 17:27 PM

Old Post 23-11-2009 v 19:05 PM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 736

2 SPejsek: ty voe kamos ma riadne akcnu mamu

Old Post 24-11-2009 v 16:02 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 44 45 46 47 48 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás