Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem v pondělí přepnul na květ tak uvidíme co se bude dít.
Hnojky jsem tedy podle rad sestavil jednoduše AH-trojkombinace,PK13/14,Atta na čištění a koketuju s tou senzací
a phyttaminem,ale dostalo se my mnohých odpovědí, že stačí ty první dve veci.
takže co, jaký kdo má názor.
to moje smetiště ve skříni si stejně dělá co chce.
takže zítar budou fotky tý mý nouze to vypadá že to bude na velikonoce:_) maj vše a nevim co jim je i teplo v truhliku 23 a ec z1,
7 vyleze krasnejch 0,8 ale nejni to na nich vidět
ta k jsem zjistil že mi kytky koušou myši svině.takže dnes je velký deen kompletnw si musim přestěhovat celej system domu .na chatě už to nejda každá kytka ma ohlodanej stonek nevim co jim na tom chutná,sakara
vse nafotim a vecer nebo rano to sem hosim
to zelí:Kámo máš to hodně bídný...Takovou bídu jsem tu neviděl snad ani pod 70w sodík...Hele vyser se nato..Zahod kytky a kup new řízky..myslim si že by to prospělo víc.. tot muj názor