Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja mam praveze malo slin...a mam k tomu dotaz:to mam fakt malo slin-ze si ich malo vyraba?ci to len tak pocitujem...ze ich mam normalne vela ale ze mam stav ze tam niesu /sora ale nvm sa vykoktat xD
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
podľa mňa to je dechtom. Pri cigaretách to isté, musím proste pľuť, pretože neznesiem decht v ústach (preto som aj prestal fajčiť ). Tráva má samozrejme určité % dechtu po zapálení, takže sa ukladá v ústnej dutine a čo sa dostane, tak aj v pľúcach. No a ja pľujem len vtedy, keď je dobrá tráva, potom viem, že mi netreba veľa práskov a budem zhúlený. Mám to odskúšané