Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je pěkná, zaštípneš ji? a ostatní? to je jak u mě jedna pěkná a pak už jen rozdíly dolu dolu dolu až k outsiderovi, což byl jen zakořeněný malý výhonek, já byl bez vlhkosti
jojo zastipnu .. jen presne nevim kdy ji fiknout (ostatni sou na tom docela zvlastne nemaj moc listku .. teda jedna este docela jde ale pak dalsi ma jakoby spalenej vrsek - uschlej... a ta posledni nema listky .. ma asi jen 3 vetsi a 4 malinky (tvori to jen korunku).. jinak tvuj grow sleduju takze outsiderovi drzim palce docela roste ..
PS: TD16O uz běží (aluflex 2m 9Okč ) .. obratil sem vetracek od pc a dal na pritah a TD odtah takze to snad bude good .. ted uz se jen modlit + zitra ráno zalejt ...
já bych jí fiknul hned, ten uschlý vršek taky odštípni, jestli máš pod ním zelené výhonky, asi tam máš to samý co já na začátku, asi takhle vypadalo moje osazenstvo, teď budeš muset pořešit tu vlhkost
po přidání zvlhcovacky a porodneho odtahu se mi zacali obevovat flíčky na kytkach .. ve faqu sem nasel že by to mohla být plísen tak jeste házim fotky abych neresil neco co nexistuje... mrknete a posudte ..
tak po 3ch dnech se vam hlásim a posilam fotky jak vypada moje jungle .. a zaroven mam dotazek kdy tak prepnout na květ.. docela si myslim ze už jsou zralé (dneska dostaly prvni davku pythaminu .. tak sem zvedav jak jim to pomuze...