Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 31 32 33 34 35 »
Autor
Téma 
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 513

tak najdu sa taky co ked vidia ze nieco mas a si v dobrej nalade
tak za tebou pridu ako najvetsi kamosi, ja im samozrejme nabijem
a nic od nich necakam aj ekd slubuju ostoset, sranda je potom
sledovat ako sa ti vyhybaju: na tom sa smejem stale

peace

legalize it

Old Post 05-12-2008 v 10:28 AM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 514

taky znam takovy lidi ale nejvic me dostal kamos y .....zhuloval jsem ho asi pul roku a on furt nic ale to jsem jeste prekousl. jednoho dne jdu s kamaradem x na brcko a tak se o nem bavime a rika me ze kamarad y ma huleni ale ze ho s nama hulit nebude prej ze si ho zhuli s nekym jinym prej ze my mame huleni a prej ze ho vzdycky zhulime.... a ja jsem si rekl a dost....potkal jsem ho tejden pozdejc a ptal se me jestli ho zhulim no a ja ho poslal do prdele a je to........mam pokoj......socky zasrany

Old Post 05-12-2008 v 10:43 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 515

myslíte si, že je rozumný podat pomocnou ruku člověku bez domova? Zajímá mě,jaký je riziko, že mě potom na ulici bude třeba opakovaně žádat o další nebo líp řečeno, nastavíš dlaň a on ti urve celou ruku...

Old Post 12-02-2009 v 22:01 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 516

znam dost bezdomovcu, mladych i starych a vzdycky rvali celou ruku.
na druhou stranu ja se naivne vzdy snazim pomoct.

flow,grow,glow

Old Post 12-02-2009 v 22:15 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HA-de-SH
Stálý Člen

Karma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 517

2Divozenka: i mezi bezdomovci jsou slusni a "neslusni"... my treba se zenou obcas pri nakupu v mistni katedrale konzumu koupime jednomu typkovi starsimu, ktery tam prebyva bez strechy nad hlavou, cigara, susenky, bo mu dam naky to kilčo.. a nikdy se nestalo, ze by to vyzadoval, kdyz sme sami neprisli, naopak vzdy velmi slusne dekuje a manzelce od te doby pomaha, kdyz s necim okolo nakupu potrebuje... ale bohuzel ne vsichni jsou takovy, vetsinou mladsi rocniky tuto miru slusnosti nevykazuji (takovi ti homeless-punk apod.)

rozhodne stoji za to pomoct! ale bohuzel se nekdy clovek muze zklamat...

edit. jeste maly dodatek, tuhle zimu nam primo mezi panelaky umrznul jeden z mistnich bezdomovcu... desi me, ze stacilo, abych kdyz bylo onehda -20, sesel dolu a pustil ho vyspat dolu do vchodu (prestoze by se mistni druzstevnici posrali), a mohl tu jeste byt domu bych si ho nevzal, precijen mame male dite a neznal sem ho tak, aby to nebylo velke riziko, ale minimalne to co sem psal sem udelat mohl a mel, jen mi to proste nedoslo...

INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM

Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]

archiv Wonderful Box 2008
život v Marockém království

Naposledy upravil HA-de-SH 13-02-2009 v 09:05 AM

Old Post 13-02-2009 v 08:48 AM
HA-de-SH je offline   Profil uživatele HA-de-SH   Find more posts by HA-de-SH   Foto galerie člena HA-de-SH   Click here to Send HA-de-SH a Private Message   Add HA-de-SH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolecnakonec
Nový Člen

Karma uživatele lolecnakonec - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 518

no ja znam jednoho bezdomovce - araba a ten je uplne vklidu. mozna proto ze vubec nechlasta jako ostatni bezdomovci, ale huli travu :-)

Do školy i do práce, vždy pod vlivem THC!

Old Post 13-02-2009 v 10:19 AM
lolecnakonec je offline   Profil uživatele lolecnakonec   Find more posts by lolecnakonec   Foto galerie člena lolecnakonec   Click here to Send lolecnakonec a Private Message   Add lolecnakonec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 519

Jeden můj kamarád má fakt nechutný a dost brutální zážitek s cikánskými sockami.
Jednou takhle šel úplně zhulenej po ulici a z ničeho nic se k němu přidala banda 4 cigošů a oni hned na něj :"Hele, nemáš nějaký hulení?" Tak on jim odpověděl, že ne, páč těm cigánům něchtěl nic dát, jelikož už toho ani moc neměl. A oni na to:"Ale určitě máš!" A on zase, že fakt nic nemá. No a sotva jim tohle řekl, tak se normálně nasrali a začali ho mlátit. Kopali do něj a bušili pěstma, no prostě hrůza, nechtěl bych! Největší dojeb na celý týhle historce je fakt, že tou doubou bylo na tý ulici celkem dost lidí, ale nidko se ani nezajímal, proč se tam perou, i když to jasně muselo vypadat, že ti 4 cigáni ho jen tak bez důvodně napadli! Když už vapadal, že má dost, cigoši ho okradli o trávu a peníze a normálně vyzdrhali. On pak přišel ke mně domů, už ve dveřích jsem se ho ptal, co že se mu to stalo, že vypadá tak rozsekaně, tak mi všechno řekl. Pak jsme zahulil a už to bylo v pohodě...
Od té doby si už oba dáváme moc velký pozor, abychom zhulení nepotkali cestou nějakou větší bandu cigánů!

Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...

Old Post 13-02-2009 v 17:29 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 520

No právě ,slušní a neslušní. Máme tu dva sektory, jeden, přesně vyzevlený povaleči, fetky,špíny a ty drží při sobě. Mají dokonce i dům nad hlavou, oskvotovali jeden barák ,ale podle mýho si to ani nezaslouží. Chovaj se k okolí sprostě atd..Ale je tu jedna paní, chodí pořád sama, nikdy jsem ji neviděla se někde válet zkalenou, nebo že by fetila, a nikdy jsem ji neviděla dělat veřejnou ostudu. Netahá se ani s vyzevleným sektorem hehe. Třeba seděla v parku a přišli ji otravovat dva vytéčkovaný týpci a pořád do ní hustili a ona dělala,že je němá. Vidím ji akorát buď někde schovanou nebo jak někde svačí nebo bufetí. Taky je docela divný ju vidět,když si třeba někde přelívá vodu z kašny,aby se mohla umýt , nebo jak se češe na ulici, a když je teďka ta brutál klada, a vidím jak sedí třeba na novinách kousek pod barákem, mám na hovno pocit. nechci si ale zas hrát na ženu dobrodějku, ale stát se to může každýmu. Každej to sice říkáme, ale nedovedem si to ani představit. A tato otázka viz ---myslíte si, že je rozumný podat pomocnou ruku člověku bez domova? Zajímá mě,jaký je riziko, že mě potom na ulici bude třeba opakovaně žádat o další nebo líp řečeno, nastavíš dlaň a on ti urve celou ruku...----- mě prostě vždycky napadne..

Old Post 13-02-2009 v 18:25 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tvrdosovce
Stálý Člen

Karma uživatele tvrdosovce - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 521

Jasne su tu taky,to su vsade, ale takych ja hned odondim,ale su aj normalny ktory pomozu, no tych je neurekom malicko.ale tak viete ja som taky ze neviem povedat nie,napr. predvcerom domna ondil takzvany kamos ze preco davam vlastnu desiatu bezdomovcovi a ja mu na to ze co mi davas na travu by si mu mohol dat, ten bezdomovec ked aj na prvy pohlad nevyzera je velmi vzdelany,prijemny a podakuje aj viac krat, viem desiata mu moc nepomoze no ja mam dobry pocit a stale chcem viac a viac pomahat.

Naposledy upravil tvrdosovce 14-02-2009 v 09:27 AM

Old Post 14-02-2009 v 09:19 AM
tvrdosovce je offline   Profil uživatele tvrdosovce   Find more posts by tvrdosovce   Foto galerie člena tvrdosovce   Click here to Send tvrdosovce a Private Message   Add tvrdosovce to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tvrdosovce! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: Re: oslavy! Příspěvek č. 522

citace:
Původní příspěvek od Celller

To je sice hezky
Ale (socky a prisravaci se taky drzi)

no hele sám za sebe můžu říct že už ani socek moc neni...za poslední asi tak dva roky ze mě nikdo na brčko netahal...jenom pár kámošů, který jsem milerád zkouřil tak že nemohli chodit...

Old Post 18-02-2009 v 11:21 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lampick
Stálý Člen

Karma uživatele Lampick - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 523

Divoženka: No ja si myslim, že to riziko, že podáš komukoliv dlaň a on ti utrhne celou ruku je tady vždycky. Na druhou stranu, když říkáš že si ji nikdy nevidela sfetovanou,popř.se někde válet ožralou tak můj názor je, proč trošku nepomoct??
Asi bych si domů nikoho z ulice nenastěhoval, to je IMHO dost velké riziko, ale proč jí třeba nedat nějaké staré vyřazené oblečení když je taková kosa,popř.donést něco k jídlu atd...
Jak říkáš, může se to stát fakt každému a pokut je fpoho tak proč ne?? Myslím, že je lepší pomoct nekomu slušnému takhle, nez dat byt jen třeba 5Kč nakeemu alkačovi před obchoďákem, ktery si za to hned poběží koupit lahváče, anebo až "vydělá" víc tak rum.
Každopádně pak napiš,jaxes rozhodla a jaxi u ní dopadla. Lam.

Old Post 18-02-2009 v 16:46 PM
Lampick je offline   Profil uživatele Lampick   Find more posts by Lampick   Foto galerie člena Lampick   Click here to Send Lampick a Private Message   Add Lampick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 524

Tak dneska se mi stal další případ kdy sem prokoukl jednoho až do teď dobrého kamaráda zavolal sem mu že sem něco málo sehnal a jestli by nemněl zájem a on že jo mno sesšli sme se sedli a za chvilku přišel pro mně neznámej týpek že je tu a kde to je mno a ten kamarád mi ho začal představovat mno atd tak sem to vzal jenomže za 5 min přišli další a sinmi další a stěmi dalšími další najednou kolem mně bylo tak 12 lidí kteří začali mít keci typu že nemaj vječnej čas a ať to konečně ubalim tak sem na ně hodil BOBEk a odešel a pak sem se dozvěděl že to celé spunktoval ten "dobrý" kamarád a když sem se ho zeptal co to mnělo znamenat odpovjeděl jé aby tě neubylo a že ostatní sou stejně lepší kamarádi než sem já (věděl že sem právje mlel nouzi s býdou ) jee to sem se nějak rozepsal ...

Old Post 18-02-2009 v 17:01 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time
Stálý Člen

Karma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% PěstitelskáKarma uživatele Time - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 525

Divoženka:podey prstík v podobě třeba nějakýho oblečení nebo jídla jak někdo psal , promluvíte si a budeš moudřejší každopádně máš můj respekt . Osobně mě mrzí že 95% bezdomovců kalí první ligu a to je pak každá pomoc hodně těžká , zprvu by se asi mělo začít u toho chlastu , je to smutný . Ale příjde mi ,bohužel,že spousta lidí v týhle pozici je se svým "postavením" spokojená, smířená a resp. jen přežívají , ale bude to zřejmě tím že chlast jim bere všechny síly .... teoretik

.......................

Old Post 18-02-2009 v 22:11 PM
Time je offline   Profil uživatele Time   Find more posts by Time   Foto galerie člena Time   Click here to Send Time a Private Message   Add Time to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
c.u.b.e
Samotář

Karma uživatele c.u.b.e - 78% PěstitelskáKarma uživatele c.u.b.e - 78% PěstitelskáKarma uživatele c.u.b.e - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 526

Ja celkem chapu, ze dat neco na zkur kamosovi je v pohode, pokud to ten kamos s touhou po huleni neprehani zas tak moc. Co ale fakt nepochopim, jsou uplne cizi lidi, kteri kdyz me vidi hulit, tak hned pribehnou jestli si muzou taky dat. Jednou takhle prisla typka, ktera rekla ze udela cokoli, abych ji dal prda. Nejlepsi co me v ty chvili napadlo, bylo to, ze jsem ji nechal 5x rychle za sebou rict Libra, dolar, rubl

Belladonna- 5x 18w zářivky

Existuje pouze jeden opravdu závažný filozofický problém: to je sebevražda. Rozhodnout se, zda život stojí nebo nestojí za to, abychom ho žili, znamená odpovědět základní filozofickou otázku. Všechno ostatní, zda je svět trojrozměrný, zda duch má devět nebo dvanáct kategorií, je až druhotné. Albert Camus

Naposledy upravil c.u.b.e 10-01-2010 v 21:35 PM

Old Post 03-01-2010 v 00:49 AM
c.u.b.e je offline   Profil uživatele c.u.b.e   Find more posts by c.u.b.e   Foto galerie člena c.u.b.e   Click here to Send c.u.b.e a Private Message   Add c.u.b.e to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 527

No těch co u mě klepu na okno je pár ostatní neví kde bydlím.

Ale co se mi stalo když jsem z kámošem balili jointa. Přišel nějaký týpek ukazoval na to a říkal kaufen pak něco řekl anglicky a nějak jsem se dopídili že by něco koupil. Opodál byli ještě jeho dva kámoši, tak kámoš ukázal jestli by nešli zahulit jointa tak všichni přišli. Zbalil jsem jointa a všichni jsem se zhulili a to jsem si nerozuměli ani slovo nohama rukama jsem se tak nějak domlouvali. Jeden z nich trochu uměl i česky ale jen pár slovíček. Nakonec jsem mu odtrhal od pálky pár g. On by mi to i zacvakal skoro mi 200Kč narval do ruk. Ale nechtěl jsem proč taky.

Docela haluze z Rakouskýma klukama. Taková pěkná vzpomínka. Komu se tohle kdy stalo? By mě zajímalo jestli by mi dali v Rakousku něco.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 03-01-2010 v 01:48 AM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flop
Stálý Člen

Karma uživatele Flop - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flop - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 528

Mmm klasika, občas přilezou 'kámoši', koukaj jak balim a ještě maj kecy že to je nahovno seno a že to balim jak debil a proč ten papirek odtrhavam atd...
A po těchto kecech chtěj úplně samozřejmě pohulit a když jim člověk nedá tak koukaj překvapeně jak kdyby se proti nim spiknul celej svět nadavaj atd. Nemam rád takový...

CFL 125W poprvé, 2X Skunk Passion - sklizeno

Old Post 03-01-2010 v 10:06 AM
Flop je offline   Profil uživatele Flop   Find more posts by Flop   Foto galerie člena Flop   Click here to Send Flop a Private Message   Add Flop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 31 32 33 34 35 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás