Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zdravím všechny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
GreenBud
Stálý Člen

Karma uživatele GreenBud - 90% PěstitelskáKarma uživatele GreenBud - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to barbastell
díky za radu, to jsem nevěděl. Vyměnil bych to až na "ostro" na toho Super Skunka.
Ať to roste.

Old Post 15-01-2009 v 14:37 PM
GreenBud je offline   Profil uživatele GreenBud   Find more posts by GreenBud   Foto galerie člena GreenBud   Click here to Send GreenBud a Private Message   Add GreenBud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
winston
Nový Člen

Karma uživatele winston - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

opravdu hezké....Ty ,,zálistky'' určitě nestříhej.....teda jestli sem dobře pochopil tak myslíš ty odnože mezi stonkem a listem.....to se kytka rozvětvuje což ti přinese další značný zisk palic....kdyby jsi je ošvihal tak už ti zbyde jen vršek...zaštípnout se můžou ale nechal bych je tak.......

Old Post 15-01-2009 v 18:22 PM
winston je offline   Profil uživatele winston   Find more posts by winston   Foto galerie člena winston   Click here to Send winston a Private Message   Add winston to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GreenBud
Stálý Člen

Karma uživatele GreenBud - 90% PěstitelskáKarma uživatele GreenBud - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

to winston
díky za pochvalu a radu, nechal jsem je zatím tam a taky tam zůstanou.
Hodně zdaru v pěstování.

Old Post 15-01-2009 v 21:27 PM
GreenBud je offline   Profil uživatele GreenBud   Find more posts by GreenBud   Foto galerie člena GreenBud   Click here to Send GreenBud a Private Message   Add GreenBud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ječmínek
Nový Člen

Karma uživatele ječmínek - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

zdravím GreenBud.Ty zálistky,jak se tomu opravdu říká u rajčat tam samozřejmě nech,naopak potom budeš krátit či odstranovat ty velké listy,které jsou pod nimi a ted kytku"živí".
Držím palce,at ti záměr vyjde,řeším něco podobného u taťky jedné kamarádky.
Ještě doporučuju specielně pro tento účel moc nehnojit a rozhodně ne chemiíí,kup si biohnojivo.

Ječmínek

Old Post 20-01-2009 v 22:34 PM
ječmínek je offline   Profil uživatele ječmínek   Find more posts by ječmínek   Foto galerie člena ječmínek   Click here to Send ječmínek a Private Message   Add ječmínek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Ahoj! Jen bych ti doporučil změnit značku hnojiv- třeba Bcuzz jsou kvalitní a levný hnojky, stačí ti A+B a máš za pár korun vystaráno! Nějak jsem nepochopil čim chceš svítit na květ, jestli úsporkama nebo plánuješ 150w(250w)- každopádně sodík by byl lepší! Jinak klobouk dolu- kytky vypadaj krásně!!!(škoda, že to nemáš v galerii-hned bych ti šoupnul K+) Přeju, aby ženě bylo líp!
Časlove

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 27-01-2009 v 18:16 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
winston
Nový Člen

Příspěvek č. 22

A copak nejaký update??? jsem na to zvědavý.....jestli se pořád tak krásně drží....

Old Post 29-01-2009 v 18:07 PM
winston je offline   Profil uživatele winston   Find more posts by winston   Foto galerie člena winston   Click here to Send winston a Private Message   Add winston to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GreenBud
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Zdravím všechny a díky za rady. Stav kytek: mají to už za sebou. Včera jsem je
zlikvidoval. Nebylo to v nějakém amoku, ale po zralé úvaze. Byly z noname semen a hlavní účel odladění pěstírny ve spížce splnily. Navíc to možná bylo techn.konopí, protože ze suš.palic ze kterých byly semena jsem udělal čokoládu, které se může sníst jakékoli množství a nic ! Nějaký cannab. v ní ale snad je. 26.1. jsem vysel 5 semen SuperSkunka ze Sensi Seeds. Dnes, 31.1. má už první pravé lístky a za pár dní je přesadím a půjdou do spížky.
Během těch 5 týdnů jsem se lecos dověděl o pěstování indoor díky ohromnému množství informací na G.
Spížku jsem dovybavil pach.filtrem vlastní výroby. Co se týká osvětlení, cool white úsporky (4x 22W) jsou perfektní na růst.Patra 2cm od sebe. Když jsem přepl před týdnem zkušebně na květ (18/6) a dal warm white úsporky (4x 22W) již za dva dny se začaly kytky silně vytahovat. Za týden vyhnaly cca. 25cm.Zřejmě jim silně chybí modré světlo cool whitek.Mám zato, že to chce najít vhodný poměr mezi počtem studených a teplých úsporek po přepnutí na květ. Mám to už nachystané, že po přepnutí na květ k 4 teplým přidám 2
studené. Možná to ale nebude tak horké, protože SuperSkunk je převážně Indica a má tendenci tvořit husté keříky.
Připojuji ještě jejich "poslední společnou" fotku a pár fotek pach. filtru. Je to
plast.nádoba naplněná akt.uhlím a dole a nahoře jsou Sunony 120x120x38, 230V, 2700ot.,160m3/h. Regulace ot. bude s trafem. Stačí v provozu jen jeden (u druhého se proudícím vzduchem točí vrtule) a když jedou oba tak to saje až moc. Zregulované budou tišší.
Další moje pěst.snahy se SuperSkunky dám do Indoor Galerie - tam to asi patří spíš.
Díky za pomoc a rady.
Ať to všem roste.

Old Post 31-01-2009 v 15:32 PM
GreenBud
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Pach. filtr - plast. nádoba z Dom.potřeb

Old Post 31-01-2009 v 15:37 PM
GreenBud
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Hotový pach. filtr (cca. 2h práce)
Doufám, že pochytá všechny "vůně" Pokud bude třeba dá se dosypat uhlí.

Old Post 31-01-2009 v 15:43 PM
winston
Nový Člen

Příspěvek č. 26

Kytky vypadají krásně zdravě....jen jak se ti vytáhly do výšky....příště víc zastříhat, ohýbat.....i když ona i ta genetika asi stála za prd.....no nic tak sup s tím skunkem do hlíny

Old Post 11-02-2009 v 19:55 PM
winston
Nový Člen

Příspěvek č. 27

vlastně promin ty si psal že už rostou...tak spíš šup sem s fotkama :-)

Old Post 11-02-2009 v 19:57 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

čau, máš ty kytky fakt krásný, K+

Old Post 12-02-2009 v 08:38 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riki
Stálý Člen

Karma uživatele riki - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

nazdar na to že začínáš to máš fakt pěkný

Old Post 12-02-2009 v 15:14 PM
riki je offline   Profil uživatele riki   Find more posts by riki   Foto galerie člena riki   Click here to Send riki a Private Message   Add riki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
winston
Nový Člen

Příspěvek č. 30

tak co?? jak to vypadá?...sem zvědavý

Old Post 12-03-2009 v 17:14 PM
GreenBud
Stálý Člen

UPOZORNĚNÍ !!! Příspěvek č. 31

Díky za zájem ... pokračování jsem přesunul do "Fotogalerie Indoor" - První In-špajz se Super Skunkem
díky taky za +k

---------------------------

admin mě přesunul První In-špajz se Super Skunkem do Mikropěstování

Naposledy upravil GreenBud 27-03-2009 v 10:45 AM

Old Post 13-03-2009 v 12:28 PM
GreenBud
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

... ještě dodatek k pach. filtru: je už v provozu s kvetoucími kytkami a nejlépe jede s vrstvou 2cm volně sypaných granulí aktiv.uhlí ... asi do výkonu 65% ventilátorů je vrstva v klidu, při větším výkonu jsou granule částečně ve vznosu v proudu vzduchu, tím klesne odpor filtru a zvýší se značně průtok vzduchu. Kupodivu granule aktivního uhlí i když jsou ve vznosu tak pochytají veškeré pachy, takže není nic cítit.
Tak ať to všem roste

Old Post 22-03-2009 v 20:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás