Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nekompletní zásilka- má cenu se bránit?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
hej-rup
Stálý Člen

Karma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% Pěstitelská

Palec dolů Nekompletní zásilka- má cenu se bránit? Příspěvek č. 1

Z growshop.cz jsem si obědnal komplet světlo Kit 150 W Malé stínidlo + Gib Lighting Flower Spectre. Zásilka dorazila po 14ti dnech po odeslání obědnávky, což není zrovna málo. Navíc stínidlo bylo poškozený- je vidět že na něj neco spadlo. Dá se to sice spravit ale při prodeji v kameným obchodě by to byla neprodejná věc. A to co mě naštvalo nejvíc- do balíku mi nepřidali objímku, ale zaúčtovat si ji nezapoměli. Mávl jsem nad tím rukou, než abych celej balík vracel jsem radši koupil novou objímku. Jak by jste se v takové situaci zachovali vy? Jaký máte skušenosti s obědnáváním věcí přez internet a s obchodem growshop.cz ? Dík Hej-rup

Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !

Old Post 08-02-2009 v 13:04 PM
hej-rup je offline   Profil uživatele hej-rup   Find more posts by hej-rup   Foto galerie člena hej-rup   Click here to Send hej-rup a Private Message   Add hej-rup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hej-rup
Stálý Člen

Karma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

ilustrační foto

Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !

Old Post 08-02-2009 v 13:08 PM
hej-rup je offline   Profil uživatele hej-rup   Find more posts by hej-rup   Foto galerie člena hej-rup   Click here to Send hej-rup a Private Message   Add hej-rup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Zavolej tam, bud slusnej, v okamziku, kdy se zacnou kroutit, zacni byt hustej.

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Old Post 08-02-2009 v 13:49 PM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

S Growshop.cz mám také špatné zkušenosti. Objednával jsem si od nich 2x. A oboje mi poslali 14dní víš, jak píšeš ty. Poprvé jsem jim psal asi 5x než se ozvali a poslali mi to. Po druhé jsem jim napsal jen jednou, napsali že se omlouvají a dali mi 10%slevu. Když to přišlo tak to vypadalo jako kdyby to bylo z druhé ruky.
Tak jsem si pak řekl seru na ně a teď objednávám jen u Klecka.cz. A s těma mám jen dobry zkušenosti. Jednou mě poslali místo diamantový folie protože jí neměli zadarmo stříbrnou. Dobře se s nimi komunikuje. Hned odepíšou žádné rozčilováni a vetšinou do 2dnů doma.
Můžu ti doporučit vykašli se na Growshop a jdi na Klečku.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Naposledy upravil Mr.MEN 08-02-2009 v 14:57 PM

Old Post 08-02-2009 v 14:51 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lyft
Stálý Člen

Karma uživatele lyft - 45% PěstitelskáKarma uživatele lyft - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

hej-rup
já bych jim to celé poslal nazpátek,zboží objednané přes internet můžeš do dvou týdnů vrátit bez udání důvodu.
Klečka=maximální spokojenost

Old Post 08-02-2009 v 17:41 PM
lyft je offline   Profil uživatele lyft   Find more posts by lyft   Foto galerie člena lyft   Click here to Send lyft a Private Message   Add lyft to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Lidi omlouvám se že je to OT ale nemaj u klečky nějakej komplet set nejlíp co by mi přišlo domu já to zavjesil a pích do eletryky a jelo to nejlíp nějakej sodík 250w díík ...........................a jšťě jedna vjec když to takhle objednám myslim ten set jak máš ty tak už stačí zastrčit do zásuvky nebo musim koupit ještě ten startér tlumivku atd ?????????

Naposledy upravil nero 08-02-2009 v 19:43 PM

Old Post 08-02-2009 v 18:39 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Poskozene stinitko bych pricital spise nez g.shopu ceske poste,ktera ma ve zvyku provadet s baliky Crashtesty,bohuzel vetsina zasilek,kterej smem mel tu cest od nich prevzit nejspis byla testovana jakosto chodci porazeni kamionem.Nevidim jiny duvod,proc bych jinak mel u krabice zarazeny vsechny rohy dovnitr,porpipade utrzeny a nalsedne dosti neume vyspraveny lepici paskou...To je jeden z duvodu,proc zasadne volim osobni prevzeti a nebo dopravu spolehlivou spolecnosti jako je PPL a DHL(nejde o zadnou reklamu,proste delaj svoji praci)...Ke stracene objimce-nebylo by to poprve,ani naposledy,co se nekomu z postaku zalibil obsah krabice(prorezana lepenka,nasledne prelepena hnedou izolackou z posty nejni zadna novinka).
Ja osobne jsme v jahode mockrat nenakupoval->1.nakup byl jeste ve stary "sklepni" prodejne,kde sem si nepripadal jako v obchode,ale jako ve skladu,protoze v krame nemaj opici drahu z beden a jinejch kramu po cely chodbe.Tehdy byla s obsluhou spokojenost...2.Nakup jsme v tom samym obchode marne schanel kosicky do hydra,do ruky jsem pod tim nazvem tehdy dostla mnozstvi veci,nikoliv vsak kosicky do aera ...a do tretice vseho dobreho 3.nakup,ten probehl jiz v novem obchode,ktery uz k memu uzasu nebyl skladistem,obsluha se ale nezmenila.Ackoliv slecna za pultem nebyla k zahozeni,nemela poneti o tom,co vlastne prodava->na treti pokus prinesla pozadovany vyrobek,abych po par krocich na ulici zjistil,ze ackoliv je podony,dostal jsem zas neco uplne jineho,takze zase z5....Tot jsou moje zkusenosti s timto shopem.Za tech par let pestovani jsem navstivil mnoho growshopu a do mnohych se vracim rad a ackoliv takovy Hydroponic mam prez celou Prahu,jezdim tam i pro ty blby kosicky do aera

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 08-02-2009 v 21:03 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
muscaria
Stálý Člen

Karma uživatele muscaria - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Normálně to vyreklamuj.
jinak osobně z G.shopu bych nic nebral...

Old Post 08-02-2009 v 22:08 PM
muscaria je offline   Profil uživatele muscaria   Find more posts by muscaria   Foto galerie člena muscaria   Click here to Send muscaria a Private Message   Add muscaria to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stanley
Stálý Člen

Karma uživatele stanley - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Přesně tak, také jsem měl problém s doručením baliku od Growshopu.
Ale to co ted tady čtu, tak to je tedy extrém, nakupovaní v growshopu uš nikdy!

Old Post 09-02-2009 v 09:12 AM
stanley je offline   Profil uživatele stanley   Find more posts by stanley   Foto galerie člena stanley   Click here to Send stanley a Private Message   Add stanley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hellfire
Stálý Člen

Karma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Jednou jsem tam nakupoval, nepamatuju si už jak velký bylo to zpoždění ale vím, že sem tam dvakrát volal jestli s tím mám ještě vůbec počítat, myslím tak víc jak 3 týdny to bylo, objednával sem jednu jednoduchou věc takže to došlo v pořádku. Nevim jestli tam měli zrovna nějaký problémy ale já už nakupuju jinde teda.

1. 70W, Bushman, Hlína, PC-CASE
2. 70W, WW & OB, Hlína, Nová skříň

Old Post 09-02-2009 v 10:10 AM
hellfire je offline   Profil uživatele hellfire   Find more posts by hellfire   Foto galerie člena hellfire   Click here to Send hellfire a Private Message   Add hellfire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konůpek
Stálý Člen

Karma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Moje zkušenosti s Growshopem jsou zatim v poho....vše co jsem si objednal,tak přišlo do týdne a zatím v vše v pořádku.....ale stát se mě to co tobě,tak bych jim napsal email a nebo bych to pošlal zpět

Konůpkovo 70W
250W PUNK z toho co zbylo
16xWARLOCK 400W/600W
400/600W PUNK - 4xSour Star 2xMK-Ultra 3xChem Dog 3xCataract Kush 4xPre 98 Bubba BX2
Další 400 watové bio potěšení
400w Bio II a III(nárazovka)
Konůpkovo panoptikum 2x400W + 250W - Black D.O.G. - White Widow - Pineapple Skunk

Old Post 09-02-2009 v 14:07 PM
Konůpek je offline   Profil uživatele Konůpek   Find more posts by Konůpek   Foto galerie člena Konůpek   Click here to Send Konůpek a Private Message   Add Konůpek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 12

hej rup: zabal, pošli zpět společně s mailem kde pošleš vysvětlení. Pokud jsou v g.shopu takový vyhulové že nejsou schopný expedovat zásilky a reagovat na maily, dojedou na to.

Old Post 10-02-2009 v 07:09 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hrnek
Stálý Člen

Karma uživatele Hrnek - 85% PěstitelskáKarma uživatele Hrnek - 85% PěstitelskáKarma uživatele Hrnek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

cau lidi ja mam s jahodou docela v pohode skusenosti ....neco objednavam pres net neco osobně na kramě ...jen by mě zajímalo kde nakupujete a jak ste skterejma growshopama spokojeny ????uz je jich docela hafec tak je i solidní vyber ..a hlavně kde mají dobrý ceny .??

Naposledy upravil Hrnek 05-02-2010 v 18:10 PM

Old Post 05-02-2010 v 15:44 PM
Hrnek je offline   Profil uživatele Hrnek   Find more posts by Hrnek   Foto galerie člena Hrnek   Click here to Send Hrnek a Private Message   Add Hrnek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Jo souhlasim s Ramonem že když dělaj v takovým krámu tak asi hulí dost. Takže ale stejně když to nedaj tak at nehulí do práce když je to za cenu nespokojenosti

-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"

Stephen King - Temná věž

--- Všechny cesty slouží Paprsku ---

Old Post 06-02-2010 v 08:31 AM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 15

citace:
Původní příspěvek od Hrnek
cau lidi ja mam s jahodou docela v pohode skusenosti ....neco objednavam pres net neco osobně na kramě ...jen by mě zajímalo kde nakupujete a jak ste skterejma growshopama spokojeny ????uz je jich docela hafec tak je i solidní vyber ..a hlavně kde mají dobrý ceny .??

greenhome plzen...fakt v pohode ceny
ale zaujalo me v growelectric ceny pachacu...fakt za pakatel

Old Post 06-02-2010 v 15:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Jednou jsem taky objednaval nejake veci od growshop.cz a nepřišlo mi taky par veci, nereklamoval jsem to ... Ale už jsem od nich nic neobjednaval ...

www.klecka.cz toho mužu taky jenom doporučit snema je to opravdu pohoda i zakaznicke kartičky, no krása !!

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 07-02-2010 v 10:05 AM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás