Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Z growshop.cz jsem si obědnal komplet světlo Kit 150 W Malé stínidlo + Gib Lighting Flower Spectre. Zásilka dorazila po 14ti dnech po odeslání obědnávky, což není zrovna málo. Navíc stínidlo bylo poškozený- je vidět že na něj neco spadlo. Dá se to sice spravit ale při prodeji v kameným obchodě by to byla neprodejná věc. A to co mě naštvalo nejvíc- do balíku mi nepřidali objímku, ale zaúčtovat si ji nezapoměli. Mávl jsem nad tím rukou, než abych celej balík vracel jsem radši koupil novou objímku. Jak by jste se v takové situaci zachovali vy? Jaký máte skušenosti s obědnáváním věcí přez internet a s obchodem growshop.cz ? Dík Hej-rup
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
S Growshop.cz mám také špatné zkušenosti. Objednával jsem si od nich 2x. A oboje mi poslali 14dní víš, jak píšeš ty. Poprvé jsem jim psal asi 5x než se ozvali a poslali mi to. Po druhé jsem jim napsal jen jednou, napsali že se omlouvají a dali mi 10%slevu. Když to přišlo tak to vypadalo jako kdyby to bylo z druhé ruky.
Tak jsem si pak řekl seru na ně a teď objednávám jen u Klecka.cz. A s těma mám jen dobry zkušenosti. Jednou mě poslali místo diamantový folie protože jí neměli zadarmo stříbrnou. Dobře se s nimi komunikuje. Hned odepíšou žádné rozčilováni a vetšinou do 2dnů doma.
Můžu ti doporučit vykašli se na Growshop a jdi na Klečku.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Lidi omlouvám se že je to OT ale nemaj u klečky nějakej komplet set nejlíp co by mi přišlo domu já to zavjesil a pích do eletryky a jelo to nejlíp nějakej sodík 250w díík ...........................a jšťě jedna vjec když to takhle objednám myslim ten set jak máš ty tak už stačí zastrčit do zásuvky nebo musim koupit ještě ten startér tlumivku atd ?????????
Poskozene stinitko bych pricital spise nez g.shopu ceske poste,ktera ma ve zvyku provadet s baliky Crashtesty,bohuzel vetsina zasilek,kterej smem mel tu cest od nich prevzit nejspis byla testovana jakosto chodci porazeni kamionem.Nevidim jiny duvod,proc bych jinak mel u krabice zarazeny vsechny rohy dovnitr,porpipade utrzeny a nalsedne dosti neume vyspraveny lepici paskou...To je jeden z duvodu,proc zasadne volim osobni prevzeti a nebo dopravu spolehlivou spolecnosti jako je PPL a DHL(nejde o zadnou reklamu,proste delaj svoji praci)...Ke stracene objimce-nebylo by to poprve,ani naposledy,co se nekomu z postaku zalibil obsah krabice(prorezana lepenka,nasledne prelepena hnedou izolackou z posty nejni zadna novinka).
Ja osobne jsme v jahode mockrat nenakupoval->1.nakup byl jeste ve stary "sklepni" prodejne,kde sem si nepripadal jako v obchode,ale jako ve skladu,protoze v krame nemaj opici drahu z beden a jinejch kramu po cely chodbe.Tehdy byla s obsluhou spokojenost...2.Nakup jsme v tom samym obchode marne schanel kosicky do hydra,do ruky jsem pod tim nazvem tehdy dostla mnozstvi veci,nikoliv vsak kosicky do aera ...a do tretice vseho dobreho 3.nakup,ten probehl jiz v novem obchode,ktery uz k memu uzasu nebyl skladistem,obsluha se ale nezmenila.Ackoliv slecna za pultem nebyla k zahozeni,nemela poneti o tom,co vlastne prodava->na treti pokus prinesla pozadovany vyrobek,abych po par krocich na ulici zjistil,ze ackoliv je podony,dostal jsem zas neco uplne jineho,takze zase z5....Tot jsou moje zkusenosti s timto shopem.Za tech par let pestovani jsem navstivil mnoho growshopu a do mnohych se vracim rad a ackoliv takovy Hydroponic mam prez celou Prahu,jezdim tam i pro ty blby kosicky do aera
Jednou jsem tam nakupoval, nepamatuju si už jak velký bylo to zpoždění ale vím, že sem tam dvakrát volal jestli s tím mám ještě vůbec počítat, myslím tak víc jak 3 týdny to bylo, objednával sem jednu jednoduchou věc takže to došlo v pořádku. Nevim jestli tam měli zrovna nějaký problémy ale já už nakupuju jinde teda.
Moje zkušenosti s Growshopem jsou zatim v poho....vše co jsem si objednal,tak přišlo do týdne a zatím v vše v pořádku.....ale stát se mě to co tobě,tak bych jim napsal email a nebo bych to pošlal zpět
hej rup: zabal, pošli zpět společně s mailem kde pošleš vysvětlení. Pokud jsou v g.shopu takový vyhulové že nejsou schopný expedovat zásilky a reagovat na maily, dojedou na to.
cau lidi ja mam s jahodou docela v pohode skusenosti ....neco objednavam pres net neco osobně na kramě ...jen by mě zajímalo kde nakupujete a jak ste skterejma growshopama spokojeny ????uz je jich docela hafec tak je i solidní vyber ..a hlavně kde mají dobrý ceny .??
Jo souhlasim s Ramonem že když dělaj v takovým krámu tak asi hulí dost. Takže ale stejně když to nedaj tak at nehulí do práce když je to za cenu nespokojenosti
-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"
Původní příspěvek od Hrnek cau lidi ja mam s jahodou docela v pohode skusenosti ....neco objednavam pres net neco osobně na kramě ...jen by mě zajímalo kde nakupujete a jak ste skterejma growshopama spokojeny ????uz je jich docela hafec tak je i solidní vyber ..a hlavně kde mají dobrý ceny .??
greenhome plzen...fakt v pohode ceny
ale zaujalo me v growelectric ceny pachacu...fakt za pakatel