Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12
Autor
Téma 
cecilka...
Nový Člen

Karma uživatele cecilka... - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

jejda tak to chudak babicka...no tak neco podobnyho jsem zazila ja se svoji segrou...segra delala maslo z ktereho nasledovne udelala buchtu...dojela k nam nanavstevu mamka ses vojim muzem a jeho 15letym synem,ktereho nam daly na starosti at ho zabavime...no tedy dobra ja segra,muj bratranec a jeho synek sme sly za barak ze si zahrajeme bagbinton ,uz nebylo co hulit a tak segra ze donese buchty..ja vedela ze maji fakt grady tak jsem si dala s bratrankem jenom pulku segra snedla celou a zbytek asi tri kousky nacpala do toho kluka..kluk asi nikdy ani nehulil a chtel se nam vyrovnat asi nebo nevim a tak to ochutnal,rikam mu at si privoni jak to tam jde citit a on ze to u nich tak nejde citit..je rakusak a nevim jestli mu to segra dostatecne prelozila,ale ja kdyz do ni kousla uplne se mi navalilo a musela jsem to zapit a zajidat rohlikem.jak jsme to spapkaly,matka nas vzala vsechny na motokary ,daly jsme jednu jizdu po deseti minutach a kdyz tam tak sedime tak si ten kluk sedl za segrou a rika ji ze mu moc tluce srdce a ze si mysli ze umre vypadal,strasne zelene rekl tatovi ze je mu blbe a sel do auta u ktereho se totalne zablil...dosel dom asi ve tri a spal az do deseti dalsiho dne matce to bylo divne ze spi tak dlouho,ale co byly jsme z ticha a nic jsme nerikali.nez matka odjela pozvala nas na obed,kluk porad vypadal blede no a segra si z toho delala porad srandu a rikala pred mamou jak upece priste zas buchtu a tak..no poobedvali jsme a oni ze uz pojedou zpatky do vidne.matka nam asi po trech hodkach vola,ze co jsme mu dali,ze ztraci pamet,ze nevi jak se ani dostal domu a matka hned zacala plasit a vezla ho do nemocnice...byl z toho desnej pruser matka porad vyzvanela jak s nama zkoncila ze se sni chce manzel rozvest a ze sme ji znicili manzelstvi a ze nam fakt moc dekuje a tak...az asi po tydnu se to urovnalo,ale kluk se nam radeji obloukem vyhiba...a od te doby nechce o trave ani slyset...

Old Post 20-12-2008 v 16:11 PM
cecilka... je offline   Profil uživatele cecilka...   Find more posts by cecilka...   Foto galerie člena cecilka...   Click here to Send cecilka... a Private Message   Add cecilka... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 146

cecilka - hmm ségra je asi odpovědná
a vy ste jen tak přihlíželi jak to do něj cpe?
ale věřim že z toho byl dostatečnej průser na to aby se to neopakovalo

jinak ten zážitek přítelkyně z tunelu - takový jsou nejlepší : ))) sice ne zpomalení světa ale empatie když jsi s někym s kym si rozumíš tak to může mít až takovýhle grády

Naposledy upravil 20-12-2008 v 19:25 PM

Old Post 20-12-2008 v 19:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krast
Stálý Člen

Karma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% PěstitelskáKarma uživatele krast - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

opravdu nepříjemné bylo, když jsem začal odplouvat do leva. spíše to byl pocit, jako kdyby mě odfoukával vítr.

Old Post 20-12-2008 v 19:46 PM
krast je offline   Profil uživatele krast   Find more posts by krast   Foto galerie člena krast   Click here to Send krast a Private Message   Add krast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rady01
Nový Člen

Karma uživatele Rady01 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

Sice žadný HC,ale tak stačilo mi to ... Stojím v metru a najednou divný pocity v hlavě,žaludku i v celým těle ... nehorazný horko a nevolnost ... a vidim volný místo na sezení ... strčil sem do par lidi co na mě čumeli jak na vola a sednul sem ... a najednou vše ok ... kdybych se neposadil tak kdo ví jestli bych se zeblil nebo brutalně skacel

a na sveho prvního bonga taky nezapomenu prej sem byl jak chameleon

BTW : Ješte sem si vzpomel na dva docela mlade kluky co se tak brutalne přehulili že se nemohli ani smát ... otevřeli pusu a uplne se zasekly ... a když chteli vstát a odejit tak jim to nešlo ...

Naposledy upravil Rady01 24-12-2008 v 01:32 AM

Old Post 24-12-2008 v 01:26 AM
Rady01 je offline   Profil uživatele Rady01   Find more posts by Rady01   Foto galerie člena Rady01   Click here to Send Rady01 a Private Message   Add Rady01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PetusSsko
Nový Člen

Karma uživatele PetusSsko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Uff cecilka tak to by som fakt nechcell , Mne sa tiez stala dost zla vec... Bol stvrtok po skole a kamarad doniesol travu, samozrejme ze sme ju hnet isli zdrulat, dal som tak 7 spekov, zatlacil som do hlavy a v momente som sa zacal smiat bolo to najsilnejsie co som kedy mal, to ze som sa smial bolo v pohode, tak ako to ma byt, no o 5min. som mal divny pocit mal som strasne stavy, myslel som ze zomriem... Nic som nepocul a vydel som strasne divne veci na miesto aut ktore isli okolo nas som vydel utekajucich psov a vlkov doteraz to nechapem... bolo to strasne bol som uplne zeleny, vracal som na kazdom rohu, presli sme 20 metrov a ja som mal pocit ze sme presli aspon 200 ... ako by uz nebolo dost kamatati ma posadili na kolotoc a strasne ma rostocili... vobec som to nevnimal ,mal som pocit ze som doma ani som im neodpovedal... Uz nikdy nechcem aby sa mi nieco take stalo, bolo to strasne... teraz si davam iba lightky ziadne slehy...

Old Post 26-12-2008 v 13:30 PM
PetusSsko je offline   Profil uživatele PetusSsko   Find more posts by PetusSsko   Foto galerie člena PetusSsko   Click here to Send PetusSsko a Private Message   Add PetusSsko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cecilka...
Nový Člen

Karma uživatele cecilka... - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

PetusSsko...no po sedmi spekach se ani nedivim ze si mel takovy stavy,ten smich by se mi libil,ale to ostatni by bylo asi moc hardcore a to bych asi taky tezce rozdychavala...

Old Post 26-12-2008 v 14:15 PM
cecilka... je offline   Profil uživatele cecilka...   Find more posts by cecilka...   Foto galerie člena cecilka...   Click here to Send cecilka... a Private Message   Add cecilka... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RTW
Stálý Člen

Karma uživatele RTW - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

Ješte na střední o přestavce jsme to trochu přepískli afghanem,průser byl,že jsme měli psychologii s ředitelkou.Ředitelka byla taková stará přísná můra,co z tebe pozná tolik věcí,aniž bys něco řekl,tfuj.Z krvavýma vypleštenýma očima to byl ůlet,furt tě scanuje svým přímým pohledem.

Jsou horší rauše,to umrtí bábyny,nebo ségry je fakt mooooc

Roll It

Old Post 26-12-2008 v 20:51 PM
RTW je offline   Profil uživatele RTW   Find more posts by RTW   Foto galerie člena RTW   Click here to Send RTW a Private Message   Add RTW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
My.Lolita
Nový Člen

Karma uživatele My.Lolita - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

Byla jsem v tanečních, a o přestávce jsem vytáhla kámoše na sklo nebo dvě.. nějak jsme to neodhadli, a pak už to jelo Nejdřív schody nahoru do sálu a pak konec. Začala jsem se šíleně řehnit a všichni na mně koukali, co jí je ??? Byla jsem mrtvá smíchy a začala jsem se vzdalovat ze světa, neslyšela jsem ostatní, neviděla jsem je....... Jenom mi tak problikávaly úplně nechápavé pohledy, jako na nějakého psychouse Snažila jsem se říct něco jako, jsem jenom trochu zhulená, ale jsem v poho, ale místo toho jsem se zase začala chlamat

Kámoška mně jenom odtáhla na záchod a tam už to bylo rozjeté nejvíc... začaly mi tancovat dlaždičky, vůbec nikoho a nic jsem nevnímala, neuměla jsem ani sedět a měla jsem strašnou žízeň A tam jsem byla celou dobu.. se svým bývalým, se kterým nemám nejlepší vztahy, ale kámoška ho zavolala a on tam se mnou celou dobu byl ...

Asi dvě hodiny jsme tam jen tak seděli, já jsem se s ním snažila mluvit ale vážně to nešlo, nestíhala jsem svoje myšlenky nebo jsem se začala zase chlamat ... pak už jsem to vzdala tak jsem si tam prostě lehla a zafárala se sama do sebe, protože mi došlo, že jsem asi v pěkné prdeli.......
Na konec jsem se i vykosila.... Pak jsem si až do záverečné kolony připadala jako totální dement Už bych to nikdy nezopakovala

Old Post 28-12-2008 v 21:51 PM
My.Lolita je offline   Profil uživatele My.Lolita   Find more posts by My.Lolita   Foto galerie člena My.Lolita   Click here to Send My.Lolita a Private Message   Add My.Lolita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

šli sme takhle asi po 3 brkách po silnici k nám na chatu, a já najednou vidim flek na silnici a řikam : hele... tamhkle nekdo leží... a všichni sme dostali strašnou schýzu kdo to tam leží pak sme šli dál a byla tma jak v pytli a já sem pak 2 hodiny neviděl nic jinýho než jeden velkej reprák...

Old Post 02-01-2009 v 11:34 AM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

Tak před chvílí se mi stal fakt hodně strašný zážitek!
To si takhle zkouřený sedim u kompu a nemám co dělat, tak mne napadne, že pokoumám ty semínka, které jsem před časem objednal z Holandska pro jednoho kamaráda za těžký prachy. Tak otevřu šuplík u stolu, ve kterém měly být ty semínka schované, ale ony tam nebyly! A najednou jsem si uvědomil, že se mi právě stala situace, jako z toho slavného vtipu o huličovi a schovávání trávy!
Byl jsem prostě úplně v hajzlu, protože jsem si nemohl vzpomenout, kam jsem ty semínka vlastně schoval!
Takže co teď!?
Tak jsem začal vzpomínat, co jsem dělal, když jsem je schovával. Vzpomenul jsem si, jak jsem byl úplně zhulenýty a ty semínka jsem vyndal z krabice, kde byly původně, protože jsem tu krabici na něco potřeboval. A pak jsem ty semínka někam odnesl. No jo dobrý, ale pořád jsem si nemohl vzpomenout kam!
Tak jsem začal hledat po celém pokoji, kde jsem si byl jistý, že budou. Ale pořád nic! Po pár minutách jsem už byl zoufalý, protože jsem myslel, že je jen tak nenajdu a možná že je nenajdu vůbec!
No asi po 20 MINUTÁCH! Jsem je našel na takovém místě, kam bych se určitě vždycky podíval až jako poslední, protože přece nejsem takový kokot, abych je mohl schovat zrovna na tak blbém místě!

Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...

Old Post 02-02-2009 v 18:06 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strýček pompo
Stálý Člen

Karma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

Zrovna nedávno než jsem vyrazil na pivko, uvařil jsem si doma maté (asi trošku silnější) na to jsem odpálil za barákem pořádný brko JH a vyrazil, když jsem tam přišel tak ještě docela v poho, chvíli jsem kecal z ostatníma a tak a pak to přišlo, začalo mi hrozně rychle bušit srdce a měl jsem takový návaly nevim k čemu bych to přirovnal, brněly mě ruce celej bledej a tak chvíli jsem si myslel, že to tam se mnou normálně sekne tak jsem šel ven na vzduch a tam sem se nehorázně pob....................fuj, ale pak už to bylo zase v pohodě. Od tý doby nic a před tim taky žádnej problém

Old Post 02-02-2009 v 18:42 PM
strýček pompo je offline   Profil uživatele strýček pompo   Find more posts by strýček pompo   Foto galerie člena strýček pompo   Click here to Send strýček pompo a Private Message   Add strýček pompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

najvacsi brutal som zazil ked som dal do flase absintu 3 filmace ganje luhovat na 3 mesiace...uz samotny takyto alkohol bol DES!! no proste absint s ganjou v jednom ale mne to nebolo dost tak som do pohara nalial asi tak 2 dcl absintu a do toho som hodil cely balik gumenych medvedikov, takych ako je to Haribo ci ako sa to pise. tak to stalo az do rana a rano som neveril vlastnym ociam, tie maciky normalne vpily ten chlast a ja som si pekne dal cukriky s absintom a ganjou ...vsetko fajn, cesta do mesta ...uz vtedy zacali divne stavy do toho este kalba a za 3 hodiny som utekal domov lebo mi tak bilo srdce ze som myslel ze dostanem infarkt, volal som segre - zdravotnicke ze co mam robit , srdce mi bije, hrozne mi je na picu a ...no proste som videl uz koniec.
nejak som preckal do rana, pomaly to aj preslo ale furt som mal hrozny stav, srdce divne bilo (moje haluze) ...no nic dobre som z toho vecera nevestil tak podme k doktorke a ta ma poslala na kontrolu srdca, to boli dalsie soky a az na konci ked mi zenska povedala ze vsetko ok, ze to bolo asi len psychicke haluze tak som siel domov a dal si prda
ale bolo to fakt HRUUUUUUUZA ten vecer.

Old Post 02-02-2009 v 21:13 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tvrdosovce
Stálý Člen

Karma uživatele tvrdosovce - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

Mam vela zazitkov,no raz som siel domou vlakom a predtym som bol pre travu uz u kamosa som si dal dve bonga a som bol odpaleny,no este asi na dvadsat bong,vosiel som do vlaku a ako hladam miesto stretnem dvoch kamosov,zacali sme kecat a tak,vravim mu pod ku mne mam hulenie,on ze v pohode on hulieva sporadicky.Dosli sme ku mne a hned kybel a dvojlitrovka.Dal si prveho a zatriaslo ho aj druheho aj tretieho,samozrejme aj ja som si dal.Takto to islo a zrazu hulenie nikde,uvedomil som si ze vsetko on a ja sme vyhulili,zrazu nastali take stavy ze som chodit nevedel a ani nic o nom ani nevravim.Zacal hlad a smad vravi idem si spravit jest do kuchyne ja ze v pohode zapol som hudbu na hlas a pocuvame v dome,dosiel som do kuchyne ledva,ze si spravim tiez jest no zrazu ako tam stal ma zacal bodat najprv noznickami a potom nozikom par krat ma oskrel,no ten strach a vsetko,ze co spravi tak som sa skryl na wc a tam som cakal dvadsat min kym odide odtial a spacifikujem ho,no strasne to bolo a nakoniec som siel spat a jeho vykopol z domu.

Old Post 06-02-2009 v 23:54 PM
tvrdosovce je offline   Profil uživatele tvrdosovce   Find more posts by tvrdosovce   Foto galerie člena tvrdosovce   Click here to Send tvrdosovce a Private Message   Add tvrdosovce to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tvrdosovce! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
c0ga
Stálý Člen

Karma uživatele c0ga - 1% PěstitelskáKarma uživatele c0ga - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

citace:
Původní příspěvek od tvrdosovce
Mam vela zazitkov,no raz som siel domou vlakom a predtym som bol pre travu uz u kamosa som si dal dve bonga a som bol odpaleny,no este asi na dvadsat bong,vosiel som do vlaku a ako hladam miesto stretnem dvoch kamosov,zacali sme kecat a tak,vravim mu pod ku mne mam hulenie,on ze v pohode on hulieva sporadicky.Dosli sme ku mne a hned kybel a dvojlitrovka.Dal si prveho a zatriaslo ho aj druheho aj tretieho,samozrejme aj ja som si dal.Takto to islo a zrazu hulenie nikde,uvedomil som si ze vsetko on a ja sme vyhulili,zrazu nastali take stavy ze som chodit nevedel a ani nic o nom ani nevravim.Zacal hlad a smad vravi idem si spravit jest do kuchyne ja ze v pohode zapol som hudbu na hlas a pocuvame v dome,dosiel som do kuchyne ledva,ze si spravim tiez jest no zrazu ako tam stal ma zacal bodat najprv noznickami a potom nozikom par krat ma oskrel,no ten strach a vsetko,ze co spravi tak som sa skryl na wc a tam som cakal dvadsat min kym odide odtial a spacifikujem ho,no strasne to bolo a nakoniec som siel spat a jeho vykopol z domu.

Tak to je hodně tvrdý...

Old Post 07-02-2009 v 15:51 PM
c0ga je offline   Profil uživatele c0ga   Find more posts by c0ga   Foto galerie člena c0ga   Click here to Send c0ga a Private Message   Add c0ga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StigHelmer
Stálý Člen

Karma uživatele StigHelmer - 67% PěstitelskáKarma uživatele StigHelmer - 67% PěstitelskáKarma uživatele StigHelmer - 67% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 159

Tak jeden takovej brutal zazitek se mi taky stal a pamatuju si ho dodnes.Je to teda uz radu let, v te dobe mi bylo tak 17.
Sem dostal tehda od kamosa na ochutnavku Jacka Herrera.Toz sem si sedl ve meste do parku na lavku a spoukl dve skla.Pohoda, zkourenej jak svin, spokojenost.Nasadil sem si na usi sluchatka, pustil walkmana a ficel sem na tramvaj.Tramvaj byla celkem plna, tak sem si stoupl k oknu, zadama se o nej oprel a poslouchal hudbu.Asi tak po 5 minutach se hudba jakoby zacal zeslabovat a mizela nekde v dali.Si v duchu rikam: kurva co zas s tim kramem je??Ani sem nestacil vytahnout walkmana z kapsy, kdyz se mi pomalu zacinalo zatmivat pred ocima a ja tezce ztratil kontakt s realitou a nasledne prisel hoodne silnej holotrupek bo co to bylo.No kdyz sem prisel k sobe tak sem zjistil ze sedim v tramvaji na zemi a vsichni lidi na me nechapave cumijou
Toz sem se hodne rychle zvedl a celej bledej sem na pristi zastavce vypadl z tramvaje a zbytek cesty sel radeji pesky.
Ted uz se tomu smeju, ale tehda mi moc do smichu nebylo..

II. In - Fc,WR,BJ,TCh--150W
III. In - Shit, Aurora B--250W

Kuku kuku..tralala tralala

Old Post 12-02-2009 v 19:58 PM
StigHelmer je offline   Profil uživatele StigHelmer   Find more posts by StigHelmer   Foto galerie člena StigHelmer   Click here to Send StigHelmer a Private Message   Add StigHelmer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nystagmus
Nový Člen

Karma uživatele Nystagmus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

tak toto som pocul prvý kráat.Raz jednej letnej neskorej noci som prisiel domov totalne na srot a chytal som paranojidne stavy zhorsilo sa to ked som si lahol do postele nemohol som zaspat lebo som sa bál strašných zvukov pariacich sa mačiek.bolo to fakt hlučné a zvuky ako ked zabyjaju homosexuala

NYSTAGMUS

Old Post 12-02-2009 v 20:44 PM
Nystagmus je offline   Profil uživatele Nystagmus   Find more posts by Nystagmus   Foto galerie člena Nystagmus   Click here to Send Nystagmus a Private Message   Add Nystagmus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás