Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj dík moc ;-) a sr za takové věci a pro samce si přišla smrtka
Jinač jsem se rozhodoval zda koupit sodík nebo ne. A rozhodl jsem se že ho nekoupím když je to pokus tak to nechám na zářivkách
Mr. NiC. Tommy Alchy THC_Group B-)
Naposledy upravil Tommy Alchy 25-01-2009 v 07:29 AM
Zdravím, takže jak to vypadá:
počet rostlin: 9
teplota: stále 19-22°C
vlhkost: stále nenaměřena
výška rostlin: takže 5 kusů má velikost asi 24 cm, další 2 kusy mají velikost asi 17 cm a 2 poslední kusy měří pouhých 8 cm
Během týdne snad dorazí objednané zářivky tak přepnu na květ.
Zatím růstu a květu zdar
Hoši zdravím,
všchno bude nebojte, ale teď nemám čím vyfotit. Sestra jela školení a vzala si fotoaparát.
Zatím pěstu zdar a fotky slibuji hned co se sestra vrátí.
Zdravím všechny co se tady čučí a také ty co jse tady třeba náhodou ocitli ,
dnes jsem dal do skříně fan na ofuk a udělal nějaké to foto ale momentálně jsem u kámoše tak sem jen píšu přízpěvek. Jinač jsem koupil hnojky na květ Bloom a nějaký P-K nebo tak nějak. Dále jsem se pokusil udělat foto těch mini-paliček ale nějak to nešlo zaostřit takže z fotky bylo prd.
Takže zítra ráno zde přidám fotky.
Heleďte poraďte mi taky někdo spustil jsem první věc ale jelikoš úplně bez zkušeností tak mi to nějak přerostlo dá se to nějak zastavit myslim jako aby to kytka přestala růst a rostla do květů páč už nemůžu tu skríň ani zavřít nebo to mam vzdát a začít znovu