Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máš to moc moc pěkný, TheHempCultivátore . Třeba ten skunk vypadá, že ti dokvetl v pohodě, ty jsi ho nějak zatmíval nebo je to nějakej early? Tak hlavně, že jsi i přes veškeré potíže úspěšně a bohatě sklidil a teď bude ten spánek zase nějakej čas o něco klidnější .
P.S. Jenom je škoda, že ta fotka, jak tam pozuješ, je pokažená zrovna v místě, kde máš obličej, docela by mě zajímalo, jak vypadáš .
Jóóóóóóó´.....dík za reakci!
Ten skunk vážně dokvet v pohodě.. jo nijak sem ho nezatmívat (nezatemŇoval) takhle začal kvíst sám. Bylo to hlavně proto, že sem všechny kytky vysel relativně brzo a proto byly pak citlivější na zkracování-se fotoperiody. Ale je taky možný, že byl geneticky předurčenej k tomu aby vykvet dřív.. to fakt nevim..byl to ňákej noname..... jo a kdybyste náhodou někdo měl zájem tak mám z něj i samosprášený semínka...
Hm, ta fotka z Amstru je pěkná Shodou okolností sem tam taky nedavno byla
Je to pěkný město. Tvoje "reportáž" Je pěkná Zasloužíš si K+ Takže si jí koukej užít
No vim, že tenhle seriálek je už opravdu trošku pasé , ale až teĎ mi vyšla fotka zachycující pohled na celou sklizeŇ z „políčka“ ve „finálním“ ( prozatimním ) uložení……….....
Hele kámo buď rád že máš nízký kytky. Já pěstoval u nás na vsi pod hospodou ve starim rybníce ve křoví, a jakmile dorostli nad něj ( cca 2,2 m ) byly fuč. Jo a to sem zaštipoval aby nešly do vejšky.
TheHempCultivator:
Teda kámo smekám před Tebou svuj skalp. Jestli se nemýlim tak je to dost fpohodě sklizeň
Máš odemně úkáčko, nebo radši zatim jenom káčko:-)