Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
docela slabý na 3. grow...ale ono se to vzpamatuje-vždyť to roste jako plevel:-)))Ph myslím že je v pohodě.Co třeba vlhkost nebo vzdálenost lampy.Možná ofuk a cirkulace vzduchu?
no dosť bieda...si to na pi.. poriešil keby si hodil zo začiatku na nich aspoň petky už by ti krasne rastly...hold človek sa chybami učí ....čiže držím palce nech aspoň niečo prežije...
zdravim,no zkus je přikrejt potravinářskou folijej,ze stran míš díry na na proudění vzduchu,to stačí.tu hadici od zvlhčovačky dej pod folii.....
čsem se ukáže jak to dopadne ale taky mám se stimulaxem takovéhle skušenosti,myslel sem že když stím zaleju tak jim jen prospěju ale není to tak!!!
Zdravím ta!
No mal by si si zohnat nejaky merak teploti a vlhkosti.
Možno bude hačik aj v tom že substrát ktory si kúpil mal vysoke EC to je hustota hnojív a supstrati kupovane v obchodoch maju napísane na obale ake maju Ec a PH a hnojky vydržia na 2tyžne .Možno si ich tim stimulaxom odpali no tie tri skús ich zalievat aspom 3-4dni len vodou a potom nasad hnojky nechaj im čas aby si zvikli ich čas rastu ešte len príde.
Maj sa inak k+ za snahu
BIO MAN:ec metr nemam no,teplota je 26-28,a stou pudou newim,mozne to je,ja jim zitra nebo jeste mozna dnes dam od AH - Enzymes +,a pak zacnu malyma davkama na rust take AH.Ty tri jsou uplne death,a jinak je secky zalivam porad vodou.a děkuji za kačko
tak sem dnes udělal fotky.Dnes dostaly zalivku Enzymes+ v poměru 1ml na litr něco...Dal jsem na rady growra HOBBY,a přidal jsem tam tu potravinařskou folii...teplota se drži na 26-28 stupnu,hadici od zvlhčovačky sem dal pod tu folii...tak doufam že se to spravi,ale všechno určitě ne...zatim PeAcE
já bych ti kémo, jestli to teda chceš zachránit (dělám to taky, že je jen tak nevyhodím, ale do poslední chvíle se snažím o resucitaci), tak mám pro tebe radu
otrhej kompletně všechno, co je uschlý, pokroucený a celkově na odpis, i kdyby ti měl na jednom řízku zbýt jen jeden výhonek
vyhoď tu folii a pomocí zvlhčovačky udržuj vysokou vlhkost prostředí, v provozu musí být i ofuk
zdravim elop:ja tu folii tam chci jen na chvili,az se poradne vytahnou.Shnit by to nemelo,maji tam mezery mezi folii a bednou.Jinak ty listecky sem otrhaval,ale jen z lehka