Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to ja sem si tedka koupil vecicku, je to takova ovalna 3 dilna vec s baterkou, ktera umi oddelovat pryskyrici a krystali ze skera tak ze krystali padaji doi jende nadobky, a zelene smeti pak do druhe, navic to umi oddelenej material presovat a formovat. Vysledny SKAV pak zkuruje mimozemsky, dal sem za to asi 2tis
mě se nejvíc líbí když je tráva v takovém tom stavu kdy je trochu vlhká ještě ale zároven se dá pěkně rozdrtit mezi prstama když je přesušená tak z paldy nezbyde nic. když je mokrá tak nejde...je to hodně o sušení
drticka, za padesat korun z trafiky, drevena, a drzi uz treti rok kdyz neni tak nuzky, kdyz nejsou tak ruce, ty vzdycky na venecky, to je slast prokrupat si to v prstech
jinac sem videl taky zajimavy zpusob filmovka do ni ganju a jednu nebo dve koruny zavrit a protrepat dukladne a vsechno se rozlozilo a bylo nadrceno . vyspat a ubalit. nebo si to pamatuju spatne??? musim to vyzkouset vrta me to
Ta dřevěná je nejstarší pak je z Hemp plastu pak ta kovová a nejmladší je od Grower k triku ta růžová měl jsem i modrou, ale tu mi asi někdo čorknul děv-y.
Divné je že v každé něco je asi ubalím žiletku.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Toz mel sem Volcano drticku, a tedka ju mam znova, drzim se oranzove kvality
jenom me obcas sere jak je zasrana a abych oskrabaval kazdou spicku ktera tam je, to se me nechce, asi si koupim novou casem
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.